RYOBI scrie:
Eu zic ca deja sari calu cu asta sau nu poti purta o discutie la nivel de bun simt,acuma crezi ca eu am scris aici 5 pagini sa vand o mulineta esti jenant sincer
Fie vorba intre noi un joc la manivela nu se vede din filme postate pe net chiar tu ai recunoscut in posturi anterioare ca FE are joc in manivela tu care este expert in Stella
RYOBI eu zic sa nu infierbanti ...
Este o discutie despre mulinete. Pescuitul pt mine este strict un hobby, iar mulinetele pt mine sunt doar un instrument pt a practica acest hobby, nu am niciun interes pecuniar in acest sens. Deci, te rog, evita evaluarile tale despre mine si ramai doar la instrumente de pescuit.
Si ca sa incheiem cu jocul in manivela la Stella.
Mi-au trecut prin mana in ultima jumatate de an cam 15 Shimano Stella diferite ... pe langa Stellele prietenilor mei si cele 3 bucati cu care am pescuit numai eu(un an jumate, aproape un an, respectiv 3luni), am avut norocul sa pipai inca 5 Stella al unor oameni care activeaza pe acest forum cu care am pescuit cot la cot.
Niciuna nu a avut joc in manivela ...
Aseara, atat Stella 4000 SFE cat si Stella 4000 2010 JDM aveau fix acelasi joc in manivela ... adica un joc f mic, aproape insesizabil, care este necesar pt ca rotile dintate sa se invarta... eu zic ca se vede ca nu prea se misca manivela cand blochez tamburul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=Q39wTQvwR3o
Nu de alta, dar la 1080p imi poti numara lejer firele de par de pe mana ...
Am auzit de la 3 oameni diferiti ca ar fi o problema cu Stella FE cumparate de la nemti. Unii dintre ei activeaza si pe-aici. Daca vor ei sa-ti dea detalii, n-au decat sa o faca. Sunt secretele lor, nu sunt ale mele, asa ca eu nu voi da mai multe detalii din categoria ce/cum/cine. Dar totusi am scris ceva aici:
bogdan82 scrie:Mi-au trecut prin mana 5 Stella 2010 JDM ... niciuna nu a avut jocurile de care ziceti voi ... din ce am auzit, jocurile de care vorbiti - la rotor si la manivela le au numai unele Stella FE ... personal nu le-am vazut, dar am auzit de jocurile asta din 2 surse diferite si de incredere ... toate Stellele FE cu jocuri sunt luate de pe la nemti, nu de la Normark Romania

un prieten spunea ca dardaia FE-ul 2500 cu rattlinguri mari atat de tare incat se auzea
Acelasi lucru l-am scris si pe un topic de vanzare cumparare care a fost inchis.
Din ce spui tu, tu ai vazut o singura Stella FE 2500 cumparata de la nemti care de noua avea un joc in manivela pe care il are o „DAIWA care costa 150$” ... de aici tu ai tras concluzia rapida ca toate Stellele sunt pe acelasi nivel pe care este o Bradia (care a costat si 150$)
Daca Stella pe care tu ai adus-o tu pt un prieten avea jocurile respective, probabil era o mulineta cu un defect. Logic vorbind, mulinetele de la fundul sacului care sunt si reduse substantial fata de altele, s-ar putea sa aiba diverse probleme. Cineva parca zicea ca a luat o Stella tot de pe-acolo si avea husa din neopren rupta. Daca as fi cumparat respectiva mulineta pt mine, si ar fi avut acele probleme, eu as fi trimis-o inapoi ca sa mi-o schimbe.
Eu n-am avut niciodata Bradia, dar am avut Certate. Bradia este o versiune inferioara de Certate(primul model aparut pe piata). Nimeni nu neaga acest lucru. Am avut acel model de Certate. L-am pescuit aproape un an prin 2007. A avut multiple probleme - galet foarte galagios, joc mare aparut in manivela dupa 8 luni de pescuit intens si antireversul patina iarna. Fix aceste probleme le-au avut si altii. Bradia probabil nu are problemele pe care le are Certatele la galet pt Bradia nu are rulment la galet. Restul de probleme, tind sa cred ca le are si Bradia ... Certatele de nou, din cate imi aduc aminte din 2007, nu se apropia de finetelea Stellei 4000 SFE folosite cam 1.5ani ...
Atat.