New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de RYOBI » 21 Ian 2014, 20:10

In ultimele 3 luni am cochetat cu ideea sa-mi iau o Stella pt ca era asa laudata si apreciata pe forum dar am ramas cu un gust amar dupa ce am testat-o, cu siguranta nu-si merita banii asta-i clar pt mine.
Fiecare face ce vrea cu banii lui, e doar parerea mea personala cine vrea sa tina cont de ea bine cine nu iarasi bine.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Ian 2014, 20:58

E oricum overkill total treaba asta cu mulinetele ultra-performante. Susținute de un marketing agresiv care îți bagă pe gât superlative revoluționare pe niște modificări absolut banale. Normal că ele ca obiect nu-și merită banii. E doar plăcerea noastră de a avea jucării scumpe. Ne mai simțim și cu musca pe căciulă și trebuie să lăudăm marfa. Că e cu 4 grame mai ușoară decât aia la sfert de preț și nu rupe mâna, că are zaion, x-ship, real-four și alte figuri. Nu am auzit pe nimeni să prindă ton pe Dunăre dar dacă-mi pică mie, ce mă fac nevastă, vrei să râdă prietenii de mine?

Ce om normal la cap ar da trei salarii românești pe o mulinetă făcută pentru buzunarul japonez?

sorin_nsk
veteran
veteran

Mesaj de sorin_nsk » 21 Ian 2014, 21:08

Foarte frumos comentat in ultima parte, va felicit pentru fluiditatea ideilor aproape jurnalistica. Sunt in asentiment 100% cu ideile tale Gepeto - tot respectul pentru scrierea aproape literara. Si eu gandesc la fel si imi fac autocritica, insa totodata nu ma pot abtine de la a le admira si dori in rucsac pe aceste "gadgeturi" .... aproape ca pe o femeie frumoasa. De ce cautam frumusete ?!
Stella este si frumoasa si cu_minte. Toti o vrem. Unii nu recunoastem, dar vina-va ocazia, am primi-o in casa. Stima !
p.s. sunt fan DAIWA, dar cand vine vorba de Stelutza, ma las vrajit.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Ian 2014, 21:24

Ma bag si eu la supa asta ca sa tina de foame mai bine :).
Stella nu mi-a trecut prin mana ci doar prin gand ... asa ca nu ma pot pronunta. Insa pot sa confirm ca Bradia 2500R , exact modelul de care spune Ryobi, e o mulineta robusta din cale afara si pe deasupra si cu un design placut, sobru dar asta conteaza mai putin. Am tras de ea aproape un an de zile de acum si am scos pesti frumosi fara exagerare si n-a zis nimic, merge ceas, nici un pic de joc, o robustete din cale afara, chiar am ramas placut surprins. Am dat cu ea si la minus cinci grade si la plus 35 si a mers la fel, pe probate vorbesc.
Sincer nu stiu unde si in ce conditii s-a gasit mulineta asta de noua cu 150 $ , dar mi-e foarte greu sa cred asta , cred ca e mai degraba o confuzie sau o inexactitate ... Zic asta ptr ca modelul e foarte aproape de Certate si cam greu de crezut si de Black Friday :) ... Modelul nou 2013 de Certate tot 2500 si tot R (mai precis 2510 R - PE) , cel cu rotile de la marimea 3000 si tamburul de 2500, merge deasemenea impecabil de fin, o idee parca mai fin decat Bradia 2500R, si emana multa siguranta si forta.

In alta ordine de idei, am o intrebare ptr cei mai cunoscatori in ale mulinetelor de spin : cel mai bun raport calitate/pret unde considerati ca se gaseste, la tandemul Stella / Certate(Exist) sau la Twin Power / Bradia ?

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Ian 2014, 21:31

http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... aiwabradia

la fel cum s-a gasit si Fuego cu 155$ tot acolo(prima generatie 100% din Zaion, modelul fara mag seal) :) sau Stradic FI cu 100$ pe Cabelas ... etc etc etc

urmareste anunturile de vanzare-cumparare ... cand vezi ca apare un model prin mai multe parti, cauta-l prin alte locuri ... cu siguranta il vei „importa” la un pret mult mai bun decat ce e pe-aici ;)

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Ian 2014, 21:53

crapmaniacul scrie:In alta ordine de idei, am o intrebare ptr cei mai cunoscatori in ale mulinetelor de spin : cel mai bun raport calitate/pret unde considerati ca se gaseste, la tandemul Stella / Certate(Exist) sau la Twin Power / Bradia ?
In momentul de fata, cel mai bun raport/calitate pret de la Shimano il gasesti la Rarenium FA ...

Biomasterul JDM are un pret destul de bun - daca stii de unde si cum sa-l aduci il poti aduce pana in 800lei(marimea 2500). Chiar si mai ieftin ... si Twinpower-ul sta f bine, mie imi place mult.

Daiwele mai ieftine nu le stiu ... personal, Luviasul 2012 mi-a placut mai mult decat Certate 2013 ... merg cam similar, tamburul arata mult mai bine la Luvias, parca e finisat mai bine, diferenta de vreo 350lei pt corpul metalic al Certatelui parca nu se justifica ... in plus de asta Luviasul e versiunea „buget” a Existului ...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Ian 2014, 21:54

bogdan82 scrie:http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... aiwabradia

la fel cum s-a gasit si Fuego cu 155$ tot acolo(prima generatie 100% din Zaion, modelul fara mag seal) :) sau Stradic FI cu 100$ pe Cabelas ... etc etc etc

urmareste anunturile de vanzare-cumparare ... cand vezi ca apare un model prin mai multe parti, cauta-l prin alte locuri ... cu siguranta il vei „importa” la un pret mult mai bun decat ce e pe-aici ;)
Da, imi amintesc de Fuego 2500 la 150 usd insa marimea 2500 s-a gasit numai 2 sau 3 zile maxim la banii aia ptr ca urmaream site-ul si apoi a devenit "sold out" , fusesera doar cateva bucati (poate zeci de bucati) dar suficient cat sa se creeze rumoare pe subiect.
Au ramas apoi la vanzare tot la 150 usd modelele de fuego de 1000, 1500 sau 3000, adica cele mai putin vandabile si lumea incantata de pret le lua si pe acelea cam cu inima indoita, desi cu totii ar fi vrut marimea 2500 care se evaporase de mult ...
Dar chiar si soldurile astea la preturi mari dupa mine nu sunt un criteriu absolut ci cel mult foarte relativ vis-a-vis de calitatea mulinetelor, sunt si multe jocuri comerciale si conjuncturale la mijloc ... Nu am avut Stella si nu o pot lua de reper de comparat, insa cred ca e o mulineta foarte buna, plina de calitati dar la un pret usor nejustificat de mare ... e doar o opinie pur subiectiva si doar atat.
Raspunde-mi daca poti vis-a-vis de raportul calitate pret la Shimano si Daiwa , ma framanta curiozitatea ... Nu sunt sigur ca faci cea mai buna afacere cu Stella, tind sa cred ca iesi mai avantajos cu Twin Power ... tu trebuie sa stii mai bine si chiar nu sunt deloc ironic, ma intereseaza aspectele astea. Seara buna domnule !

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 21 Ian 2014, 22:02

Bogdan82
Rareniumul nu mi se pare inchegat, da impresia de o usoara fragilitate cand o invartesti, l-am taiat de pe lista demult. Am luat un Biomaster foarte ok pe care l-am accidentat urat dar ramane in continuare foarte ok, o alegere f buna la bani buni. Twin Power a fost si el pe lista la un moment dat insa din cauza de buget, am ales Biomaster.
Luvias-ul e fin si frumos doar ca are drag-ul cam mic la 2500 (4 kg daca nu gresesc) si la un pret prea apropiat de Certate ca sa nu aleg totusi Certate, chestie de gust.

fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 21 Ian 2014, 22:04

Cea mai buna mulineta e cea cu care prinzi peste. :D

Dialog la Shimano:

"- Auzi mai, Takeshimi san, tre sa lansam noile modele, si tu n-ai facut nimic frate, stai pe net toata ziua. Tehnocratii de pe rapitori.ro ma omoara cu emailurile, "cand vine Stella? din ce e fabricat axul manivelei?" Ce sa le zic?
- Hai ma lasa-ma Ikuzama, scrie si tu ceva pe rotor, inventeaza ceva, scrie frumos cu litere argintii: VAPOR.
- VAPOR? Tu esti normal la cap? Cum sa scrii asa ceva pe o Stella?? Aia de vizavi au scris pe tambur: PATRU ADEVARAT. Suna mistic, nu?
- Bine mai, injinerule, pune-i un X in fata sa sune mistic, si trimite un sms la Gigishima san de la Japantackle sa vina dupa marfa. Si acuma lasa-ma, ca ma omoara matahalele astia in Call of Duty. Auzi, cand iesi spune-i secretarei sa-mi mai aduca un sake, ca mor de sete. Hai pa!"

Scuze! :headbash:

Fir intins! :D

lionking80
junior
junior

Mesaj de lionking80 » 21 Ian 2014, 22:08

fsandor scrie:Cea mai buna mulineta e cea cu care prinzi peste. :D

Dialog la Shimano:

"- Auzi mai, Takeshimi san, tre sa lansam noile modele, si tu n-ai facut nimic frate, stai pe net toata ziua. Tehnocratii de pe rapitori.ro ma omoara cu emailurile, "cand vine Stella? din ce e fabricat axul manivelei?" Ce sa le zic?
- Hai ma lasa-ma Ikuzama, scrie si tu ceva pe rotor, inventeaza ceva, scrie frumos cu litere argintii: VAPOR.
- VAPOR? Tu esti normal la cap? Cum sa scrii asa ceva pe o Stella?? Aia de vizavi au scris pe tambur: PATRU ADEVARAT. Suna mistic, nu?
- Bine mai, injinerule, pune-i un X in fata sa sune mistic, si trimite un sms la Gigishima san de la Japantackle sa vina dupa marfa. Si acuma lasa-ma, ca ma omoara matahalele astia in Call of Duty. Auzi, cand iesi spune-i secretarei sa-mi mai aduca un sake, ca mor de sete. Hai pa!"

Scuze! :headbash:

Fir intins! :D
:)

Scrie răspuns