Numarul nalucilor si importanta lor...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
si eu sunt pentru licitatie....nu cred ca e nevoie de mai mult de 40...max 50 voblere...si in plus nu asta conteaza...am undeva in jur de 25 de modele si cam 1...2 bucati / model in funcie de ce stiu ca folosesc mai mult....daca merg la clean nu imi iau cu mine in cutie decat max 5 vb de salau...si asta in cazul in care cel vizat e mofturos...important cred ca e sa poti ajunge in orice strat de apa vrei...in fond cum zicea cineva batran....degeaba ai modelul, culoarea, marimea si bataia.....Daca nu poti sa iti plasezi voblerul in fata speciei sau in statul de apa in care sta pestele vizat..
nu a zis nimeni ca nu poti sa colectionezi..daca te tine buzunarul...citesc zilnic despre diferitele modele....si incerc tot timpul ceva nou...oricum, dupa ce mergi la peste catva timp iti dai seama ce e bun si la ce anume....tot timpul vreau sa imi cumpar voblere si imi e f greu sa ma abtin....uneori nu o fac
,dar mai place sa incerc lucrurui noi...cert este ca daca am peste 40 de modele nu am cum sa le folosesc pe toate....uite de exeplu de ce folosesc unii cu placere..........cand pot sa atinga aceeasi eficienta cu altceva?? este pur si simplu alegerea fiecaruia

[quote="Adelin"]Acum cateva seri un prieten a venit la mine si la o discutzie despre numarul nalucilor m-a convis sa scot arsenalul in mijlocl camerei.....concluzia a fost dramatica:"sunt internabil"! Cred ca sunt mai mult de 500 de voblere si promit ca daca vine vreme geroasa si o sa mai stau prin casa, o sa fac un recensamant cu toate modelele.
De table si gume nu pot sa zic doar ca sunt "fara numar, fara numar, fara numar"! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Io cred ca tu ai greutatea ta in naluci he!he!
Fir Intins!!!
De table si gume nu pot sa zic doar ca sunt "fara numar, fara numar, fara numar"! :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Io cred ca tu ai greutatea ta in naluci he!he!
Fir Intins!!!
- Mugurstefan
- veteran
Corect, totul e sa stii care-s alea 20 de voblere care dau satisfactie.d4md3od scrie:
daca de la bun inceput stii ce sa iti iei ... consider ca ptr. apele noastre si pentru pestii care le populeaza nu ai nevoie de mai mult de 20 de voblere
Si la mine a venit cineva recent si am constatat ca din peste 100 doar in vreo 15 am incredere si dau satisfactie.
Cred ca in curand am sa incerc sa marit o parte din ele.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
eu am 2 voblere, unul de 40.000 de pe piata si un cozma mic de tot de nici nu pot sa-l lansez cu echipamentul ce il folosesc deobicei...Intentionez sa ieu ceva poppere pe anul asta.
am avut 2 gruburi, unul l-am pierdut anul trecut in delta, si un shad
mai am 25 de oscilante berti (numai ce mi-a venit comanda:)), vre-o 3 effzett, gipo 2-3, baracuda 2-3, vibrax la fel si una de pe vremea lu' ceasca cu care deobicei dau pe loc necunoscut doar doar ma scap de ea
rotative am mepps, una de 0, 3 de 1, una de 3 si vibrax una de 2, la care mai adaug vre-o 2-3 de pe vremea lu' ceasca pe care le tin pe post de exponate de muzeu
pe anul asta fac investitie doar in jeliboane, un popper, un floater si un sinking de 1m, in rest deja imi fac probleme ca n-o sa apuc sa pescuiesc cu toate jucariile
am avut 2 gruburi, unul l-am pierdut anul trecut in delta, si un shad
mai am 25 de oscilante berti (numai ce mi-a venit comanda:)), vre-o 3 effzett, gipo 2-3, baracuda 2-3, vibrax la fel si una de pe vremea lu' ceasca cu care deobicei dau pe loc necunoscut doar doar ma scap de ea

rotative am mepps, una de 0, 3 de 1, una de 3 si vibrax una de 2, la care mai adaug vre-o 2-3 de pe vremea lu' ceasca pe care le tin pe post de exponate de muzeu

pe anul asta fac investitie doar in jeliboane, un popper, un floater si un sinking de 1m, in rest deja imi fac probleme ca n-o sa apuc sa pescuiesc cu toate jucariile