eu am primit motorul la prima pozitie si intr-adevar asa freaca de nervura de pe chila barciiAndrei2008 scrie:Am mai uitat ceva:
la mine trimul e in gaura a treia (cea din mijloc); asa mi l-a dat cel de la care am cumparat motorul. Eu am incercat si cu prima si cu a doua gaura dar, cind misc motorul stinga - dreapta se freaca de barca...; frecarea cu barca e exclusa din start, sau e acceptabila si merita sa verifica si astea 2 pozitii ?
l-am mutat pe pozitia 2.. si nu freaca deloc.. e ciudat... dar nu cred ca e normal sa frece...
la mine din cele 3 banchete.. 2 sunt identice ca marime, dar piciarele uneia sunt mai lungi... Aceasta e cea din spateAndrei2008 scrie: 3) In legatura cu partea mai grava ca scaunele nu pica corect.... De fapt asta inseamna urmatoarele 2 chestii:
- la unul din scaune piciorul central este prea scurt si nu atinge barca cind ea sta; in mers atinge pt ca apa impinge chila
- la 2 scaune (inclusiv acela cu piciorul mai scurt) piciorul central se deplaseaza putin stinga sau dreapta (cam 3-5 cm) fata de muchia in care trebuie sa pice, si il imping eu mereu sa revina
...
altfel cred ca e normal ca pe uscat sa nu stea fix in muchie...
de fapt eu inainte sa intru pe apa.. indrept piciorul din mijloc in pozitia nervuri