discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
florin1948
- veteran

Ghenadie scrie:
.
Stimate Domn,
Prea o dai cu moldovenii in jus si in jos, ai ceva cu ei, ti- au luat locul de parcare sau altceva..?
Are si gluma o limita.
[/quote][/quote]
Te rog sa ma ierti, nu am banuit ca ti-e rusine ca esti moldovean. Inca o data , scuza-ma .
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
MuskMd
- veteran

glow is cool. glow is custom . glow is the light . glow is the new glitter
bradypusule scula face diferenta . la unii
io marturisesc ca aseara am prins pe un sfert din chestiile cu care am dat si ca am pierdut un pilker dupa ce a prins peste.
toata acesata discutie mi-a reaprins cheful de pilker drept care cred ca o sa imi fac o trusa pt pescuit si una de colectie
astept oferte in plajele 5-15 g si 25-40g

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
bradypus
- veteran

florin1948 scrie:Ghenadie scrie:
.
Stimate Domn,
Prea o dai cu moldovenii in jus si in jos, ai ceva cu ei, ti- au luat locul de parcare sau altceva..?
Are si gluma o limita.
Te rog sa ma ierti, nu am banuit ca ti-e rusine ca esti moldovean. Inca o data , scuza-ma .
si io is moldovean... , din Bacau... si din experinta iti zic ca noua... moldovenilor ... nu ne e rusine ca sintem moldoveni ci sintem insultati de idea sau aluzia pe care tu ai exprimato si in care insisti...
asa ca-ti recomand sa o lasi mai moale la referinte catre moldovenii caci stropesti la gramada... , si nu ti-as dori vre-odata ca .. : gramada ... sa stropeasca napoi... , ok ?
-
vali stratonov
- veteran

ca sa vorbesc pe limba ta ar trebui sa fac concurs cu tine cine are scule mai multe si mai scumpe... , daca fac... plingi ! brusc ai truse mai mici ... si mai sint si goale
io n-am sa-mi iau scule ale caror " argumente " sint prostii nefunctionabile doar pt simplu fapt ca am bani si loc in truse... , tu... ,, n-ai decit... deh... is niste argumente imbatabile

Ca sa cobor eu la mintea ta

iti zic doar atit ca nu trebuie sa fac concurs cu tine nici la scule , nici la truse si nici la iexperiente pescaresti ....te cred pe cuvint ca TU ai si scule mai bune si truse mai mari si mai pline si in plus esti si mult mai "argumentat" pretiosule ....e ok acuma?
Pot oare acuma sa imi comand niste pilkere "glow" de la florin1948 si sa le folosesc in prostia mea acolo si unde cred de cuviinta , fara sa-mi arati tu "calea"?
Merci mult pt. intelegere, moldoveanule din Bacau....

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
bradypus
- veteran

puteai si inainte...
ce nu poti... e sa discuti despre idee
-
ULK
- veteran

Moldoveanul ala din Bacau mai stie si ceva meserie ...si pe ape adanci si intunecate,ca pe unde umbla el cam are asaceva ...si pesti, nu ca la noi in tara...dar na...nu are intodeauna dreptate ...si nici nu a pretins asta

. Iti dau un pont...e sensibil la radacina

.
Dumitre...nea Mircea chiar nu merita sa il iei cu gramada cere varf( moldovean)....si eu am benificiat de mesteriile lui si de mostre pe gratis ( cat o trusa mai mica) nu odata, pe banii si truda lui... un om de nota 10.... Sunt sigur si de treaba ca nu are treaba cu moldovenii ca tine...si nu face discrminare dupa regiuni sau limba vorbita ...ca atunci nici eu n-as avea o gramada de gume moca de la el

....Au' la unguru' vrea gume moca

....Respect nea' Mircea.
Vali cu incredere sa comanzi...zic eu.
Dar un clinch mic si cu stil:Dumitru vs.Vali ... a fost delicios de citit.
Peace everybody

.
-
MuskMd
- veteran

bate asa un vant de sfarsit nostalgic de vara pe forum deja ..... pace, prietenie, vorbe frumoase sau macar civilizate .....
pizda !
ia uite ca nu e blocat cuvantul ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...