Pareri despre motoare 4timpi 2.5CP!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
fanelu,
garantez ca te deplasezi normal pe bratele din Delta.
in 2008 cand am facut ultima iesire in Delta, am mers cu un 4x4 pana pe Stipoc si de acolo ne-am deplasat cu barcile gonflabile si cu motor termic de 2.5cp
pe un Portabote cu siguranta vei avea o viteza sporita si un consum redus, taie apa fata de o gonflalbila.
eugene,
daca nu il luam atuncea, nu il mai luam deloc- criza ma lovit destul de puternic si pe mine.
la cum ai intretinut motorul pana acuma, nu cred ca voi ajunge in service, poate doar pt intretinere, dar nu cred.
iti multumesc inca odata pt motor.
p.s. stii ca la o saptamana dupa ce l-am luat a aparut in aceaiasi bani un motor de 5cp??
garantez ca te deplasezi normal pe bratele din Delta.
in 2008 cand am facut ultima iesire in Delta, am mers cu un 4x4 pana pe Stipoc si de acolo ne-am deplasat cu barcile gonflabile si cu motor termic de 2.5cp
pe un Portabote cu siguranta vei avea o viteza sporita si un consum redus, taie apa fata de o gonflalbila.
eugene,
daca nu il luam atuncea, nu il mai luam deloc- criza ma lovit destul de puternic si pe mine.
la cum ai intretinut motorul pana acuma, nu cred ca voi ajunge in service, poate doar pt intretinere, dar nu cred.
iti multumesc inca odata pt motor.
p.s. stii ca la o saptamana dupa ce l-am luat a aparut in aceaiasi bani un motor de 5cp??

Am mai vazut si eu motoare de 5cp sau chiar mai puternice la scoruri modeste, insa noi nu stim care a fost "traiul" indurat de motoarele alea.
Revenind la acest topic, primul motor in 4 timpi de putere mica pe care l-am guvernat si din pacate l-am si instrainat a fost Suzuki asta care mi-a lasat o impresie excelelnta. Nu stiu cum or fi Honda sau Yamaha sau Mariner etc insa Suzuki de 2,5 chiar m-a impresionat (zgomot redus, greutate mica, consum... total neglijabil).
Sa-l folosesti sanatos 1500 de ani de-a randul si dupa epuizarea acestor ani sa ma inviti la un pahar de "cicutz" (eu il dau pe al tau si tu pe al meu)
Revenind la acest topic, primul motor in 4 timpi de putere mica pe care l-am guvernat si din pacate l-am si instrainat a fost Suzuki asta care mi-a lasat o impresie excelelnta. Nu stiu cum or fi Honda sau Yamaha sau Mariner etc insa Suzuki de 2,5 chiar m-a impresionat (zgomot redus, greutate mica, consum... total neglijabil).
Sa-l folosesti sanatos 1500 de ani de-a randul si dupa epuizarea acestor ani sa ma inviti la un pahar de "cicutz" (eu il dau pe al tau si tu pe al meu)

Bucuresti
Din cate stiu are Gabi Pantazi un Suzuki de 2,5cp din 2008 insa NOU. Pe omul asta il cunosc foarte bine si poti avea incredere. Tot ce-ti ramane este sa negociezi dur pretul. Pe Gabi il gasesti pe site al APC21fanelul scrie:Multumesc d-l Fetes. Alte info, lucruri de care sa tin cont la cumparare?

Bucuresti
Am pus 2,5cp al meu (tot suzuki) pe o PortaBpte de 12Ft si mergea chiar foarte bine...ceva mai repede decat pe pneumatica mea:fanelul scrie:Una peste alta.... Daca iau 2,5 HP de la Suzuki pot sa astept o deplasare normala contra curent pe bratele din Delta? Cu o PortaBote de 10ft pot sa ma astept la o viteza decenta (poate chiar deplasament) fara sa scot sufletul din motorash?
http://www.youtube.com/watch?v=GB_vLelTiFk
daca socotesti avantajele..greutate mica..consum..care consum?

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
cu pneumatica urc cu 9-10km/h in amonte, (Dunare) si 12-13km/h la vale cu Porta Bote mergeam ceva mai repede... desi nu am avut gps-ul la mine cred ca aveam in jur de 12km/h in amonte; Porta Bote are o horma mai hidrodinamica comparativ cu pneumatica.... de mentionat ca eram singur in barca...fanelul scrie:Pe porta bote 12 ft ajungea macar la 10km/h? Ca sa imi fac o idee despre timpii pentru deplasare vs greutate vs pret.
foarte important pentur ca barca sa mearga bine este repartizarea incarcaturii in barca, daca stai si tu si bagajele langa motor.... barca va merge mai incet.. se si vede in filmulet..eu stau in mijlocul barcii.
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...