New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
New Stella 2014 !!!
Oare ce or mai nascoci astia de la Shimano pentru noua Stella ? Pareri ?
http://www.youtube.com/v/GOby1L7R4vQ
http://www.youtube.com/v/GOby1L7R4vQ
am 33 de bile albe
- crapmaniacul
- veteran
Re: New Stella 2014 !!!
Cred ca va starni rumoare in piata prin calitatea materialelor dar si prin design care va fi spectaculos, dar cu siguranta si prin pret. Estimez ca va fi pe undeva pe la 850 de coco, daca nu chiar putin peste, dar e doar o banuiala ...
Multi pescari si-o vor dori mult si cred ca deja au inceput sa puna bani de-o parte pentru ea
Multi pescari si-o vor dori mult si cred ca deja au inceput sa puna bani de-o parte pentru ea

O pot aduce la 7 zile dupa lansare cu 25% mai ieftin decat pretul de catalog, conditia fiind plata unui avans de 50 euro. De asemenea pot aduce orice mulineta japoneza (JDM sau nu) in conditiile de mai sus. Stima !
p.s.: exclus cele sub 200 euro - motiv competitivitate pret in raport cu piata autohtona (pretul transportului modifica semnificativ ecuatia)
p.s.: exclus cele sub 200 euro - motiv competitivitate pret in raport cu piata autohtona (pretul transportului modifica semnificativ ecuatia)
Pot si eu Sorine 

Pai de obicei MSRP adica pretul de catalog e cu 25-30% mai mare decat pretul de vanzare .....
am 33 de bile albe
- George1985
- veteran
Un design extrem de apropiat de "Air rotor" de la Daiwa...
Sa fi ramas fara idei japonezii?
Sa fi ramas fara idei japonezii?
fara idei sunt oricum cei de la shimano, daiwa au inovat mereu inaintea lor si asta o dovedesc multiplele modele lansate de daiwa inaintea lor.
sorin_nsk scrie:fara idei sunt oricum cei de la shimano, daiwa au inovat mereu inaintea lor si asta o dovedesc multiplele modele lansate de daiwa inaintea lor.

Bine punctat maestreLemi scrie:sorin_nsk scrie:fara idei sunt oricum cei de la shimano, daiwa au inovat mereu inaintea lor si asta o dovedesc multiplele modele lansate de daiwa inaintea lor.Bineinteles, de aceea e daiwa mult sub Shimano

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
- George1985
- veteran
Aici m-ai pierdutLemi scrie:sorin_nsk scrie:fara idei sunt oricum cei de la shimano, daiwa au inovat mereu inaintea lor si asta o dovedesc multiplele modele lansate de daiwa inaintea lor.Bineinteles, de aceea e daiwa mult sub Shimano

Ceva concret?