New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de kingofbeasts » 21 Ian 2014, 23:53

RYOBI scrie:Maner de Stella(700$) vs maner de Daiwa Exceler(100$)
presupun ca vroiai sa pui in evidenta kobul erodat al Stelei pentru ca altfel de departe diferenta de pret e pe deplin justificata intre cele 2 manere (de la modul de fixare in angrenaj, la modul in care e facuta articulatia si la rulmenti nu suporta comparatie)

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 21 Ian 2014, 23:53

RYOBI scrie:Eu va dau un sfat amatorilor de mulinete de top cand aveti de facut o achizitie luati la puricat saitul lui Edy

http://mulinete.wordpress.com/

e gratis e fara reclame si marketing si denumiri SF,mulinetele sunt in pielea goala adica exact cum le consturiesc producatori si exact cu ce au in ele si lasati trendul sa moara dujmanii de oftica ca eu am Stella ca o sa ramaneti cu buzunare goale si banii aruncati pe iluzii.
Si Edi e in cautare de o mulineta de ceva vreme : Stella SW 4000 :))
www.pentrupescuit.ro

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Ian 2014, 23:54

Arata-mi si mie jocul la manivela sau in maner la Stella asta(cel mai bine se vede HD):

http://www.youtube.com/watch?v=Q39wTQvwR3o

Am tras cat am putut de ea ... exista un mic joc, care daca nu ar exista mulineta nu s-ar invarti ... daca intre „dintii” a doua roti dintate nu exista ceva joc, rotile dintate nu se vor invarti ... regula asta e batuta in cuie

N-am mai filmat-o si pe a doua pt ca are fix acelasi joc ... eu am doua Stella 4000, am avut si 2500 ... 2500 avea un joc si mai mic ... cu cat e mulineta mai mare, cu atat tolerantele sunt mai mari ...

Corecteaza-ma daca gresesc ... tu ai luat Stella aia de la nemti/austrieci? Eventual din stocurile alea cu pret super-redus? Ca fix ceva mulinete din stocurile alea au avut ceva probleme ... eu am scris de „problema” asta ... problema pe care nimeni nu prea vrea s-o recunoasca ...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 22 Ian 2014, 00:00

Eu afirm atat si-mi sustin afirmatia Stella nu-si merita banii.NU am zis ca-i o mulineta proasta nu am nimic cu proprietarii de Stella,fieecare-si cheltuieste banii cum vrea dar cand ma gandesc la raportu pret-calitate astept mai mult.
Si eu imi cautam o Stella pana am pus mana pe un FE dupa asta ma multumesc cu Stella Artois :respekt:

NU vreau sa demonsterz nimic nu vreu flashuri pe aici e parerea mea de simplu amator
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 22 Ian 2014, 00:03

RYOBI, posteaza si tu un filmulet cu jocul in manivela la Bradia asta:

http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=19491

Sau ai vandut-o deja?

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Ian 2014, 00:04

Aduceti argumente de parca exista un adevar universal.
Totul este relativ. Fiecare are preferintele sale si criteriile dupa care evalueaza orice, inclusiv o mulineta. Aia rationalii, care merg dupa utilitate, o sa prefere mereu cea mai buna mulineta ca raport pret/durabilitate. Altii o sa aprecieze greutatea redusa, altii vor dori sa fie in pas cu moda si sa aiba ultima noutate din domeniu pentru ca-i confera, in ochii sai (sau si ai altora), un statut anume.
Daca tot vorbiti despre mulinete, imi permit si eu sa aduc in discutie una nou aparuta, despre care nu am vazut sa se scrie absolut nimic: Jim Hill, noul model. Nu este brand, nu este scumpa pentru ce ofera, pare sa fie cel putin la fel de solida ca precedentul model. Dar este ca nici nu se compara cu un Exceler sau un Tehnium, fiind mult sub acestea? :D
Imi amintesc acum de patronal Ikea, care conducea acelasi Volvo de vreo 30 de ani. Si care, intrebat de ce nu-si schimba masina, a raspuns simplu: pentru ca nu am nevoie, a mea inca merge perfect.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 22 Ian 2014, 00:06

bogdan82 scrie:Arata-mi si mie jocul la manivela sau in maner la Stella asta(cel mai bine se vede HD):

http://www.youtube.com/watch?v=Q39wTQvwR3o

Am tras cat am putut de ea ... exista un mic joc, care daca nu ar exista mulineta nu s-ar invarti ... daca intre „dintii” a doua roti dintate nu exista ceva joc, rotile dintate nu se vor invarti ... regula asta e batuta in cuie

N-am mai filmat-o si pe a doua pt ca are fix acelasi joc ... eu am doua Stella 4000, am avut si 2500 ... 2500 avea un joc si mai mic ... cu cat e mulineta mai mare, cu atat tolerantele sunt mai mari ...

Corecteaza-ma daca gresesc ... tu ai luat Stella aia de la nemti/austrieci? Eventual din stocurile alea cu pret super-redus? Ca fix ceva mulinete din stocurile alea au avut ceva probleme ... eu am scris de „problema” asta ... problema pe care nimeni nu prea vrea s-o recunoasca ...

Da bogdane exact de acolo am cumparat-o de la nemtii si la reducere si nu mi-a placut, posibil sa ai dreptate nu te contrazic si sa fie asta care am luat-o eu mai handicapata.
Nu am luat-o pt mine am luat-o pt un amic dar mi se pare frustant sa iei ce-i mai bun de la SHIMANO pe banii multii si de noua sa mearga schiopatand
Am 60 de bile albe.
0745373235

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 22 Ian 2014, 00:08

bogdan82 scrie:RYOBI, posteaza si tu un filmulet cu jocul in manivela la Bradia asta:

http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=19491

Sau ai vandut-o deja?
Eu zic ca deja sari calu cu asta sau nu poti purta o discutie la nivel de bun simt,acuma crezi ca eu am scris aici 5 pagini sa vand o mulineta esti jenant sincer

Fie vorba intre noi un joc la manivela nu se vede din filme postate pe net chiar tu ai recunoscut in posturi anterioare ca FE are joc in manivela tu care este expert in Stella
Ultima oară modificat 22 Ian 2014, 00:11 de către RYOBI, modificat 1 dată în total.
Am 60 de bile albe.
0745373235

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Ian 2014, 00:09

revenind la noua Stella, m-a cam dezamagit la capitolul design :( vad ca se confirma regula conform careia teaser-ul aprinde imaginatia iar realitatea dezamageste sau cel putin nu se ridica la nivelul asteptarilor induse.
Pe de alta parte, tehnic promite mult insa pana nu pipai una pe mine unul nu ma convinge . Astept un viitor Vanquish peste vreo 2 ani sau poate o Daiwa mai "smooth". :roll:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 22 Ian 2014, 00:14

Uite aici post scris cu manuta ta
bogdan82 scrie:
RYOBI scrie:Shimano stella FE 2500 noua joc in manivela cica asa au toate am ramas dezamagit,jocu ala nu-l au modele de la DAIWA care costa 150$ stiu ca o sa-mi sara in cap totii fanii SHIMANO dar asta-i adevarul o fi buna o fi fiabila o fi avand wormsaft dar.... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
F&H scrie:Nu te impacienta Ryobi ca suntem in aceeasi situatie si se pare ca asa-i modelu'.Cand pescuiesc parca numai zgomotul acela de joc il aud si mai tremura si barca..... Crezi ca e mai suportabil sa dai cu una care sa nu aiba joc dar care sa fie chinezeasca/malaeziana???

Mi-au trecut prin mana 5 Stella 2010 JDM ... niciuna nu a avut jocurile de care ziceti voi ... din ce am auzit, jocurile de care vorbiti - la rotor si la manivela le au numai unele Stella FE ... personal nu le-am vazut, dar am auzit de jocurile asta din 2 surse diferite si de incredere ... toate Stellele FE cu jocuri sunt luate de pe la nemti, nu de la Normark Romania :) un prieten spunea ca dardaia FE-ul 2500 cu rattlinguri mari atat de tare incat se auzea :)

Eu am atat un 4000 JDM si un SFE 4000 european ... intr-adevar JDM-ul are un joc mai mic in manivela(la rotor sunt identice), dar diferenta este f mica si nu ma deranjeaza deloc ... in plus de asta JDM-ul este nou si SFE-ul este folosit cam un an(impreuna cu alte 2 mulinete) ... jocul in manivela la Stella SFE 4000 este mai mic decat jocul in manivela la un Certate 2500 2013 JDM ...

Daca nu va place Stella, luati-va Twinpower JDM ... sunt sub 1200 lei acum ... m-am jucat cu 3 mulinete diferite - sunt foarte inchegate si n-aveau jocuri ... merg mai bine decat un Certate JDM 2013 ... m-am jucat cu ambele modele simultan ...

Bradia nu are jocul ala daca nu crezi te astept la Bistrita la probe
Am 60 de bile albe.
0745373235

Scrie răspuns