pilkere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: pilkere

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 07:04

florin1948 scrie:
Ghenadie scrie:
bradypus scrie: ... Dar daca tine vrajeala, de ce nu...

Pana la urma, ramane un moft care e justificat daca cumparatorul plateste mai mult decat costul de productie...
Adica ce n-am inteles eu ? Ca "glow in the dark " e o vrajeala care te face sa castigi un ban in plus ? Moldoveanu ' lu ' tata, am zis eu ceva de castigat bani ? Daca m-a intrebat Vali am zis si eu un pret , ca asa e frumos, sa raspunzi cand te intreaba cineva ceva. Repet : scopul meu nu e sa castig bani ! Daca iese ceva pe langa pensie e foarte bine, dar eu oricum voi da din maini pe viitor PENTRU CA IMI PLACE , am timp destul sa mai nascocesc cate o chestie care daca da bine ... pac cu ea la forum ! ( mai mult la rubrica echipamente, mai putin la vanzari ) Daca ai sa te gandesti bine, am facut destule lucruri frumoase si prinzatoare in acelsi timp.
vad ca ma citezi pe mine... , dar citatul in cauza nu-mi apartine !

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 08 Aug 2013, 07:37

florin1948 scrie:
Ghenadie scrie:
bradypus scrie: ... Dar daca tine vrajeala, de ce nu...

Pana la urma, ramane un moft care e justificat daca cumparatorul plateste mai mult decat costul de productie...
Adica ce n-am inteles eu ? Ca "glow in the dark " e o vrajeala care te face sa castigi un ban in plus ? Moldoveanu ' lu ' tata, am zis eu ceva de castigat bani ? Daca m-a intrebat Vali am zis si eu un pret , ca asa e frumos, sa raspunzi cand te intreaba cineva ceva. Repet : scopul meu nu e sa castig bani ! Daca iese ceva pe langa pensie e foarte bine, dar eu oricum voi da din maini pe viitor PENTRU CA IMI PLACE , am timp destul sa mai nascocesc cate o chestie care daca da bine ... pac cu ea la forum ! ( mai mult la rubrica echipamente, mai putin la vanzari ) Daca ai sa te gandesti bine, am facut destule lucruri frumoase si prinzatoare in acelsi timp.
Stimate Domn,
Prea o dai cu moldovenii in jus si in jos, ai ceva cu ei, ti- au luat locul de parcare sau altceva..?
Are si gluma o limita.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Aug 2013, 08:29

aia cu vopsea glow sau floce glow... , ca-i tot aia... e o fitza de multi neinteleasa...
Domnule coleg , nu pre inteleg de ce te deranjeaza ca unii doresc sa pescuiasca cu "fite neintelese".... :roll:
In ceea ce ma priveste pescuiesc cu ceea ce cred eu de cuviinta si mai ales ca-i pe banii mei.
Ca tu nu consideri ca merita sa ai asa ceva in trusa e fix treaba ta ....eu am truse mari si am inca loc de "fite" , e OK? :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 09:15

domnule coleg..

1 ) interpretezi ... ( nu ma deranjeaza ! )

2) normal... e treaba fiecaruia cu ce da... mai ales pe banii lui ( am zis io viceversa ? )

ce am zis io e cu totul altceva... dar nah... unii au goluri ... in truse ... or... somewhere else

eu incerc sa fiu un om practic... , si cind fac o alegere si o achizitie am " motive " ... des... functionabile :D ... pe care le inteleg... ,
evident nu toata lumea e ca mine dar la fel cum ai tu o parere tot asa am si eu

si asta... e a mea !
te deranjeaza ? ( intrebarea e retorica... normal ca te deranjeaza... caci altfel nu te bagai in seama fara sa faca nimeni referire la tine ... eu mai sus exprimindumi parerea in principiu si la nivel de idee :D )

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Aug 2013, 09:49

te deranjeaza ? ( intrebarea e retorica... normal ca te deranjeaza... caci altfel nu te bagai in seama fara sa faca nimeni referire la tine ... eu mai sus exprimindumi parerea in principiu si la nivel de idee :D )
Ma deranjeaza in masura in care nu ai macar habar unde, in ce conditii si cum a facut o naluca de-a mea "glow" diferenta ......altfel NU ma deranjeaza deloc , ai si tu dreptul la o parere , mai mult sau mai putin avizata ... :wink:

Detinatorul adevarului absolut nu esti nici tu nici eu ....asa incit tu ramii cu experientele tale pescaresti (limitate sau nu :roll: ), iar eu cu ale mele....cit priveste lipsurile ....cautale dominia ta prin truse sau in ...somewhere else :D :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Aug 2013, 10:00

:lol: :lol: Dece dati mai ,dece dati?:)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 08 Aug 2013, 10:02

Iar o dati in vrajeala, pe cel putin 50% din topicuri apar chestii de astea!
Mai bine va mutati cu discutiile astea unde isi au locul :arrow:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 10:08

vali stratonov scrie:
Ma deranjeaza in masura in care nu ai macar habar unde, in ce conditii si cum a facut o naluca de-a mea "glow" diferenta ......altfel NU ma deranjeaza deloc , ai si tu dreptul la o parere , mai mult sau mai putin avizata ... :wink:

Detinatorul adevarului absolut nu esti nici tu nici eu ....asa incit tu ramii cu experientele tale pescaresti (limitate sau nu :roll: ), iar eu cu ale mele....cit priveste lipsurile ....cautale dominia ta prin truse sau in ...somewhere else :D :D :D
prinzi cu ce dai... , iete... adevar absolut ! :D

ieniuei... detin sau nu adevarul absolut nu conteaza... fiecare le stie pe ale lui... , faza e ca tu doar poti specula ce stiu sau ce nu stiu pe cind in privina ta e clar

la fel de clar e ca iesti vanitos... si sti ca ca vanitatea mere mina in mina cu ...
ca sa vorbesc pe limba ta ar trebui sa fac concurs cu tine cine are scule mai multe si mai scumpe... , daca fac... plingi ! brusc ai truse mai mici ... si mai sint si goale

io n-am sa-mi iau scule ale caror " argumente " sint prostii nefunctionabile doar pt simplu fapt ca am bani si loc in truse... , tu... ,, n-ai decit... deh... is niste argumente imbatabile :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Aug 2013, 10:15

Ca pe vremuri :)) .Io mai vreau :))...un meci intre doi grei e greu de refuzat :))
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2013, 10:33

care meci ? tu nu vezi cum gindeste ?

naluca are multe aspecte care o face sa fie prinzatoare... , dintre toate el alege sa creada ca fix " glow-ul " a fost amanuntul determinant, amanunt care dupa cum am zis... pe scurt ... nu functioneaza , dar el nu combate singularizind principiul de functionare la care faceam io referire si pe care el il considera determinant ci adauga tot restul nalucii si isi adauga greutate in cuvinte dinduse mare cu scule...

pisica mea... ,, io nu is ala sa postez la subiectul " ce ne mai cumparam " imediat cum mi-am luat ceva :D

lasal pe el sa aibe... iexperinta nelimitata... ( nu ca a mea... de cind m-am apucat pina acu... :D )

Scrie răspuns