New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
George1985
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de George1985 » 22 Ian 2014, 18:57

Nemernic scrie:Eu sunt posesorul unui FE si omul cu care ies f des la pescuit tot un FE. Acelasi om a avut un Certate Vintage Custom 2500R (mulineta care am avut-o si eu de altfel), plus un New Certate.... Omu mare fan Daiwa.... Ce s-a intamplat dupa ce omu asta a invartit un FE folosit aproape un sezon intensiv? (si cand zic intensiv, vorbesc despre 100-120 partide).... Iti zic eu: Vandut Certatele si cumparat FE....
FE-ul meu a trecut prin toate...de la biban la romanesti over 15kg si de la romanesti la stiuci f bataioase si nu mici :).... Cum se prezinta? CA NOUA!

Ceilalti, care scriu doar din povesti si doar din prisma faptului ca au vazut multe FE-uri puse in vanzare.....cel mai bine ar fi sa va abtineti si sa pescuiti, macar, o partida un FE....
Sa nu dam nume...
Povestile sunt spuse de posesori. :wink:
Era bine sa intelegi punctul de vedere. :)

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 22 Ian 2014, 19:00

kingofbeasts scrie:trebuie sa ai rabdare sa incarce pagina respectiva. daca nu , dai copy acestui link http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3504 direct in google translate :wink:
Cu toata traducerea aproximativa... am inteles,intr-un cuvant, ca au rafinat Stella.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 22 Ian 2014, 20:03

EL Pescadore, bine ai/ati venit pe forum in mijlocul acestei discutii amicale cu accente usor contradictorii, dar avand in vedere subiectul spre care s-a divagat, nici n-ar fi putut fi altfel. Din ce observ ti-a trecut prin mana toata crema in materie de moristi high end atat de la Shimano cat si de la Daiwa si nu pot decat sa fiu usor invidios pe aceasta performanta nu usor de egalat. Putini pescari au avut ocazia sa tina in mana atatea mulinete precum cele pe care le-ai enumerat, nu mai zic sa le si pescuiasca si sa le cunoasca indeaproape.
Poate iti iei un ragaz si mai intri usor in ceva detalii si aspecte despre Daiwele high end, care din ele te-au impresionat si de ce - personal sunt fan Daiwa - eu cel putin ti-as fi recunoscator ptr treaba asta, dar cred ca si alti colegi de forum. Numai bine.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Ian 2014, 01:48

Imi place cand pescuiesc sa ma aud cand vorbesc cu prietenii pe mal...de aceea am ales Shimano, mai exact Stella FB. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 23 Ian 2014, 16:45

IlieNeamt scrie:
Si Edi e in cautare de o mulineta de ceva vreme : Stella SW 4000 :))

...da si si-a luat pana la urma un Brazino 3000 :wink: ..............si are si o Bradia de 3000 daca bine am inteles eu!!! :mrgreen: :elkgrin:
rapala the best vobler in the world

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 23 Ian 2014, 16:50

stradic scrie:
IlieNeamt scrie:
Si Edi e in cautare de o mulineta de ceva vreme : Stella SW 4000 :))

...da si si-a luat pana la urma un Brazino 3000 :wink: ..............si are si o Bradia de 3000 daca bine am inteles eu!!! :mrgreen: :elkgrin:
Asa , asa , Bradia mea mai saraca rules :lol: :lol: :lol: ! Ce-mi mai plac vorbele astea, ma ung la suflet :lol: . Umblati subtil cu intoxicari, fumigene si parandaraturi ca sa ametiti lumea de cap , hotomani dom'le, numai hotomani in libertate pacilea :). :headbash:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 23 Ian 2014, 19:15

Sa vina Stella :!:
Nu credeam sa spun asta, dar discutiile de aici sunt aiurea :wallbash:

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 23 Ian 2014, 19:32

RYOBI scrie:
lionking80 scrie:
RYOBI scrie:E vorba de comparatia BRADIA 2500 vs STELLA 2500.BRADIA din comparatia facuta de mine e fara R
Iar datele date de mine sunt tot pt. 2500 fara R. (~265 grame) + raport de recuperare (raport de forta la Bradia si mediu la Stella).
Da ai dreptate e vorba de 30-35g in plus pe care le prefer oricand sa le tin in mana dar sa am certitudinea ca tin in mana un mic tractor de care pot sa trag fara stres si griji.
Eu parerea asta mi-am format-o pe apa pescuind nu comparand fisele tehince. In 5 ani am uns o singura data BARDIA 2500R si nu are nimic de plastic in ea,
Si sa sti ca mi-au trecut ceva mulinete prin mana si nu ma extaziez usor dar BRADIA mi-a cazut cu tronc.,pt ca isi face treaba ca la inceput.
Nu o mai lauda atata las-o dracului.
Cate partide ai facut cu mulineta asta ??? Si in ce conditii ???

Sincer dupa mine Bradia nu isi merita banii.
Eu nu as da mai mult de 200 de dolari pe o mulineta cu manivela pliabila care indiferent cum se numeste are
joc si ca design e ca dracu.De asta nu mi-am luat nici macar Infinity Q.
Plus ca o data pe an cel putin trebe sa ii schimbi rulmentul la galet.
Si sa stii ca daca as vrea chiar imi permit sa imi iau orice mulineta......
Dar m-am oprit la Stella.
Bradia nu o poti compara nici cu Twin power JDM dara mai cu Stella,nu fi copil.
Acuma io stiu ca fiecare lauda ce are dar totusi sa ramanem obiectivi ca asa zic si eu ca am Rarenium si e
mai tare ca Exist ca asa vreau eu sa fie.
Sau tu esti tot la gradinita ???

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

lionking80
junior
junior

Mesaj de lionking80 » 23 Ian 2014, 20:30

Este si un filmulet cu noua Stella (ma rog, e de fapt un slide-show):

http://www.youtube.com/watch?v=keXDBtivsOQ

Enjoy.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 23 Ian 2014, 21:00

lionking80 scrie:Este si un filmulet cu noua Stella (ma rog, e de fapt un slide-show):

http://www.youtube.com/watch?v=keXDBtivsOQ

Enjoy.

Eu mă gândeam că imaginile alea atent prelucrate nu-i aduc vreun avantaj. Dar se pare că așa e ea, săraca. Minimalistă. Mai rămânea să o facă albă, nonculoarea coșmarurilor mele, cum e stradicul, și era fail total. Deci FB și FE rămân în această ordine pentru mine cele mai frumoase. Probabil ce-i lipsește ăsteia noi la capitolul estetică nu-i lipsește la capitolul tehnologie.

Scrie răspuns