este o vorba veche,dar buna:ce nu stii,nu doare !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
7 ani distanta...acum 210 voblerejohnnybravo scrie:eu am 2 voblere, unul de 40.000 de pe piata si un cozma mic de tot de nici nu pot sa-l lansez cu echipamentul ce il folosesc deobicei...Intentionez sa ieu ceva poppere pe anul asta.
am avut 2 gruburi, unul l-am pierdut anul trecut in delta, si un shad
mai am 25 de oscilante berti (numai ce mi-a venit comanda:)), vre-o 3 effzett, gipo 2-3, baracuda 2-3, vibrax la fel si una de pe vremea lu' ceasca cu care deobicei dau pe loc necunoscut doar doar ma scap de ea
rotative am mepps, una de 0, 3 de 1, una de 3 si vibrax una de 2, la care mai adaug vre-o 2-3 de pe vremea lu' ceasca pe care le tin pe post de exponate de muzeu
pe anul asta fac investitie doar in jeliboane, un popper, un floater si un sinking de 1m, in rest deja imi fac probleme ca n-o sa apuc sa pescuiesc cu toate jucariile
Cred ca vreo 60...johnnybravo scrie:sunt curios de cei care aveau 200-400 de voblere acum 7 ani...cate au acum?!
...da Sorine , personal apreciez ca ar fi "cantitatea" absolut necesara si suficienta.sorinB scrie:Cred ca vreo 60...johnnybravo scrie:sunt curios de cei care aveau 200-400 de voblere acum 7 ani...cate au acum?!![]()
...
eu am o problema cu vandutul sculelor de pescuit ... deci implicit a nalucilor. daca le-as vinde pe toate care nu au prins peste in ultimi 2 ani cred ca as ajunge sa am maxim 15 modele diferite de voblere pe 1-3 culori fiecare ...SF scrie:Luate pe modele , vreo 10 voblere ,vreo 10 stickuri sinking , vreo 10 floating , maxim 5 de poppere , vreo 10 modele de jig si cred , daca nu ma insel , max 7 modele de soft , insa...... astea au ajuns aici dupa ani de probe , si odata ce au primit avizu , s-a intamplat sa am 10 voblere identice , aceasi marca , marime , culoare .Dealtfel , chiar am maxim 2 culori pe marca , mai mult de jumatate intr-o singura culoare .
Orice altceva ce am probat si nu s-a ridicat la nivelu titularilor am vandut , nu aici pe rapitori , deci v-o spun pe aia buna![]()
Pare greu de crezut , desi eu si cercu apropiat de amici am incercat o multime de naluci , si o sa incercam in continuare fara ezitare , la unele categorii , titularii is naluci scoase acum cativa ani , in unele cazuri ani buni , si de multe ori doar o culoare .