New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: New Stella 2014 !!!
Marketingul ca marketingul dar Takeshimi san și Ikuzama muncesc pe rupte. Ăștia au concediu 5 zile pe an, în medie își iau doar 3 zile și când se întorc își cer scuze colegilor că i-au încurcat că și-au luat liber. Treaba asta se vede în produsele lor, în prețurile lor, în economia lor și în salariile lor de aproape șase ori mai mari decât cele românești.
Born to work.
Also like fishing.
Born to work.
Also like fishing.
stii ca japonezii au pauza de "nani" la pranz, nu |? pt refacerea neuronilor cica....si mai e si FUBU - un deliciu "mortal" 

- crapmaniacul
- veteran
fsandor
Foarte adevarat
, ne fac japonezii astia din tastatura, ne scriu frumos pe jucarii si ne salta banii din buzunar cat ai clipi si isi rad in barba rara
. Dar ce sa le faci daca n-au fost altii mai breji ca ei, stam la mana lor si le cotizam lor an de an , ne-am facut abonament pe viata ...
Foarte adevarat

Stai linistit cu Fuego ... au fost pe putin cateva sute ... daca nu mult mai multe ... eu stiu pe cineva care a cumparat 20 ca sa le vanda prin Romanica cu un adaos de min 50% ... in plus de asta au mai oferte si pe Cabelas si pe alte siteuri ... daca tin minte bine, Fuego era 164$ pe Cabelas? Sau vers aia verde aniversara Cabelas era 164$?
Cu mulinetele de top niciodata nu vei face o afacera buna ... Stella este un produs de lux care se adreseaza oamenilor cu dare de mana. Costa cat costa pt ca este o „scula” extrem de precisa facuta din materiale de top intr-o tara unde mana de lucru este scumpa. De asemenea are o „valoare reziduala” enorma. Cine crede ca, in cazul Stellei, cumpara plumb la pret de aur l-as invita sa calculeze cat costa 14 rulmenti inoxidabili, capsulati si made in Japan ...
Toate produsele de lux au un raport calitate/pret f prost.
Diferenta intre preturile de catalog la Certate/Luvias JDM este de 31% ... nu sunt chiar apropiate ca pret ... Luvias de 2500 nu exista, exista doar varianta Luvias 2506, versiunile cu 06 „coada” sunt mulinete de finete(special gandite pt fire mai subtiri) - de aia si are frana doar de 3kg(Certate 2506H are frana tot de 3kg) ... dupa cum spuneam, Luviasul este o versiune mai ieftina de Exist(care este o mulineta suprema Daiwa de finete, nu de forta) ...
Fsandor e doar o discutie ... minim o sapt pescuitul e caput cam in toata tara, deci ne mai amagim in fata monitorului ...
Cu mulinetele de top niciodata nu vei face o afacera buna ... Stella este un produs de lux care se adreseaza oamenilor cu dare de mana. Costa cat costa pt ca este o „scula” extrem de precisa facuta din materiale de top intr-o tara unde mana de lucru este scumpa. De asemenea are o „valoare reziduala” enorma. Cine crede ca, in cazul Stellei, cumpara plumb la pret de aur l-as invita sa calculeze cat costa 14 rulmenti inoxidabili, capsulati si made in Japan ...
Toate produsele de lux au un raport calitate/pret f prost.
Diferenta intre preturile de catalog la Certate/Luvias JDM este de 31% ... nu sunt chiar apropiate ca pret ... Luvias de 2500 nu exista, exista doar varianta Luvias 2506, versiunile cu 06 „coada” sunt mulinete de finete(special gandite pt fire mai subtiri) - de aia si are frana doar de 3kg(Certate 2506H are frana tot de 3kg) ... dupa cum spuneam, Luviasul este o versiune mai ieftina de Exist(care este o mulineta suprema Daiwa de finete, nu de forta) ...
Fsandor e doar o discutie ... minim o sapt pescuitul e caput cam in toata tara, deci ne mai amagim in fata monitorului ...
- crapmaniacul
- veteran
Am avut si Fuego-ul verde, varianta aniversara 50 de ani Cabelas, era 163 usd pe cabelas si ca un fraier l-am dat. Mergea ceas de ceas, o mulineta foarte frumoasa si fina dar nu am apucat sa trag cu ea prea mult de rautati. Vorbea lumea prin targ ca nu prea rezista la socuri mari in forta si unele au mai crapat dar stii cum e gura lumii, se intampla o data si auzi din 10 parti ca s-ar fi intamplat necazul ...
Dincolo de toate mi se pare usor gresit pusa problema Daiwa vs. Shimano fara sa numesti niste modele anume, adica doar sa generalizezi in dorinta de ati crea argumente suplimentare. Nu prea seamana mai deloc un brand cu altul, adica sunt diferente notabile intre cele doua branduri si fiecare pescar apreciaza anumite particularitati sau altele si fiecare pescuieste cu ce vrea muschii lui pana la urma, daca are ce sa mai pescuiasca ...
Ai mare dreptate cu raportul calitate / pret la produsele de lux, nu e deloc in favoarea noastra. La masini spre exemplu cu cat o masina e mai scumpa, cu atat deprecierea ei este mai mare la sec hand. Toate marcile in general dupa 4-5 ani pierd 50-60% din valoare, dar una e sa pierzi 50% din 10 mii euro si alta e sa poti pierde 50% din 50 mii euro, rezultatul in valoare absoluta nu e acelasi ... Cam tot la fel se intampla si pe la moristi si la cele mai scumpe trebuie sa fii pregatit si sa poti accepta sa pierzi 50% din banii pe care i-ai platit la achizitie, motiv pentru care nu sunt o afacere deloc buna insa fitzele si luxul mereu au costat scump... Dar chiar cu aceste motive, tot as vrea o Stella din asta proaspata sa-i simt pulsul la stiucaline ... sa o vad cum caraie in drill ...

Dincolo de toate mi se pare usor gresit pusa problema Daiwa vs. Shimano fara sa numesti niste modele anume, adica doar sa generalizezi in dorinta de ati crea argumente suplimentare. Nu prea seamana mai deloc un brand cu altul, adica sunt diferente notabile intre cele doua branduri si fiecare pescar apreciaza anumite particularitati sau altele si fiecare pescuieste cu ce vrea muschii lui pana la urma, daca are ce sa mai pescuiasca ...
Ai mare dreptate cu raportul calitate / pret la produsele de lux, nu e deloc in favoarea noastra. La masini spre exemplu cu cat o masina e mai scumpa, cu atat deprecierea ei este mai mare la sec hand. Toate marcile in general dupa 4-5 ani pierd 50-60% din valoare, dar una e sa pierzi 50% din 10 mii euro si alta e sa poti pierde 50% din 50 mii euro, rezultatul in valoare absoluta nu e acelasi ... Cam tot la fel se intampla si pe la moristi si la cele mai scumpe trebuie sa fii pregatit si sa poti accepta sa pierzi 50% din banii pe care i-ai platit la achizitie, motiv pentru care nu sunt o afacere deloc buna insa fitzele si luxul mereu au costat scump... Dar chiar cu aceste motive, tot as vrea o Stella din asta proaspata sa-i simt pulsul la stiucaline ... sa o vad cum caraie in drill ...

Tackle warehouse este responsabil pt megareducerile alea la BRADIA respectiv FUEGO(FUEGO A avea pret de lista 200$) care nu o sa se mai repete.Era o reducere de 50% care-i maxim in lumea reducerilor Bradia avea pret de lista 300$ atunci.bogdan82 scrie:http://www.tacklewarehouse.com/descpage ... aiwabradia
la fel cum s-a gasit si Fuego cu 155$ tot acolo(prima generatie 100% din Zaion, modelul fara mag seal)sau Stradic FI cu 100$ pe Cabelas ... etc etc etc
urmareste anunturile de vanzare-cumparare ... cand vezi ca apare un model prin mai multe parti, cauta-l prin alte locuri ... cu siguranta il vei „importa” la un pret mult mai bun decat ce e pe-aici
Daca Bradia a avut o megareducere 5 zile acu 5 ani asta nu inseaman ca-i o mulineta proasta, eu as judeca reducerea asta in felul urmator-reclama este f scumpa daca eu ca magazin imi vand un lot de produse in pierdere clienti o sa ma tina minte si peste 5 ani,dovada ca noi aici in Romania vb de Tacklewarehouse dupa 5 ani chiar daca ei nici macar nu trimit produse in Romania,nici macar nu acepta platii din Romania cu livrare in state dupa ce baieti jmecheri de la noi(hoti) au facut niste plati catre ei cu carduri clonate.De atunci magazinu asta nu mai vrea sa auda de romani cand vb cu ei se scuza frumos si-ti fau flit.
Revenind la oile noastre daca mulineta asta a costa 150$ atunci asta nu insemana ca costurile de productie a ei sunt sub suma asta.
Oricum reducerea aia a a fost o exceptie care nu o sa se mai repete niciodata Fuego A a fost tot la banii aia dar e in alta clasa mult sub Bradia.
Reducere de pe cabelas a fost 199.9$ la o mulineta care era un Fuego dar avea culoarea verde si se numea Cabelas.
Revenind la Stella cum sa dau 700$ pe ea cand de noua are joc in manivela si cand pescuiesc cu ea o simt asa fragila incat as folosi-o cel mult la biban sau clean(vb de 2500 care am pescuit-o)
Si in plus cand vad manivela aia care-i cam ca si la un Exceler de 100$ de la Daiwa clar nu ma intereseaza.
Si in plus sa mai vb de o chestie daca desfaceti o Stella sa-i faceti mentenanta e ca si cand te-ai apuca se dai jos un motor de Renault adica e f greu nu-i de gluma, nu oricine face mentenanta la o Stella pe cand Bradia mea in 2-3 ore o desfac o degresez o ung si o pun la loc fara nici un stres e construita mult mai simplu cam ca un VW si de multe ori lucrurile simple sunt mult mai durabile
Maner de Stella(700$) vs maner de Daiwa Exceler(100$)
STELLA

EXCELER

BRADIA(maner practic fiabil si ingenios realizat)

Cum sa faci la Stella un maner care se infileteaza direct in roata dintata articulat si din 5 bucati
STELLA

EXCELER

BRADIA(maner practic fiabil si ingenios realizat)

Cum sa faci la Stella un maner care se infileteaza direct in roata dintata articulat si din 5 bucati
Maner de Shimano Stella FB
Date Release : August 2005 ...
www.pentrupescuit.ro
Eu va dau un sfat amatorilor de mulinete de top cand aveti de facut o achizitie luati la puricat saitul lui Edy
http://mulinete.wordpress.com/
e gratis e fara reclame si marketing si denumiri SF,mulinetele sunt in pielea goala adica exact cum le consturiesc producatori si exact cu ce au in ele si lasati trendul sa moara dujmanii de oftica ca eu am Stella ca o sa ramaneti cu buzunare goale si banii aruncati pe iluzii.
http://mulinete.wordpress.com/
e gratis e fara reclame si marketing si denumiri SF,mulinetele sunt in pielea goala adica exact cum le consturiesc producatori si exact cu ce au in ele si lasati trendul sa moara dujmanii de oftica ca eu am Stella ca o sa ramaneti cu buzunare goale si banii aruncati pe iluzii.
Exact asa e si la FE genialIlieNeamt scrie:Maner de Shimano Stella FB