discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
attilaf scrie:Acum vreo 5 ani, aveam vreo 20 de voblere...5 gume si 2-3 rotative ...si mai prindeam si peste

Acum, am vreo 250+ voblere, 500 de gume si 10-15 rotative.... Cu pestele stau parca mai prost

.
Concluzie....poate daca revin la 20 de voblere...poate voi incepe sa mai prind iar pesti

.
Mari vorbe ai grait...

...mai cunosc si pe subsemnatul care e sta cam la fel

-
anem
- veteran

attilaf scrie:Acum vreo 5 ani, aveam vreo 20 de voblere...5 gume si 2-3 rotative ...si mai prindeam si peste

Acum, am vreo 250+ voblere, 500 de gume si 10-15 rotative.... Cu pestele stau parca mai prost

.
Concluzie....poate daca revin la 20 de voblere...poate voi incepe sa mai prind iar pesti

.
hahahaha, situatia e cam la fel si pe aici ... adica voblerele cred ca au depasit ca nimic pragul de 250, mai nou si cateva sute bune de gume cu care nu prea pescuiesc

plus jiguri la care se adauga si cateva zeci de table care nu ies mai deloc din cutie. situatia e usor diferita in privinta capturilor pentru ca am schimbat tara
din tot arsenalul undeva in jur de 30% mai vin cu mine la pescuit din care pana la urma in mod constant pescuiesc cu 10-15 bucati ... dar e si asta o boala pana la urma (de care incerc sa ma lecuiesc dar nu prea imi iese

)
daca imi gasesc timp il urmez si eu pe SF si fac un mic recesamant zilele care urmeaza cu toate ca imi este putin cam frica de rezultat ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
attilaf
- veteran

anem scrie:dar e si asta o boala pana la urma (de care incerc sa ma lecuiesc dar nu prea imi iese

)
Dupa 2-3 gherle la rand, sa vezi ce usori te vindeci:). Eu stiu deja ca, dupa ultima gherla, mi-am facut o lista neagra, de care s-ar putea sa ma despart

. Mai una-doua zile "negre" si sa vezi ce activitate o sa fie pe topicul de vanzari

.
-
anem
- veteran

attilaf scrie:anem scrie:dar e si asta o boala pana la urma (de care incerc sa ma lecuiesc dar nu prea imi iese

)
Dupa 2-3 gherle la rand, sa vezi ce usori te vindeci:). Eu stiu deja ca, dupa ultima gherla, mi-am facut o lista neagra, de care s-ar putea sa ma despart

. Mai una-doua zile "negre" si sa vezi ce activitate o sa fie pe topicul de vanzari

.
hahahaha ... ai dreptate dar dupa cum stii prea bine nu pot sa vand naluci

... adica tot timpul mai pun cate ceva la "cutia de vanzare" pe care dupa cateva saptamani de repaus il arunc inapoi in cutiile care vin cu mine la pescuit sau in cutiile de inghetata unde stau "rezervele"

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
SF
- veteran

La mine scuza ii ca is multe specii si de la popper pana la 70 sau mai multi m adancime is diferente , insa rezulta ca nu practic cate un stil multa vreme , chiar ziceam ca anu trecut , tot anu , nu am foosit un combo pe care acum doi ani l-am fiolosit aproape zilnic , pur si simplu m-am plictisit cumva de stilu ala , prindeam prea mult

-
Ghenadie
- veteran

au au au, de unde le-ai gasit si pe astea?
PS at trebui sa mai ai cate ceva la colectie

-
rapace
- senior

Lingurile alea fac rau cu ochiul ,sper ca ne dai si noua pontul Bogdane ..Cat despre topic am la capitolul voblere peste 200 de bucati, softuri cam tot pe acolo linguri de toate genurile peste 300de buc. oscilante si rotative de la cele de clean pana la cele de stiuca si somn ...importanta lor devine in schimb ceva subiectiv, cumparam in continuare fara numar in speranta ca vom gasi naluca magica

vise pescaresti... sau spunem ca ne completam arsenalul pentru cele pierdute ...eu de la an la an ma vad cu un numar tot mai mare de naluci iar multe dintre ele abia daca vad apa ..am sa ma pun intr-o zi sa le selectez si sa le dau ...dar parca nu ma lasa inima ....poate ar trebui sa ne facem un topic in care sa votam cele mai bune naluci si primele 20 de naluci sa devina un must have pentru orice pescar de spinning asa poate mai micsoram depozitele....
-
srb
- veteran

-
fiecare avem cate un copil in noi.rezultatul e ca astea-s jucariile noastre.importante`s toate la un moment dat, cand, reusesti sa rupi gura targului cu cine stie ce trompeta de guma luata in dorul lelii, pe care nu dai 2 bani.cati au patit asa ceva?cati nu?cati au mers pe gumele deja consacrate si la un moment dat, schimband cu altceva (no name de exemplu) au salvat ziua de o gherla?numarul nu-l stiu exact, dar stiu ca-s multe ale dracu`.atat la farmacie, cat si la gramada la dulap, la loc uscat si racoros, ptr reimprospatarea stocului cand ramane farmacia in pana.

-
srb
- veteran

-