Rodbuilding mioritic

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Rodbuilding mioritic

Mesaj de Tavi » 07 Iun 2012, 14:26

Sau iei o ruleta si masori unde incape in unghiul format format de blanc si scandura inaltimea inelului... faci un triunghi...tot o secunda iti ia si tot aia rezulta - locul inelului...:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Iun 2012, 14:32

daca inteleg eu bine tu zice de teoria a 2 paralele taiate de o secanta distanta dintre paralele fiind egala cu inaltimea inelului (a doua paralela fiind noua pozitie a lansatei). daca despre asta e vorba atunci da, poate fi mult mai usor cu canditia sa respecti paralelismul intre vechea pozitie a lansetei si noua ei pozitie.

cata_asp
veteran
veteran

Mesaj de cata_asp » 07 Iun 2012, 14:33

Repet, interesante teorii...dar firul nu pleaca glont de pe tambur sau in directia axului mulinetei, unde mai pui si gravitatia, bla, bla, bla....
Eu cred ca intai au pus inele de fly pe blank din ratiuni fie ergonomice, fie economice, si apoi cred ca s-a nascut si teoria choker guide-ului...
Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.
Blank-ul nu-i mai senzitiv decat gol, golut ...

Parerea mea mon cher! :headbash:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Iun 2012, 14:39

Aia e king... ai priceput. E f usor sa respecti paralelismul. Tot cu ruleta se face daca vrei sa fi precis. Hai sa zicem ca-ti mai ia doua secunde si treaba asta . :D
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Iun 2012, 14:42

cata_asp scrie:Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.

corect. si care ar fi solutia aia pentru a pastra caracteristicile blankului? cea data de sabloane? sau cea prin care se reduce cat mai mult posibil greutatea blankului ( cel putin pe partea pe care el flexeaza natural) ? care dupa cate stiu eu pina acum s-a materializat reducand dimensiunea si mai ale greutatea inelelor :roll:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 07 Iun 2012, 14:45

Tavi scrie:Aia e king... ai priceput. :D
nu-s asa greu de cap cum ar crede unii :P
doar ca uneori oboseala te poate pune in dificultate astfel incat sa nu percutezi chiar din prima . :P

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Iun 2012, 14:46

Cred ca esti obosit dupa atatea calcule :D
Musca 13

cata_asp
veteran
veteran

Mesaj de cata_asp » 07 Iun 2012, 14:48

kingofbeasts scrie:
cata_asp scrie:Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.

corect. si care ar fi solutia aia pentru a pastra caracteristicile blankului? cea data de sabloane? sau cea prin care se reduce cat mai mult posibil greutatea blankului ( cel putin pe partea pe care el flexeaza natural) ? care dupa cate stiu eu pina acum s-a materializat reducand dimensiunea si mai ale greutatea inelelor :roll:
Asa cum spuneam, solutia gasita de altii de a pune inele usoare si mici pare a fi pana acum cea mai buna...

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 16 Iun 2012, 21:26

Revenind la subiectul initial al topicului......chiar nici un rodbuilder nu doreste sa-si dovedeasaca talentul intr-o competitie?
preferati mica cindaneala din spatele monitorului ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Iun 2012, 21:34

Radu...tu o faci legal cu acte? Chiar exista asaceva?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns