De acord, numai ca eu as recomanda modelul de 16 picioare. Diferenta de pret e mica si avantajele sunt mari: viteza, stabilitate, spatiu interior.tudor scrie:Mie imi plac Carolina si California Skiff. Pentru 25cp iti iei modelul J14.laurentiucat scrie:scuze ca ma bag peste voi,dar s-ar putea sa-mi recomande cineva care le are,ce barca e indicata ptr un motor de 25 cp(eu am tohatsu in 4 timpi).greutate ,lungime,latime,eventual model,poze.as vrea sa prinda o viteza cat mai mare.apropo,daca consumi bauturi alcolice si te sui la volanu barcii..ce poti pati?io ma gandeam sa iau barca sa ma duc la pescuit cat mai departe de zona mea si daca mi s-o face sete sa pot sa ajung in timp util la o cismea,carciuma ..ceva distribuitor de lichide..
Sunt barci foarte stabile. Gasesti pe net tot ce vrei despre ele.
Legislatia fluviala in privinta alcolului este aceeasi ca si cea rutiera. Sunt insa mai putine controale.
Daca vrei pneumatica, un model de 14-15 picioare (4.20-4.50m) e perfect. Chiar daca ai motor cu cizma lunga si barca e pt cizma scurta se poate cumpara un asa numit "outboard jack plate".
Cat despre bautul in barca, iti recomand sa o iei usor. Nu zic sa stai pe uscat, Doamne-fereste dar ai grija ca se urca la cap mai repede