Daca stii ce vrei reproducerile 3d plus imaginile de pe sit-ul lui Edi,plus youtube te pot ajuta sa iti faci cat de cat o parere corecta oricat ai rade tu..Pentru cine intelege un angrenaj cu avantajele si defectele sale,e important.Pentru cine se ia dupa ''magseal ''si alte denumiri d-astea, e de ras,in fine..George1985 scrie:Uite asa se face reclama la shimano!
Te uiti pe imagini 3d si cumperi stelle
Apoi incerci sa scapi de ele cat mai repede, fara sa zici ce probleme au
Ce imi place mie la tine e ca sustii p-acilea ca Daiwa sunt cu mii de ani lumina' naintea Shimano-ului si aduci drept argument asa zisa ''tehnologie magseal'', insa pe alt forum vad ca esti in cautare de un model de daiwa, dar culmea -fara magseal.Pai daca e asa de rupta din soare ''tehnologia'' asta de ce nu iti iei cu mag seal??
Am pedalat-pescuit stradic fk si twinpower-ul nou.Ambele ruleaza intr-un mare fel, un rulaj cum daiwele nu vor avea probabil niciodata.Cat sunt de fiabile ,cum rezista in timp nu am de unde sa stiu,insa feeling-ul,ergonomia, sunt ceva de vis..presupun ca la o stella fi e tot cam pe acolo..
In plus ,sa iti fie clar :nu fac reclma la shimano,constat si atat.Mai putin un penn pt. clonc si un abu care va pleca de la mine ,toate muinetele mele sunt shimano, ceea ce demonstreaza clar ca si cred ceea ce spun,nu e doar reclama goala.Nu ridic in slavi ceva si sa caut pe ascuns altceva..