New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Dec 2015, 10:35

M-am bagat la o stella fi.Dupa prima partida a inceput sa aiba joc in rotor.Dupa un salau la juma de kil , prins la wobler, a inceput sa rasneasca ca o masina de macinat piper, plus ca la manivela o trebuit sa ii bag o saiba taiata cu preduceaua dintr-o moneda de 10 bani.Cand sa inchid carcasa la loc s-a facut praf chestia aia de cauciuc de zice ca are rol de protectie..Daca tot am ajuns acolo i-am dat o gaura cu bormasina si am fixat juma de scobitoare cu epoxy pe post de antirevers ,pentru ca al ei oricum functiona cand si cand..La galet o trebuit sa bag un borcan de ulei ca sa se invarta galetul juma de tura la 15 ture de manivela.Partea buna e ca la fiecare rotire scuipa ulei pa fir, numa' bine sa vad traseul acestuia pe apa,pentru ca (virgula) culoarea i sa dus dupa prima lansare din contactul patimas cu galetul..Una peste alta, e ok mai ales ca datorita centrului de greutate mutat inspre lanseta pot sa o tin si invers ,un fel de spino-casting..Asa ca vizual si tactil e maxima din toate punctele de vedere...Pentru ca m-am plictisit de ea o vand primului doritor cu 500 de euro ca este ca si noua pescuita doar de cateva ori.Bonus o papiota de atza din alea de erau la set la Lidl, cred ca are 150m...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 02 Dec 2015, 16:12

Zi ceva de stella sau de branzino sau de bradia sau de infinity sau de exceler sau de catana...sau zi ceva de echipamentele de pescuit, fire sau jiguri sau gume...la tine e ioc in tot ce inseamna pescuit!
Esti ala cu branzino in vitrina??

dsg
veteran
veteran

Mesaj de dsg » 02 Dec 2015, 18:40

Gogol scrie:lasa ca ai tu mai multe de spus. te-au luat in balon cei de dincolo si ai inceput cu frustarile iar pe aici.
ma gandesc sa facem cheta sa-ti luam macar o bradia de sarbatori ca sa scapi de frustrari, ca moretanul pe care il visezi nu o sa-l ai nici in o suta de ani. sau nu e bun nici ala?
Eu ma bag la chetă...

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 02 Dec 2015, 19:36

george mai iesi frate la pescuit, ca merge bine salaul

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 02 Dec 2015, 20:10

alex.b scrie:george mai iesi frate la pescuit, ca merge bine salaul
cate pescuituri ai facut luna trecuta, de exemplu?
eu am vreo 20 :wink:
hai cu stella...o vand daca primesc ca :mrgreen: cadou
poate zice careva ceva de mulineta, poate vrea cineva sa cumpere si nu gaseste nicio informatie in toate paginile astea.
am inchis polemica de aici, toate incercarile nu au rezultat la subiect.
sa zica unu' ca-i buna sau proasta din cauza aia sau cealalta nu exista...doar caterinca ieftina...

Se poate si fara grija mea, ce am, ce nu, cand pescuies si cand nu, vedeti si voi apa mai des ca-i mai sanatoasa decat Bucurestiul!

Macar am mai exclus vreo doi "colaboratori" de forum. :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Dec 2015, 20:52

Te-ai odihnit bine anul asta, George.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Dec 2015, 23:05

revin cu alte impresii dupa doua zile de pescuiala:
- am un super fir pe ea si tot nu-mi lasa impresia ca ar lansa mai mult ca certate 2004
- in capat de lanseu am vazut cum e firul pus pe ea...stiu ca l-am tinut destul de strans atunci cand l-am pus initial asa ca nu-mi explic modul neuniform in care a ajuns acum in special in extremitati
- merge mai greu ca certate 2004, nu deranjant dar se simte
- e super silentioasa
- frana merge bine

sorinpes
junior
junior

Mesaj de sorinpes » 03 Dec 2015, 00:14

Normal ca merge mai greu are in plus fata de modelele precedente FEsiFD un ax cu un pinion pe el,fixat la capete,in carcasa,fara sa aiba vreun rulment sau bucsa.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Dec 2015, 07:48

Imagine

Te referi la axul secundar care transmite miscarea de rotatie de la pinionul principal la axul melcat??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Dec 2015, 08:01

https://fishshop.shimano.com/vip/produc ... 9372100668

RD 8035 sunt rulmenti ARB,si sunt doi ,pe capetii axului.

.

Scrie răspuns