Numarul nalucilor si importanta lor...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Numarul nalucilor si importanta lor...
Cred ca va fi cat de cat interesant...
Cam cate naluci aveti(asa cu aproximatie), ma refer in special la voblere(cred ca sunt cele mai utilizate naluci all times), si ce importanta are numarul lor? In sensul ca banuiesc ca fiecare are cateva modele preferate, diferite, de la firmele consacrate...
Conteaza nr. de voblere sau modelul, culoarea si aplicatia catorva modele care ofera satisfactii an de an?
Cam cate naluci aveti(asa cu aproximatie), ma refer in special la voblere(cred ca sunt cele mai utilizate naluci all times), si ce importanta are numarul lor? In sensul ca banuiesc ca fiecare are cateva modele preferate, diferite, de la firmele consacrate...
Conteaza nr. de voblere sau modelul, culoarea si aplicatia catorva modele care ofera satisfactii an de an?
hmmm,ciudata intrebare,andrei,dar totusi
ponderea cea mai mare la mine este de naluci metalice de la Berti undeva in jur de 150buc plus cateva de la Mepps si alte branduri.
woblere? cred ca vreo 50buc dar s-ar putea sa ma insel
ponderea cea mai mare la mine este de naluci metalice de la Berti undeva in jur de 150buc plus cateva de la Mepps si alte branduri.
woblere? cred ca vreo 50buc dar s-ar putea sa ma insel

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- junior

... fara numar, fara numar

In trusa mea ... vreo 60 de table - berti , meps, vibrax
voblere vreo suta - da astea mai mult au prins pescarul

caucioace, jeliboane + jiguri ... multe si diverse ...
de mers la peste merg cam cu 10-15 voblere + 10 oscilante + ceva jeliboane ...
S'altare și bunăstare !
-
- junior