New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
George1985
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de George1985 » 08 Oct 2015, 11:28

Una peste alta ambii producatori au plusuri si minusuri!
Nu exista nimic perfect, nici macar Stella!
Totul este relativ, in functie de model(de lotul de productie!!!), de piata destinata, de locul producerii si multe altele.
Mie nu-mi place Shimano si de asta nu cumpar asa ceva, cadou primesc :)
Din fericire piata se extinde si avem de unde alege.
Din pacate apele salbatice sunt din ce in ce mai goale, mai inaccesibile sau distruse total.
Poate se gaseste cineva sa vorbeasca si de Stella 2014 pe topicul asta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Oct 2015, 13:52

razvan m. scrie:
semlecangheorghe scrie::
....
Asa da chestie am pus astazi surubelnita pe ultegra mea de spinn usor.Ca a facut cam 1 an la mine..Hal maimare cheste care l-am avut pe dansa nu stiu cat o fost ca mi-a luat aproape tot tamburul dupa care o rupt si s-a dus cu wobler cu tot.Apoi ,nu la mult timp,am mai avut unul cam tot da calibru' ala da' m-am invatat minte si am blocat tamburul dupa vreo 50m de fir sa nu fie paguba prea mare..tot asa,adio wobler si ceva fir...
Parca pentru o intamplare tot de genul asta te-ai suparat pe baitcasting si ai renuntat la echipamentul de bait...
Sper ca dupa ce ai trait incidentele nefericite pe care ni le-ai povestit nu te superi si pe spinning ! Nu cred ca te-ar prinde prea bine sa treci pe fly. :lol:
:lol: :lol: I-auzi ...nu tu zicei ca ''dilesti daca faci tot acelasi lucru??""Anu' asta si celalalt piticii au inclinat mai mult pe spinn..Cine stie ce va aduce anul viitor..fly-in nici un caz m-am lecuit si de asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Oct 2015, 20:54

semlecangheorghe scrie:
razvan m. scrie:
semlecangheorghe scrie::
....
Asa da chestie am pus astazi surubelnita pe ultegra mea de spinn usor.Ca a facut cam 1 an la mine..Hal maimare cheste care l-am avut pe dansa nu stiu cat o fost ca mi-a luat aproape tot tamburul dupa care o rupt si s-a dus cu wobler cu tot.Apoi ,nu la mult timp,am mai avut unul cam tot da calibru' ala da' m-am invatat minte si am blocat tamburul dupa vreo 50m de fir sa nu fie paguba prea mare..tot asa,adio wobler si ceva fir...
Parca pentru o intamplare tot de genul asta te-ai suparat pe baitcasting si ai renuntat la echipamentul de bait...
Sper ca dupa ce ai trait incidentele nefericite pe care ni le-ai povestit nu te superi si pe spinning ! Nu cred ca te-ar prinde prea bine sa treci pe fly. :lol:
:lol: :lol: I-auzi ...nu tu zicei ca ''dilesti daca faci tot acelasi lucru??""Anu' asta si celalalt piticii au inclinat mai mult pe spinn..Cine stie ce va aduce anul viitor..fly-in nici un caz m-am lecuit si de asta..

:lol:
Gigel , ti-am spus ca alea de bait nu tin fir destul :wink: , in fine ...

Din fericire pentru noi (desi ma doare cand pleaca cu vreun vobler , mai mult pentru peste :oops: ) inca sant pesti care nu o sa-i scoatem , o sa pierdem batalii pan la sfarsitu vietii , si ii exact parte buna in asta :wink: ,sa castigi intodeauna ii plictisitor pentru creieras , simt io :)

Pe de alta parte :lol: :lol: , la experience-ul tau , cum puii mei poti sa pierzi si "ceva fir" ,inca nu simti cand ii clara treaba ori linia nu-i echilibrata , tre sa pierzi de la carlig , sau de la agrafa sa zicem , nu ceva linie, asta se intampla greu de tot in cazu unui mester , like you :lol: :lol:
Nu ma abtin :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Oct 2015, 21:02

crapmaniacul scrie:
Salut domnule.
Este interesant sa ne spui cum ai simtit-o dupa cateva driluri, de preferat si cu pesti ceva mai imbracati care au solicitat-o cat de cat macar. Ma gandesc ca ar fi interesant daca ai putea sa o compari tot cu un model Stella anterior ca sa vedem daca se sesizeaza up-grade-urile (fata de FE sa zicem). Ce marime folosesti ? Spor !
salutare, din pacate nu am posibilitatea sa o compar cu FE dar sunt forumisti care sigur ar putea sa-ti zica impresii. O pot compara cu FB dar din punctul meu de vedere Daiwa Certate este mult peste...poate mulineta respectiva si-a atins si ea limita de varsta.
Am C3000, echivalentul lui 2500 de la Daiwa, vezi aici o impresie la rece https://www.youtube.com/watch?v=23vgw8LKUvQ
Sper sa am ocazia sa-i vad frana in actiune in perioada urmatoare.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 08 Oct 2015, 22:15

johnnybravo scrie:
crapmaniacul scrie:
Salut domnule.
Este interesant sa ne spui cum ai simtit-o dupa cateva driluri, de preferat si cu pesti ceva mai imbracati care au solicitat-o cat de cat macar. Ma gandesc ca ar fi interesant daca ai putea sa o compari tot cu un model Stella anterior ca sa vedem daca se sesizeaza up-grade-urile (fata de FE sa zicem). Ce marime folosesti ? Spor !
salutare, din pacate nu am posibilitatea sa o compar cu FE dar sunt forumisti care sigur ar putea sa-ti zica impresii. O pot compara cu FB dar din punctul meu de vedere Daiwa Certate este mult peste...poate mulineta respectiva si-a atins si ea limita de varsta.
Am C3000, echivalentul lui 2500 de la Daiwa, vezi aici o impresie la rece https://www.youtube.com/watch?v=23vgw8LKUvQ
FB-ul imi pare cam departe de FI, e si firesc sa fie diferente sesizabile intre ele, sunt ani multi la mijloc . Sunt curios daca saltul tehnologic este atat de categoric fata de FE pe cat este de intens mediatizat de parca FE-ul e la mii de ani lumina in spatele FI-ului (desi ceva imi spune ca nu e deloc asa si doar din ce am frunzarit pe net senzatia este ca s-a umblat intens la design gen 80%, la impresia artistica adica si doar 20% la partea tehnica, de concept), cel putin asta se desprinde din prezentarile oficiale unde comparatiile abunda in avantaje ptr FI.
In plus de asta pe pietele de "afara" FE-ul in continuare isi pastreaza un pret bun, un pret relativ mare, semn ca modelul inca este f apreciat si dorit, ceea ce spune totusi ceva. Mai vedem ... mai analizam ... mai asteptam opinii, pareri ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Oct 2015, 14:59

johnnybravo scrie: Am C3000, echivalentul lui 2500 de la Daiwa, vezi aici o impresie la rece https://www.youtube.com/watch?v=23vgw8LKUvQ
Simt asa un deja-vu , de acu 3 pagini , cand ziceam cat de putin conteaza cat de usor se invarte o morisca , la care as adauga credibilitatea smartfishing.info , m-o pus dracu sa vad asta , mreana ....scobar

https://www.youtube.com/watch?v=GkSCk9vL8sg

Tocmai ma gandeam ca slapii lui Gigel is imposibil de depasit , apare omu in pantofi de ....Paste.. :shock: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 10 Oct 2015, 16:03

vrei sa-ti zic ca certate '04 merge mai usor ca stella '14 ? iar FB-ul ce l-am incercat e rasnita pe langa ea?
ce legatura are acel filmulet cu stella 2014?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Oct 2015, 18:05

Johnny , legatura intre filmulete ii ca daca pescaru nu recunoaste un clean , si cameramanu vede o mreana , poola , cand defapt ii un scobar , gradu lui de credebilitate scade brutal .
Ce opinie! despre cum se invarte un mosor si video cu prospectu si cutia , ii ireal zau , chiar crezi ca asa se face un review , brand new scos din cutie :shock:
Tu ai tine cont de vreo opinie din parte unui user care tine scobaru drept mreana , sa nu zic de mister papuci de Pasti , ca-n lumea lui era clean , sa zica mersi ca pescuieste pe astfel de ape , da daca faci un minim apel la logica , rezulta greu de crezut opiniile lui smartfish , chiar daca numele poate induce falsa idee despre un nivel de inteligenta , dorit .

Tre sa repet , de acum 3 pagini , cat de mult conteaza cat de usor se invarte un mosor :?:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 10 Oct 2015, 20:27

SF-ule, daca imi permiti, ce mi se pare putin curios este ca nu apar aici mai deloc review-uri cu Stella '14 folosite de pescarii romani, macar impresii sumare, nu neaparat romane a la Alan Hawk. Ce i-o fi oprind pe ei sa scrie 4-5 randuri de atata vreme nu stiu ...
Sa fie lipsa multor partide si observatii la mijloc, sau vreo secretomanie, sau vreo lipsa de interes in a impartasi din experienta lor si altora, sau timiditatea/superioritatea efectiv le pune capac exprimarii opiniilor ?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Oct 2015, 21:23

Crapmaniac ,

Io am avut vreo 5 Stellas, diferite modele ....nu mai am niciuna :wink: 3 dintre ele nu se pot uza , asa le.am purtat !
Da , am gresit , acuma stiu ca am gresit :cry:
Io recunosc !

Singura problema cu Stella ii ca ce ofera peste un Stradic de ex. , nu justifica pretu :wink:
Ii cea mai buna de la Shimano , insa oricare doua mosoare cu 150 de euro de la Shimano o sa te tina cat un Stella , asta pot sa zic eu la cat am acuma in cap !

In rest , aia care baga minus la Stella , ar trebui sa puna ceva superior , sau nu :wink:

Scrie răspuns