New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: New Stella 2014 !!!
Deținătorii de Stella FI ar putea sa ne spună dacă au avut ceva probleme cu ele?
Poate ne spune cineva dacă sunt plusuri fata de FE.
Sunt destul de multe aprecieri generale favorabile despre Stella, dar puține comentarii la obiect despre FI.
E drept ca nu a fost vreo avalanșă de FI la vanzare dar nici nu par sa aibă o mare căutare. Poate au totuși vreo problema, modelele europene cel puțin.
Poate ne spune cineva dacă sunt plusuri fata de FE.
Sunt destul de multe aprecieri generale favorabile despre Stella, dar puține comentarii la obiect despre FI.
E drept ca nu a fost vreo avalanșă de FI la vanzare dar nici nu par sa aibă o mare căutare. Poate au totuși vreo problema, modelele europene cel puțin.
- kingofbeasts
- veteran
La mine era un Morethan Branzino care maraie si in ziua de azi astfel ca a devenit mulineta mea de clonk sau jigging greu (la clonk am un tambur de rezerva de cormoran care se poate strange pana la blocare spre deosebire de tamburul original care de la 7 kile forta in sus cedeaza fir ). In afara de marait n-am ce sa-i bag de vina pentru ca forta si fiabilitate are chiar si dupa toti somnii de aici si inca multi altii care nu-s "vedete"semlecangheorghe scrie: Pai sa iti povesteasca Anem ce o patit cu Daiwele lui, sau King ce frumos facea Daiwa lui..nu mai stiu ce avea,ceva de top.

https://www.youtube.com/channel/UCwbpsr ... PvcnO5rsGA
- semlecangheorghe
- veteran
Pai or zis cei de la Daiwa ca asa sunt mulinetele lor,''mai zgomotaose''..pe unii ii deranjeaza pe altii nu.Eu unul prefer una cat mai silent.
Argumentul suprem al fanilor Daiwa este asa zisa lor''forta'' in comparatie cu Shimano.Uita sa zica insa ca le compara cu marimi care in fapt sunt mai mici si care de fapt nu sunt power gear.Ba am vazut pe topicul asta chiar la inceput comparata cu nonsalanta o Daiwa cu raport de 4.8 la 1 cu o stella de 5.2 la 1..Evident Daiwa ..''era mai puternica''
Ca fapt divers ,ieri am pus in curent un 4000 cu un power gear de 4.6 la 1 un SPS 8 cm -30gr.si am constatat ca pot sa si sprintez woblerul din manivela..De silentiozitate si rulaj fin si rotund nu mai vorbesc..
Argumentul suprem al fanilor Daiwa este asa zisa lor''forta'' in comparatie cu Shimano.Uita sa zica insa ca le compara cu marimi care in fapt sunt mai mici si care de fapt nu sunt power gear.Ba am vazut pe topicul asta chiar la inceput comparata cu nonsalanta o Daiwa cu raport de 4.8 la 1 cu o stella de 5.2 la 1..Evident Daiwa ..''era mai puternica''

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- crapmaniacul
- veteran
Am lamurit-o si cu Stella FI, totul e rezolvat , putem sa trecem mai departe la un alt model.

Gata, trecem la Shimano TP si o sa avem 50 de pagini de Daiwa vs. Shimano si 2-3 randuri de cineva care a vazut, atins, poate invartit 2-3 ori o mulineta TP

- semlecangheorghe
- veteran
Nu inteleg la ce va agitati atat..inca de la prima pagina a acestui topic au intrat fanii Daiwa si au facut comparatie..normal ca topicul a mers mai departe pe linia shimano versus daiwa..interesant ca atunci nimeni nu a zis nimic..
Vreti sa stiti mai multe despre Stella FI..??Simplu, intrati pe Shimano Japan si o vedeti pe interior 3 D si static si in miscare.
Cu translate aflati ceea ce sunt noutati in opinia producatorului..
Singuri horatati ce va place sau nu.
La un an de la aparitie vreti sa stiti..''minusuri''..nah..shimano sunt deosebit de fiabile chiar si in categoria medie de pretz..in general nu maraie, le tine foarte bine antireversul,galetul nu se blocheaza si nu trebuie uns obsesiv..nu le trebuie nici bucatele de tabla maiestru altoite pe la antirevers,nici nu se rupe bratul galetului..cand ploua apa nu ajunge ininteriorul mulinetei si lanseaza al naibii de bine..pretul pentru asfel de benefici sunt ''o senzitivitatate redusa din cauza aerowrapului ... dupa vreo 2 ani (daca le pescuiesti intens si cu pasiune, transpirand)se topeste knob-ul plus ca garniturile alea de cauciuc se strica dupa vreo 5 sezone,plus ca uneori isi permit ''crima''de a face mici jocuri la manivela..In general nu sunt perfecte dar comparativ cu concurenta ofera mult mai multe la preturi mai mici decat ale concurentei..
In plus ,intreb si io asa ca sa ma aflu in treaba..daca ati avea o mulineta care are minusuri majore si probabil ati vrea sa va scapati de ea, ati pune toate astea pe topic??
Vreti sa stiti mai multe despre Stella FI..??Simplu, intrati pe Shimano Japan si o vedeti pe interior 3 D si static si in miscare.
Cu translate aflati ceea ce sunt noutati in opinia producatorului..
Singuri horatati ce va place sau nu.
La un an de la aparitie vreti sa stiti..''minusuri''..nah..shimano sunt deosebit de fiabile chiar si in categoria medie de pretz..in general nu maraie, le tine foarte bine antireversul,galetul nu se blocheaza si nu trebuie uns obsesiv..nu le trebuie nici bucatele de tabla maiestru altoite pe la antirevers,nici nu se rupe bratul galetului..cand ploua apa nu ajunge ininteriorul mulinetei si lanseaza al naibii de bine..pretul pentru asfel de benefici sunt ''o senzitivitatate redusa din cauza aerowrapului ... dupa vreo 2 ani (daca le pescuiesti intens si cu pasiune, transpirand)se topeste knob-ul plus ca garniturile alea de cauciuc se strica dupa vreo 5 sezone,plus ca uneori isi permit ''crima''de a face mici jocuri la manivela..In general nu sunt perfecte dar comparativ cu concurenta ofera mult mai multe la preturi mai mici decat ale concurentei..
In plus ,intreb si io asa ca sa ma aflu in treaba..daca ati avea o mulineta care are minusuri majore si probabil ati vrea sa va scapati de ea, ati pune toate astea pe topic??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- George1985
- veteran
Uite asa se face reclama la shimano!
Te uiti pe imagini 3d si cumperi stelle
Apoi incerci sa scapi de ele cat mai repede, fara sa zici ce probleme au

In fiecare postare a ta vad acel "jind" .....George1985 scrie:Uite asa se face reclama la shimano!
Mulineta asta nu e ptr oricine..... nu e ptr tine, crede-ma!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...