Preturile sunt peste tot mai in regula decat in Romania. Cel mai bun provider ramane ebay, in situatia in care stii exact ce piesa iti trebuie si codul acesteia. Spre exemplu, am gasit elice Solas la 52 $ pe ebay (in state), in timp ce la noi am fost nevoit sa achit rotunda suma de 420 lei grei pt o elice care sa se potriveasca, dar de o marca sa zicem mai......putin cunoscuta, coreeana.
Aceasta situatie nu se va mai repeta. Sper ca mult-trambitata criza sa rezolve multe din situatiile de genul asta.
@mafiosso>
daca as fi din nou in situatia ta, as alege un motor in 2 timpi, in stare buna. Este evident mai ieftin, mai usor la aceeasi putere, mai usor de transportat. Uzura si consumul sunt nesemnificative la puterea asta de 2-4 cp, folosit de 3 ori pe an.
In ceea ce priveste cumparatul de motoare din zona Tulcea, nici eu nu as recomanda. Totusi, cred ca riscul ca un motor de 3 cp sa fi fost exploatat intensiv de vreun localnic, asa incat sa faca 200 de ore pe an poate fi ignorata. Sa fim seriosi! daca vorbeam de ceva de la 10 cp, 50.....etc, atunci e posibil sa fi fost folosit la un pescuit sau plimbat turisti. Cu 3 cp, cel mult sa fi trecut Dunarea, la nevasta vecinului.

Ca fapt divers, urmaresc anunturile de pe www.probarca.ro. Mi se pare cea mai bogata piata in materie. Pe sitele asta, cele mai multe anunturi de vanzare motoare din Tulcea (la modul zeci de motoare) le da un nene care indica la modalitate de contact un ID de tipul....teiubescblonduto@draci_laci

Este evident ca nici cei mai versati dintre comercianti nu pot ramane nemiscati in fata eternului feminin. Cred totusi ca modalitatea asta de contact da o nota destul de proasta cu privire la profesionalismul autorului. In fine.....