Numarul nalucilor si importanta lor...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Numarul nalucilor si importanta lor...
Da. e ceva marfa , foarte multe nuante de roz si mov , pe acolo .
frumoasa colectie srb ... toate magazinele din oras nu au gumele care le ai tu pe acolo. pestele urmarit e evident ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
Subtire
...numai 4 cutii de gume

Glumesc...oricum am ajuns la o concluzie certa dupa ceva ani de spinning...conteaza sa ai ce trebuie in numar mare ca sa nu ramai descoperit, in loc de a avea putine din mai multe modele pe care le caram de cele mai multe ori degeaba dupa noi
Vorbesc strict din experienta personala 

Glumesc...oricum am ajuns la o concluzie certa dupa ceva ani de spinning...conteaza sa ai ce trebuie in numar mare ca sa nu ramai descoperit, in loc de a avea putine din mai multe modele pe care le caram de cele mai multe ori degeaba dupa noi

Da , asta asa ii , anu trecut am descoperit o naluca destul de absoluta si care mi-o dat cam toate tipurile de captura , un vobler de la casa Hart , am luat vreo 20 pe putin , insa le cam si pierd in agataturi .
...nu vi s-a intamplat ca intr-un sezon sa "rupeti" tot cu o anumita naluca si sezonul viitorul sa dati gherla dupa gherla cu aceiasi naluca ?
Chiar sa rup tot sezonul cu o naluca si anul urmator gherla totala, nu ... dar sa rup tot sezonul si anul urmator sa prind de vreo 3 ori mai putin pe naluca respectiva, alte naluci producand mult mai multe atacuri, mi s-a intamplat de mai multe ori ...
mister .. pune ochelarii si mai numara cutiile odata
daca nu iese la numar, iti zic io despre ce e vorba.in unele poze `s doua cutii una langa alta.dublurile nu se pun, alea stau acasa la loc intunecat si racoros, la pastrare.am o geanta cu 6 oale mai micute, de la rapture, si una cu 4 ceaune de la berkley, care le port in permanenta dupa mine.plus toate buzunarele posibile umplute cu plicuri.cred ca imi ajung 30 de kg.din cand in cand mai arunc cateva deasupra pragului, sa le dau incredere

daca nu iese la numar, iti zic io despre ce e vorba.in unele poze `s doua cutii una langa alta.dublurile nu se pun, alea stau acasa la loc intunecat si racoros, la pastrare.am o geanta cu 6 oale mai micute, de la rapture, si una cu 4 ceaune de la berkley, care le port in permanenta dupa mine.plus toate buzunarele posibile umplute cu plicuri.cred ca imi ajung 30 de kg.din cand in cand mai arunc cateva deasupra pragului, sa le dau incredere

-
- veteran
srb scrie:mister .. pune ochelarii si mai numara cutiile odata![]()