pilkere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: pilkere
nu-mi pare prinzator prototipul, dupa forma cred ca efectiv nu are bataie in curent... pt jigging vertical poate ar merge... ai prins ceva cu ele?
-
- veteran
N-am prins nici o data nimic cu ele, nici nu le fac pentru pescuit. Am niste plumb si nu am ce face cu el , am zis ca decat sa-l arunc mai bine il colorez si-i pun ochisori si-l folosesc pe post de prese papier. Iar la curent nu le-am pus inca, dar o sa incerc maine sa le bag in priza. Ca o bate , ca n-o bate ....?johnnybravo scrie:nu-mi pare prinzator prototipul, dupa forma cred ca efectiv nu are bataie in curent... pt jigging vertical poate ar merge... ai prins ceva cu ele?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Pe piata se gasesc azi ceva pilkere hand-made , unele facute de Tase-lure si altele de Berti-lure ....pretul daca nu gresesc este inte 7-10 roni....depinde cu ce ancore le echipeaza .Din p.d.v. al pretului chiar nu m-am gandit , accept orice propunere de bun simt din partea voastra. Altfel il pun pe don'Ghenadie sa va jupoaie !
Eu am cumparat si fara ancore ....deci totul e la intelegere

M-ar interesa citeva sa le am si numai pt. panoplie ....asa cum adun vobele hand-made de clean si pastrav.
Poate imi faceti o mica oferta.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Hai sa zicem 5 lei/buc neechipate. Merge ? Dar sa-mi spui daca vrei cu doi ocheti sau cu trei ( si pentru verticala ) Si daca ai ceva preferinte de culori.vali stratonov scrie:Pe piata se gasesc azi ceva pilkere hand-made , unele facute de Tase-lure si altele de Berti-lure ....pretul daca nu gresesc este inte 7-10 roni....depinde cu ce ancore le echipeaza .Din p.d.v. al pretului chiar nu m-am gandit , accept orice propunere de bun simt din partea voastra. Altfel il pun pe don'Ghenadie sa va jupoaie !
Eu am cumparat si fara ancore ....deci totul e la intelegere![]()
M-ar interesa citeva sa le am si numai pt. panoplie ....asa cum adun vobele hand-made de clean si pastrav.
Poate imi faceti o mica oferta.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- johnnybravo
- Moderator
ai postat in echipamente si nu la vanzare-cumparare, daca doresti discutie pe tema acestor pilkere as prefera o discutie deschisa fara ironie gratuita, daca totusi topicul e unul comercial imi zici si il mut la anunturi.florin1948 scrie:N-am prins nici o data nimic cu ele, nici nu le fac pentru pescuit. Am niste plumb si nu am ce face cu el , am zis ca decat sa-l arunc mai bine il colorez si-i pun ochisori si-l folosesc pe post de prese papier. Iar la curent nu le-am pus inca, dar o sa incerc maine sa le bag in priza. Ca o bate , ca n-o bate ....?johnnybravo scrie:nu-mi pare prinzator prototipul, dupa forma cred ca efectiv nu are bataie in curent... pt jigging vertical poate ar merge... ai prins ceva cu ele?
-
- veteran
Daca intentia mea era sa le vand, le postam de la bun inceput acolo unde trebuie. Postez de regula la echipamente pentru ca ma intereseaza parerile ( pertinente) si sugestiile userilor, in special ale celor care stiu si ei sa dea din maini si mai posteaza din realizarile lor. Cei care nu au facut macar un vobler la viata lor si isi dau cu parerea pe aici nu ma intereseaza. Cand tu ma intrebi daca un pilker bate in curent, adica 17 gr. de plumb se batzaie ca un vobler , e clar ca faci parte din a doua categorie si ironia mea a fost justificata. Eu , ca si multi altii, investim si muncim mult ca sa realizam lucruri frumoase si utile pentru pescuit.johnnybravo scrie:ai postat in echipamente si nu la vanzare-cumparare, daca doresti discutie pe tema acestor pilkere as prefera o discutie deschisa fara ironie gratuita, daca totusi topicul e unul comercial imi zici si il mut la anunturi.florin1948 scrie:N-am prins nici o data nimic cu ele, nici nu le fac pentru pescuit. Am niste plumb si nu am ce face cu el , am zis ca decat sa-l arunc mai bine il colorez si-i pun ochisori si-l folosesc pe post de prese papier. Iar la curent nu le-am pus inca, dar o sa incerc maine sa le bag in priza. Ca o bate , ca n-o bate ....?johnnybravo scrie:nu-mi pare prinzator prototipul, dupa forma cred ca efectiv nu are bataie in curent... pt jigging vertical poate ar merge... ai prins ceva cu ele?
Daca mai se si vand foarte bine , daca nu nu e suparare. Tot ce realizam e din pasiunea imensa pentru pescuit si nu accept sa-si bata nimeni joc de chestia asta.
aia cu vopsea glow sau floce glow... , ca-i tot aia... e o fitza de multi neinteleasa...florin1948 scrie:Vopseaua este pulbere, vopsite in baie de fluidizare si detaliile manual, tinute la cuptor electric pana s-au "rumenit ". Nu au vopsea "glow ", multi se feresc de ac. vopsea ca nalucile vopsite astfel isi pierd "naturaletea ". Daca se cere neaparat, le vopsim si cu glow. Personal prefer sa pun pe ancora un manunchi de "floace"glow . ceea ce fac la multe monturi de salau.
Nu pot sa zic ca glow-ul ar face diferenta, dar fiecare cu parerea lui si trebuie respectata. Lungimea este de 36 mm fara ochetzi.
Din p.d.v. al pretului chiar nu m-am gandit , accept orice propunere de bun simt din partea voastra. Altfel il pun pe don'Ghenadie sa va jupoaie !
ca e ziua s-au noapte... nu mere...

-
- veteran
Ori cum ar fi , nu strica sa ai in trusa si asa ceva, pentru orice eventualitate.bradypus scrie:aia cu vopsea glow sau floce glow... , ca-i tot aia... e o fitza de multi neinteleasa...florin1948 scrie:Vopseaua este pulbere, vopsite in baie de fluidizare si detaliile manual, tinute la cuptor electric pana s-au "rumenit ". Nu au vopsea "glow ", multi se feresc de ac. vopsea ca nalucile vopsite astfel isi pierd "naturaletea ". Daca se cere neaparat, le vopsim si cu glow. Personal prefer sa pun pe ancora un manunchi de "floace"glow . ceea ce fac la multe monturi de salau.
Nu pot sa zic ca glow-ul ar face diferenta, dar fiecare cu parerea lui si trebuie respectata. Lungimea este de 36 mm fara ochetzi.
Din p.d.v. al pretului chiar nu m-am gandit , accept orice propunere de bun simt din partea voastra. Altfel il pun pe don'Ghenadie sa va jupoaie !
ca e ziua s-au noapte... nu mere...las iexperti sa zica de ce... ( love Jiji )
, dar nah.. ie glow ... e mishto ! ( iexact ca aia cu cea mai mishto balta... , e cea mai mishto pt ca-i in... arad
)
nu-is asa sigur... , adica de ce crezi ca e bine sa ai ceva cu calitati inutile in trusa ?
glow in the dark... , rahat... , daa " lumineaza " in ntuneric... asta daca is incarcate la lumina... , si brusc se sting
perioada de incarcare la lumina e de 2-3 ori mai mare decit cea de descarcare... aia fiind egala cu cea de pescuire cu iefect "glow" la fibre , iar la lumina zilei intre lanseuri nu se incarca asa de intens incit sa creeze un efect special si de durata .
nah... ii lasam pe aia din arad sa scrie articol ca nu-i ashe...
ps io am fibre... si-am folosit la muste pt cumetre... , dar nu ie nici o sfiriiala chit ca dau uneori senzatii c.ar fi ceva adevar acolo
glow in the dark... , rahat... , daa " lumineaza " in ntuneric... asta daca is incarcate la lumina... , si brusc se sting
perioada de incarcare la lumina e de 2-3 ori mai mare decit cea de descarcare... aia fiind egala cu cea de pescuire cu iefect "glow" la fibre , iar la lumina zilei intre lanseuri nu se incarca asa de intens incit sa creeze un efect special si de durata .
nah... ii lasam pe aia din arad sa scrie articol ca nu-i ashe...

ps io am fibre... si-am folosit la muste pt cumetre... , dar nu ie nici o sfiriiala chit ca dau uneori senzatii c.ar fi ceva adevar acolo