exista cel putin 3 metode prin care se poate corecta unghiul mulinetei pe blank . deci se poate aduce choking point-ul cit mai aproape de punctul dorit .cata_asp scrie: -la bete scurte, choker guide-ul ori e prea aproape de varf, ori iese in afara lui (cred ca daca as fi facut calculul ca-n poza cu o mulineta de 4000, mi-ar fi trebuit probabil un blank de 9 - 10 picioare sa ajung cu linia imaginara macar pe blank;) )
toate intrebarile si calculele au o insemnatate si se reflecta in performanta produsului ! DIN PACATE !semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
Vine clientu' la rodbuilder...
-'Na ziua..
-Buna...(plictisit de cele peste 800 de lansete facute)..ce doriti..??
-Pai as dori si eu o lanseta..facuta la comanda..o lanseta de finete pentru pastrav,clean,biban..
.......................................
ETC
treci pe K sau modifici unghiul in care vine mulineta pe bat sau treci in kr conconcept , sau ....alte smecheri ...ULK scrie:king... Sa presupunem ca in cazul unui blank mai scurt si o mulineta mai maricica, choke pointul prea in varf,nu permite folosirea unor inele L mici? Ce se face? Ca ideal ar fii sa pui cat mai multe inele mici sa castigi la sensibilitate ,dar totodata vrei sa respecti si choke pointul.....te pui si modifici upsweepul ?
incearca ca in poza astaULK scrie: Prin ce metoda trasezi axul imaginar pana la blank? Scoti tamburul si legi un fir ceva de ax? Si cand e in prelungirea lui dreapta ... acolo marchezi blankul sau cum?

Uploaded with ImageShack.us
poza preluata de pe Rodbuilding.org