Numarul nalucilor si importanta lor...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ionutz_gr
senior
senior

RE

Mesaj de ionutz_gr » 21 Ian 2007, 13:40

"colectia mea":

-3 voblere salmo
-vreo 5 linguri oscilante Berti(astea is de sacrificiu...le folosesc mai mult sa vad daca se agata...ca se invart ca titirezu)
-2 linguri oscilante triada cred
-2 linguri oscilante spinex(cele mai bune)
-1 lingura oscilanta no name...f buna
-1 rotativa vibrax
-1 cicada berti de 2,5(foarte buna)
-ceva rotative mici de clean
-si cateva plastice..vreo 7-8
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Ian 2007, 14:56

[quote="razvan m."]Bumarul nalucilor conteaza daca sunt cumparate cu cap, daca sunt luate doar asa, pe criterii ce nu au legatura cu pescuitul, atunci nu conteaza. 8)[/quote]

Lasa vrajeala si zi numaru .

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 21 Ian 2007, 15:10

Peste 200 voblere, cam 2,5 kg naluci metalice si aprox 1,5 kg plastice (fara jiguri) :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Ian 2007, 15:30

Daca ai mai multe naluci decit capturi ( eu nu as pune toti bibaneii si clenutii la capturi ) pe decursu unui an atunci ii clara treaba he!he!
Nalucile la care le-am dat o sansa da si-au facut de cap pleaca din trusa , daca ii cazu la jumate de pret , nu are rost sa ocupe spatiu gratis . Intre aia 8-10-12 care vin cu mine pe mal ii unu , sau doi cel mult , mai noi , pifani la care binevoiesc a le da o ocazie , restu is titulari ( la vremea lor au fost si ei pifani ) pe merite , veterani caliti , cu cicatrice pe corp nu domnisoare de salon la care le cade culoarea cind vad apa . Pentru ei ii o cinste sa fi titular , chit ca odata ajuns pe mal s-ar putea sa nu se ude , in functie de cum vad eu treaba .

Fir Intins!!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 21 Ian 2007, 16:31

razvan m. scrie:Peste 200 voblere, cam 2,5 kg naluci metalice si aprox 1,5 kg plastice (fara jiguri) :lol:
f. tare bine ca ai zis la table si plastice nr. lor in kile! :lol:

200 de voblere nu?! ai reusit sa dai cu toate :?: eu am tot cam atatea si n-am reusit! :D

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 21 Ian 2007, 17:21

eu zic ca nu conteaza nr...daca esti un anti-talent ca mine...pot sa am si 5000 sii tot aia e
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Ian 2007, 10:17

cred ca numarul voblerelor conteaza cel mai mult pentru linistea pescarului, adica siguranta ca daca nu merge la ceva cu siguranta va merge la altceva ...

eu nu detin vreun numar impresionant de voblere ... si nici nu cred ca as avea nevoie de mai multe, dar intotdeauna cand mai vezi cate unul care iti place si crezi ca va merge ajungi la concluzia ca parca ai avea nevoie si de ala ... si uite asa ajungi sa detii o gramada, din care tu de fapt folosesti acolo un 10%

din totalul de voblere cred ca cele mai pescuite sunt vreo 10 ... restul fiind acolo doar pentru anumite situatii de urgenta ...

daca de la bun inceput stii ce sa iti iei ... consider ca ptr. apele noastre si pentru pestii care le populeaza nu ai nevoie de mai mult de 20 de voblere
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 22 Ian 2007, 10:39

Eu detin : 30-35 voblere
20-25 oscilante
500-600 plastice de aici se vede cu ce pescuiesc mai mult :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Ian 2007, 11:42

Acum cateva seri un prieten a venit la mine si la o discutzie despre numarul nalucilor m-a convis sa scot arsenalul in mijlocl camerei.....concluzia a fost dramatica:"sunt internabil"! Cred ca sunt mai mult de 500 de voblere si promit ca daca vine vreme geroasa si o sa mai stau prin casa, o sa fac un recensamant cu toate modelele.
De table si gume nu pot sa zic doar ca sunt "fara numar, fara numar, fara numar"! :lol: :lol: :lol: :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Ian 2007, 11:44

hehehehe ...

nici nu stiu daca as avea unde sa bag 500 de voblere plus table si cauciuce .... :) si nici timp sa le pescuiesc pe toate :)

poate scoti si la vanzare in urma recesamantului ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns