Numarul nalucilor si importanta lor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Ian 2007, 12:22

Sorin scrie:io ma credeam dement cu vreo 200 de voblere vreun chil de linguri si o cutie mare de carton de plastice

da cand ma uit in jur ma simt mult mai bine :D
Sotia a aflat? :roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2007, 12:25

le-a pierdut sirul
se numesc generic giugele si intra in categoria consumabile cu cheltuieli curente :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 23 Ian 2007, 12:27

d4md3od scrie:hehehehe ...

nici nu stiu daca as avea unde sa bag 500 de voblere plus table si cauciuce .... :) si nici timp sa le pescuiesc pe toate :)

poate scoti si la vanzare in urma recesamantului ....
Iti spun eu,
Iei 6 buc genti Henk Simons (spro) fiecare are in interior cate 5 cutii bine incapatoare. Indesi in cutii cat mai mult posibil (combini voblere cu metale ca altfel se rupe geanta pe cusaturi).
Cand ai terminat treaba asta constati cu stupoare ca mai ai nevoie de aproximativ 10 cutii bine mari pentru voblerele de dimensiuni foarte mari si plastice.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Ian 2007, 12:34

Sorin scrie:le-a pierdut sirul
se numesc generic giugele si intra in categoria consumabile cu cheltuieli curente :D
Corect, daca o buc nu trece de 1500 de Roni si se consuma in mai putin de 2 ani se trec la consumabile.
dar sa te fereasca de un inventar sa faca suma bonurilor de intrare si sa vada ca valoarea lor trece usor de 2000 de Euro, sa vezi scandal si pretentii de rochii si pantofi de fite.
+ interdictii !
Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca.... :lol:

Eu , cand vine vorba subevaluez valoarea lor daca sunt prin preajma neveste. prietene samd.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Ian 2007, 12:36

Sir Caca scrie:

nici nu stiu daca as avea unde sa bag 500 de voblere plus table si cauciuce .... :) si nici timp sa le pescuiesc pe toate :)

Iti spun eu,
Iei 6 buc genti Henk Simons (spro) fiecare are in interior cate 5 cutii bine incapatoare. Indesi in cutii cat mai mult posibil (combini voblere cu metale ca altfel se rupe geanta pe cusaturi).
Cand ai terminat treaba asta constati cu stupoare ca mai ai nevoie de aproximativ 10 cutii bine mari pentru voblerele de dimensiuni foarte mari si plastice.
Si mai trebuie sa-ti cumperi si-un negru sa ti le care ... :D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 23 Ian 2007, 12:40

Mugurstefan scrie:
Sorin scrie:le-a pierdut sirul
Corect, daca o buc nu trece de 1500 de Roni si se consuma in mai putin de 2 ani se trec la consumabile.
dar sa te fereasca de un inventar sa faca suma bonurilor de intrare si sa vada ca valoarea lor trece usor de 2000 de Euro, sa vezi scandal si pretentii de rochii si pantofi de fite.
+ interdictii !
Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca.... :lol:

Eu , cand vine vorba subevaluez valoarea lor daca sunt prin preajma neveste. prietene samd.
Sau cazul meu....... divort. :twisted:

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 23 Ian 2007, 12:42

Mugurstefan scrie:
Sir Caca scrie:

Iti spun eu,
Nu le poti duce toata.
Si mai trebuie sa-ti cumperi si-un negru sa ti le care ... :D

SF
veteran
veteran

Re: Numarul nalucilor si importanta lor...

Mesaj de SF » 23 Ian 2007, 14:14

[quote="Sir Caca"]

Am apox 4000 naluci de firma .[/quote]

Chiar am ramas fara cuvinte . Si daca fac un calcul simbolic , la un euro pe naluca , si tin cont ca te descurci si cu 150 din aia 3850 imi luam o saltiga , batu necesar si statem vreo doua trei saptamini la tarpon , baracuda sau alte chestii periculoase . In loc sa fi satmareanu cu baracuda de 25 kile in brate , esti satmarenu cu 4000 de naluci . Nici nu stiu care ii mai tare dintre ei .
No ofence

Fir Intins!!!

paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 23 Ian 2007, 14:39

sincer nu te doare capul cand pronunti numarul asta....fiti atenti...concentrativa...4000...si stii ca te gandesti la nr nalucilor din trusa....aaauua auuua auuua .....ma doare sufletul chiar...
PS fiecare cu problemele lui

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Ian 2007, 14:51

io zic ca asta cu 4000 e voodoo .....
s-o fi emotionat omu si a mai apasat u zero in plus ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns