pilkere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: pilkere

Mesaj de vali stratonov » 08 Aug 2013, 18:11

ULK scrie:Totusi Vali zicea ceva de o situatie cand glow-ul era mai prinzacios ..Nu am fost acolo nici tu nici eu sa stim daca a dat sau nu cu ambele sau doar cu cel cu lampash :) ...Poate a dat , poate n-a dat....nu mai e nici el la primele paride sa puna botul la vrajeli de marketing asa usor. Am pescuit cu el de cateva ori si asa mi s-a parut .
Tocmai despre asta e vorba .....de curind am pescuit intr-o apa in care sa dovedit CLAR ca bibanul a ales de fiecare data aceasi naluca "glow" in detrimentul altor gume din aceasi gama , de la aceasi firma , ca sa nu mai zic fata de alte gume de la alte firme.....
Mentionez ca timpul de pescuit a fost pe parcursul a 2 zile a cite 10-11 ore petrecute pe apa PESCUIND :wink: ....

O fi , no fi destul de relevant pt. colegu dumitru ...nu stiu :| , pt. mine si colegul de barca a fost mai mult decit relevant, cel putin pe balta aia si in conditiile de atunci....

Sper ca sa nu se schimbe major situatia pina la proxima ocazie ....sper sa faca atunci si DIFERENTA . :wink:

P.S. Recunosc PUBLIC ca nu am trusele , barca si motorul lui dumitru ca sa ma pot "compara" cu el... :respekt: ,caci daca le-asi fi avut cu siguranta gaseam o alta naluca mai prinzatoare :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Aug 2013, 20:24

arunc si io cu parerea..sper sa nu nimeresc din greseala, pe careva;
pescuiesc destul de mult la copca; "supt" gheatza este , in general ,noapte, mai ales daca-i zapada pe ea.
am folosit destul de mult chubby darter si glow si ne- glow.
mormasti "finlandeze' :twisted: glow si ne-glow.
chiar si dandinete care aveau ceva luminiscente pe ele.
nu pot sa sustin ca sunt mai eficiente. ba din contra.
in trusa arata bine. mai ales pe inserat. incontestabil ,sunt decorative.
dar cam atat fac in plus fata de cele "normale".

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Aug 2013, 21:22

hai sa revenim la pilkere va rog

Scrie răspuns