Rodbuilding mioritic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Rodbuilding mioritic
Sau iei o ruleta si masori unde incape in unghiul format format de blanc si scandura inaltimea inelului... faci un triunghi...tot o secunda iti ia si tot aia rezulta - locul inelului...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- kingofbeasts
- veteran
daca inteleg eu bine tu zice de teoria a 2 paralele taiate de o secanta distanta dintre paralele fiind egala cu inaltimea inelului (a doua paralela fiind noua pozitie a lansatei). daca despre asta e vorba atunci da, poate fi mult mai usor cu canditia sa respecti paralelismul intre vechea pozitie a lansetei si noua ei pozitie.
Repet, interesante teorii...dar firul nu pleaca glont de pe tambur sau in directia axului mulinetei, unde mai pui si gravitatia, bla, bla, bla....
Eu cred ca intai au pus inele de fly pe blank din ratiuni fie ergonomice, fie economice, si apoi cred ca s-a nascut si teoria choker guide-ului...
Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.
Blank-ul nu-i mai senzitiv decat gol, golut ...
Parerea mea mon cher!
Eu cred ca intai au pus inele de fly pe blank din ratiuni fie ergonomice, fie economice, si apoi cred ca s-a nascut si teoria choker guide-ului...
Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.
Parerea mea mon cher!

Aia e king... ai priceput. E f usor sa respecti paralelismul. Tot cu ruleta se face daca vrei sa fi precis. Hai sa zicem ca-ti mai ia doua secunde si treaba asta . 

Musca 13
Musca 13
- kingofbeasts
- veteran
corect. si care ar fi solutia aia pentru a pastra caracteristicile blankului? cea data de sabloane? sau cea prin care se reduce cat mai mult posibil greutatea blankului ( cel putin pe partea pe care el flexeaza natural) ? care dupa cate stiu eu pina acum s-a materializat reducand dimensiunea si mai ale greutatea inelelorcata_asp scrie:Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.
Parerea mea mon cher!

- kingofbeasts
- veteran
nu-s asa greu de cap cum ar crede uniiTavi scrie:Aia e king... ai priceput.

doar ca uneori oboseala te poate pune in dificultate astfel incat sa nu percutezi chiar din prima .

Cred ca esti obosit dupa atatea calcule 

Musca 13
Musca 13
Asa cum spuneam, solutia gasita de altii de a pune inele usoare si mici pare a fi pana acum cea mai buna...kingofbeasts scrie:corect. si care ar fi solutia aia pentru a pastra caracteristicile blankului? cea data de sabloane? sau cea prin care se reduce cat mai mult posibil greutatea blankului ( cel putin pe partea pe care el flexeaza natural) ? care dupa cate stiu eu pina acum s-a materializat reducand dimensiunea si mai ale greutatea inelelorcata_asp scrie:Pana la urma, nu mai multe inele pe varf sau mai mici iti vor spori senzitivitatea, ci a cauta solutia de a pastra cat mai mult din caracteristicile initiale ale unui blank e adevarata problema.
Parerea mea mon cher!
Revenind la subiectul initial al topicului......chiar nici un rodbuilder nu doreste sa-si dovedeasaca talentul intr-o competitie?
preferati mica cindaneala din spatele monitorului ?
preferati mica cindaneala din spatele monitorului ?
Radu...tu o faci legal cu acte? Chiar exista asaceva?