Numarul nalucilor si importanta lor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 22 Ian 2007, 16:40

Mugurstefan scrie: Corect, totul e sa stii care-s alea 20 de voblere care dau satisfactie.
Si la mine a venit cineva recent si am constatat ca din peste 100 doar in vreo 15 am incredere si dau satisfactie.
Cred ca in curand am sa incerc sa marit o parte din ele.
sssstttttt....ca nu le mai mariti. :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 22 Ian 2007, 17:14

hai sa deschidem piata de troc ... nu vanzare - doar schimb ... si fara intrebari de genul : de ce vrei sa scapi de alea ? :lol:
S'altare și bunăstare !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 17:55

buna ideea taicanoe! :D

paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 22 Ian 2007, 17:57

pai nu ma intereseaza de ce vrea cineva sa vanda dar vreau si eu o poza cu produsul macar...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Ian 2007, 19:21

paul. scrie:Stefane........... daca te hotarasti...vreau eu sa le fiu nanas....baga asa cum a zis lista si vedem daca este ceva ce ne place....si tu poti bineinteles sa iti cumperi de banii aia inca cateva din modelele preferate... :D ...ca doar....asta e viata nu?
Ti-am trimis MP ca sa fii nanas ! :)

Forte buna idee cu " Piata de troc " !
Deschideti un Topic nou si bagam acolo sa vedem ce-o iesi !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 19:36

Mugurstefan scrie:
paul. scrie:Stefane........... daca te hotarasti...vreau eu sa le fiu nanas....baga asa cum a zis lista si vedem daca este ceva ce ne place....si tu poti bineinteles sa iti cumperi de banii aia inca cateva din modelele preferate... :D ...ca doar....asta e viata nu?

pai baga-mi si mie Stefane un privat ca io ti-am cerut primu! :evil: :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 22 Ian 2007, 21:56

andrei-ovidiu scrie:
Mugurstefan scrie:

pai baga-mi si mie Stefane un privat ca io ti-am cerut primu! :evil: :D
Uite-ti bag, sa nu zici ca sunt chitros , desi n-ai merita si stii tu mai bine de ce !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Ian 2007, 22:09

pai de ce mai Stefane :?:

interesanta lista la 2 pozitii! vorbim! :wink:

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Re: Numarul nalucilor si importanta lor...

Mesaj de Sir Caca » 23 Ian 2007, 11:43

andrei-ovidiu scrie:Cred ca va fi cat de cat interesant...

Cam cate naluci aveti(asa cu aproximatie), ma refer in special la voblere(cred ca sunt cele mai utilizate naluci all times), si ce importanta are numarul lor? In sensul ca banuiesc ca fiecare are cateva modele preferate, diferite, de la firmele consacrate...

Conteaza nr. de voblere sau modelul, culoarea si aplicatia catorva modele care ofera satisfactii an de an?
Am apox 4000 naluci de firma (plus divers home made) dintre care voblere Rapala cam 300 si Salmo 150 in plus mai am diverse voblere de alti producatori (Predatek, Abu, Stormfish si X Zone)cam 50 . Am achizitionat cam tot ce am putut gasi, multe din comunitate inclusiv firme de oscilante foarte bune si greu accesibile in Romania (Kuusamo sau Abu Lures).
Dintre ele pot sa spun ca folosesc intensiv catre 100 de bucati, restul compenseaza lipsa acuta de capturi :lol: :lol: . Serios vorbind 90% le-am cumparat pentru ca am avut disponibilitate nicidecum nevoie si oricat de interesante frumoase rare e.t.c. ar fi nu le prea folosesc, am pentru fiecare peste, adancime si tip de apa 2-3 bucati preferate, plus vreo 20 de naluci care imi plac foarte mult si s-au dovedit utile in aproape orice situatie.
Situatia penibila este ca anul trecut am prins detasat cel mai bine la un shad Storm xxx care m-a costat 5 RON.

Concluzia mea este ca, cu 150 de naluci faceam tot atat cat am facut cu 4000. Deci investitia a fost clar nejustificata.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2007, 11:47

io ma credeam dement cu vreo 200 de voblere vreun chil de linguri si o cutie mare de carton de plastice

da cand ma uit in jur ma simt mult mai bine :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns