semlecangheorghe scrie:
Ca sa vezi unde era justitiarul de serviciu..
[.....]
Nu sunt justitiar, atat ca devine stresant sa citesti intr-una parerile si polemicile venite de la o singura persoana care se pare ca le stie pe toate

... si asta nu ti-o spun in nume de rau sub nici o forma.
semlecangheorghe scrie:[.....]
Poi si unde ai fost cind Ene o facut kaka,in tot ce inseamna Matagi??Cind zicea ca is doar ornamente,si unii numai 'croseteaza' lansete??
Si cind zicea ca numai blancurile ce le duce el is bune,restul sint fake-uri si grafit de slaba calitate..Toate,sc3,batson rainshadow,mhx...
Al naibii ,atunci nu te-ai autosesizat...mah tu tii cu ursul..[.....]
Nu am stat sa citesc tot de pe aici pentru ca in ultima vreme urmaresc tot mai putin forumul ... devine tot mai plictisitor ...
Cit despre proiectarea woblerelor pe calculator tu ai zis ca iti o groaza de timp ca sa inveti si costa multi bani programul..Ai zis sau nu??Acuma nu-i mai valabil ce ai zis..acuma e bun orice ca sa imi fii in contra..
[.....]
Da, am zis ca iti ia multa vreme sa inveti BINE soft-ul pentru a face chestii intr-adevar complexe prin care sa poti sa analizezi rezultatul. Si da, costa o gramada de bani anumite softuri dar atata timp cat il folosesti in particular ... sti prea bine cum stau treburile. Eu ma mai joc pe la lucru cu cate un vobler ... acasa sub nici o forma nu am pofta de asa ceva si nici nu mai tin minte cati ani au trecut de cand nu am mai avut vreun soft de genul asta instalat pe calculatorul personal. Dar de la “o groaza de timp ca sa inveti si costa multi bani programul” nu rezulta sub nici o forma concluzia ca este nefolositor si ca cei care mai folosesc si altceva decat intuitia sunt ... nu stiu cum. E ca si cum te-as intreba eu pe tine de ce folosesti AutoCad-ul (cred) pentru a proiecta mobila cand foarte bine ai fi putut sa trasezi direct pe placi si vezi daca le imbini cum trebuie ulterior
Si da woblerul Alinutz,este mai valoros decit orice wobler de serie,pentru ca are o bataie unica..si asta conteaza pe o apa suprapescuita...woblerele de serie,pot fi ignorate la un moment dat daca se pescuieste excesiv cu ele..din cind in cind ,mai confirma modelele bune,dar vine unul cu un unicat de asta,si rupe gura tirgului,asa ca nu orice este de serie ,facut ca la carte este neaparat si valabil...isi are si intuitivul rolul lui..
[.....]
Nu neg eficienta voblerelor lui Alinut, tot respectul meu pentru ceea ce face, se vede ca ii place si sunt convins ca prind pesti pentru ca altfel nu ar continua sa le faca. Dar din nou, de aici si pana a spune ca “bat la ***” orice vobler de serie e cale lunga ... si din partea cuiva care pescuieste de ani buni cu artificiale nu m-as fi asteptat sa spuna asa ceva. Pentru a face afirmatia asta cu atata siguranta ar fi trebuit ca in aceleasi conditii sa testezi si TOATE voblerele de serie

. nu vreau ca Alinut si voblerele lui sa devina subiect de discutie pe aici ca risca sa se inteleaga altceva ... eu aprecind ceea ce face
Cit despre chestia cu "tu ai intotdeauna dreptate '..este cea mai puerila tentativa de a 'lovi'in cineva..
nu caut sa lovesc pe nimeni, doar am precizat ca exista deja un precedent, adica faptul ca ai dus multe polemici pe forum in care tot timpul incercai sa convingi ca tu ai dreptate ...
Ps : eu nu caut sa intru in contre cu nimeni, dar din cand in cand nu ma pot abtine cand citesc niste pareri atat de bine subliniate care pana la urma nu au deloc substanta. e exact ca si contrazicerile tale cu Ene (pe care nu il cunosc, nu am schimbat doua vorbe cu el si nu ii tin parte sub nici o forma) in care Ene are in spate gramezi de lansete facute in timp ce tu ai facut ocazional cate ceva pentru uz personal

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...