Ai MP.octavio79 scrie: ......... și sigur putea să-l ducă la reparat. E o mulineta adevărată puțin dar mi-a plăcut. Cât desp...........i e deja chestie de gust.
New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Re: New Stella 2014 !!!
- semlecangheorghe
- veteran

Eu cand am zis ca e o chestie de sansa sa iti intre pe mana o daiwa reusita..
Mi-a povestit cineva ca a avut probleme la modelele astea noi care au decupaj in fusta rotorului.Zicea ca daca intra acolo particule mai mari de nisip ori altceva, haraie ca naiba.Acuma stiu ca o mulintea nu se tine tavalita prin nisip dar se pot intimpla accidente.Daca intra mizerie acolo si esti nevoit sa ii dai jos rotorul...se ajunge la magseal..o fi bine, o fi rau..??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Eu zic sa iei una si sa testezi, sa vezi ce probleme au cu adevarat, nu asa din auzite si generalizari ...
- crapmaniacul
- veteran
Gigi acum facem trafic aici pe site, dar daca as fi malitios as putea spune ca ti-au intrat pe mana doar Daiwe uzate si/sau modele din gama entry level si/sau folosite inadecvat (la spinning X-Heavy) ca sa se „dovedeasca” ca nu le rezista galetul sau ca fasie daca nu scartaie pana se gripeaza etc.
Sunt cam cusute cu ata alba si groasa multe din situatiile pe care le evoci aici. Eu si prietenii mei nu am auzit niciodata dar chiar niciodata de vreun Shimano care sa caraie sau sa se fi stricat ....
Sunt multe modele din anii ’60 de pe vremea lui John Fitzgerald Kennedy care merg ca pe aer si acum si lansezi lejer cu spatele 50-60 de metri cu jig de 1.5 gr impotriva vantului ...
Prea le vezi pe toate asa in negru la Daiwa, in timp ce la Shimano orice model il vezi rupt din miezu de la soare ... Dar ai farmecul tau chiar si asa, serios vb
Acum o bagi p-aia cu nisipul la „fusta” ca ai terminat cu galetu’ si apoi o sa mai vii in 2-3 zile si cu cazuri de scame sau bradis la bratu’ manivelei naspa de Daiwa
...
Sincer ma faci sa-mi inchipui ca multi din cei care pescuiesc cu Daiwe se tavalesc cu mulineta pe jos prin nisip ca un ritual, fac flic-flacuri prin nisip in drill , uita Daiwele in geanta cu noroiul de 2 degete pe galet cate 2-3 luni si apoi se inmoaie galetu ca plastilina si se ovalizeaza grav ...
Esti cam singurul care are aceasta viziune atat de unilaterala si atat de clara si limpede ... Nu prea ai deloc indoieli si asta ma pune pe ganduri. Stima.
Sunt cam cusute cu ata alba si groasa multe din situatiile pe care le evoci aici. Eu si prietenii mei nu am auzit niciodata dar chiar niciodata de vreun Shimano care sa caraie sau sa se fi stricat ....
Sunt multe modele din anii ’60 de pe vremea lui John Fitzgerald Kennedy care merg ca pe aer si acum si lansezi lejer cu spatele 50-60 de metri cu jig de 1.5 gr impotriva vantului ...
Prea le vezi pe toate asa in negru la Daiwa, in timp ce la Shimano orice model il vezi rupt din miezu de la soare ... Dar ai farmecul tau chiar si asa, serios vb

Acum o bagi p-aia cu nisipul la „fusta” ca ai terminat cu galetu’ si apoi o sa mai vii in 2-3 zile si cu cazuri de scame sau bradis la bratu’ manivelei naspa de Daiwa

Sincer ma faci sa-mi inchipui ca multi din cei care pescuiesc cu Daiwe se tavalesc cu mulineta pe jos prin nisip ca un ritual, fac flic-flacuri prin nisip in drill , uita Daiwele in geanta cu noroiul de 2 degete pe galet cate 2-3 luni si apoi se inmoaie galetu ca plastilina si se ovalizeaza grav ...
Esti cam singurul care are aceasta viziune atat de unilaterala si atat de clara si limpede ... Nu prea ai deloc indoieli si asta ma pune pe ganduri. Stima.
- semlecangheorghe
- veteran
No mersi,defelul meu sunt ghinionist, am avut un moment de ratacire dar mi-a trecut repede pentru ca am inceput sa caut informatii despre daiwe..zvic scrie:Eu zic sa iei una si sa testezi, sa vezi ce probleme au cu adevarat, nu asa din auzite si generalizari ...
Poate ca toate chestiile legate de galet,brat rupt,antirevers stricat,vopsea care se decojeste ,nisip care se baga pe sub fusta,ulei destept si scump,zgomote enervante,sunt doar rodul imaginatiei mele, sau, rezultatul unui complot amplu pus la cale de catre fanii shimano care declara mincuni despre daiwe,care evident sunt cu multi ani lumina inaintea ''bicicletelor'' si din cauza asta ailalti sunt invidiosi si scornesc minciuni..Ca sa aflu adevarul ar trebui sa cheltui fo 1500 de ron ,nu??
La orice ora pot pescui un balisic magseal(am si pescuit-o) si senzatia a fost a unei mulinete de 3-400 ron de la shimano(exage-sienna,ceva de genul)Aernos este bine peste Balisticul asta.L-am vazut undeva la 800-1000 ron,nu mai stiu pe ce site..pai la scorul asta iei biomaster nou cu doI tamburi (model pt Europa)sau japan -corp duraluminiu care e mulineta de mulineta, si pescuita corespunzator te tine ani buni ,nu incepe sa haraie dupa 3 luni de pecuit la clean..Asadar ,de ce as incerca o daiwa?? Ca sa ce??

.
.
Gigel , vezi ca acu vreo doi ani o dadeau departe cu castu...si unii iti explicau cate una alta
Deocamdata pana in 4000 inca merg pe Shimano , cu mentiunea ca Daiwa are modele mai greu de vazut prin Europa si s-ar putea sa fie la nivelu Biomaster , Stradic sau peste ! Insa , deocamdata , repet , pana in 4000 cod Shimano merg pe Shimano , peste marimea asta Daiwa ,nici nu discut

Deocamdata pana in 4000 inca merg pe Shimano , cu mentiunea ca Daiwa are modele mai greu de vazut prin Europa si s-ar putea sa fie la nivelu Biomaster , Stradic sau peste ! Insa , deocamdata , repet , pana in 4000 cod Shimano merg pe Shimano , peste marimea asta Daiwa ,nici nu discut

Pai la pret de biomaster gasesti certate. Merita sa incerci ?
Tamburul de stella fi de 3000 merge la stella fi 2500?
- semlecangheorghe
- veteran
SF scrie:Gigel , vezi ca acu vreo doi ani o dadeau departe cu castu...si unii iti explicau cate una alta![]()
La tine sunt alte socoteli..
Eu peste 4000 voi pescui destul de rar ,si pentru cat pescui am un penn mi-e suficient..
Daca merita? Acuma sincer, daca la Morethan Branzino apar probleme de genul asta..zvic scrie:Pai la pret de biomaster gasesti certate. Merita sa incerci ?
....andriipopa75
noiembrie 24th, 2012
REPLY QUOTE
apropo de tavaleala la propriu.
capacele laterale din plastic ale rotorului sunt fragile, se zgarie usor si crapa f usor daca o lovesti;
nu as incerca sa las sa cada pe ciment de la 1 m o mulineta cu corpul nemetalic .
2 reprosuri apropo de morethan – dupa utilizare nu are finetea stellei;
pe ploaie ii intra apa in corp, pe langa ax si se invarte greu.
Iar alt utilizator care pescuieste in Romania spune ca Moretahn-ului i se cam duce vopseaua si asta este o problema care s-a spus si pe forumuri din
afara tarii, mulineta de 7-800 de euro, de ce as da banii pe un Certate???Despre Biomaster nu am gasit decat de bine..ca nu e perfecta sunt de acord, dar nici sa-mi ploua in mulineta la banii aia..

.
.
Al dracu pielea pe noi pescarii astia ......
Cand ai Certate sau Branzino sau Morethan Exist Hyper Custom Mega Branzino si maraie si caraie
si o data pe an trebe sa ii schimbi rulmentul la galet daca vrei sa pescui discret in tufe e GHINION .
Si mai si costa 500 - 1000 $......
Dar daca ai un Twin Power sau o Stella cum a avut Mihuta de exemplu 3000 FD si dupa 3 ani si o revizie
mergea ok e NOROC !?!?!?!
Am avut Daiwa,mai multe ,Exceler ,Tierra, SOL, Certate...., un Certate am si acum,au fost ok,o vreme ,
dar ca tehnologie au ramas mult in urma.
SHIMANO 
Cand ai Certate sau Branzino sau Morethan Exist Hyper Custom Mega Branzino si maraie si caraie
si o data pe an trebe sa ii schimbi rulmentul la galet daca vrei sa pescui discret in tufe e GHINION .
Si mai si costa 500 - 1000 $......
Dar daca ai un Twin Power sau o Stella cum a avut Mihuta de exemplu 3000 FD si dupa 3 ani si o revizie
mergea ok e NOROC !?!?!?!
Am avut Daiwa,mai multe ,Exceler ,Tierra, SOL, Certate...., un Certate am si acum,au fost ok,o vreme ,
dar ca tehnologie au ramas mult in urma.