mulineta raport de recuperare mare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
[quote="bogdan82"] Si pentru carcotasi, mie unuia mi-e cam lene sa mulinez repede o mulineta normala vreo 10 ore pe zi de 3-4 ori pe saptamna vara cand dau la avat. Ca nu invartitul e singura problema...ca trebuie sa strangi batul f puternic, sa-l stabilizezi, si apare o problema care se cheama „tennis elbowâ€
-
- veteran
[quote="SF"][quote="bogdan82"] Si pentru carcotasi, mie unuia mi-e cam lene sa mulinez repede o mulineta normala vreo 10 ore pe zi de 3-4 ori pe saptamna vara cand dau la avat. Ca nu invartitul e singura problema...ca trebuie sa strangi batul f puternic, sa-l stabilizezi, si apare o problema care se cheama „tennis elbowâ€
Am avut o mulineta okuma dasta cu viteza mare de recuperare ,a decedat acu vreo 2 ani.Ghici la ce nu era buna:exact la recuperat firu repede.Cum incercai sa dai mai repede la manivela murea, daca puneam o naluca mai mare la fel.In schimb cu daiwele astea cu raport mic de recuperare poti sa dai mai repede la manivela.Pote ar fi mai bine sa va mai ganditi nitel inainte sa dati banii ca iarna e lunga si n-o sa moara astia de la cabelas de foame fara banii vostri.
Cu Daiwa m-am lamurit, n-am avut nici macar una singura ( pana in 400 ron), cu care sa nu am probleme, noi fiind toate, fiecare avea ceva in neregula...
( Jafuri...)
Mi-am luat 2 SS si aici m-am oprit cu daiwa...
Pflueger nu e deloc de lepadat ca si firma si mai ales dupa review-urile celor care au mulineta, ma refer la cei de pe cabelas...

Mi-am luat 2 SS si aici m-am oprit cu daiwa...
Pflueger nu e deloc de lepadat ca si firma si mai ales dupa review-urile celor care au mulineta, ma refer la cei de pe cabelas...

De care Okuma ai avut?Avea viteza mare si tu incercai sa dai mai repede de atat,sau n-am inteles eu bine?Bic scrie:Am avut o mulineta okuma dasta cu viteza mare de recuperare ,a decedat acu vreo 2 ani.Ghici la ce nu era buna:exact la recuperat firu repede.Cum incercai sa dai mai repede la manivela murea, daca puneam o naluca mai mare la fel.In schimb cu daiwele astea cu raport mic de recuperare poti sa dai mai repede la manivela.Pote ar fi mai bine sa va mai ganditi nitel inainte sa dati banii ca iarna e lunga si n-o sa moara astia de la cabelas de foame fara banii vostri.
SF eu nu stiu cum pescuiesti tu si cu ce scule la saltwater(sincer, nici nu ma intereaza), dar tu stii cum pescuiesc eu la avat? Comparatiile tale sunt inutile, eu pescuiesc pe rau, si crede-ma ca ma distrez de minune cu floretele si mosoarele mele de 2500, si chiar ma incomodeaza sculele prea grele sau care nu-mi cad pe mana. 20 de grame conteaza enorm uneori...pt ca pe aia 20 de grame uneori platesti si dublu pe mulineta(da eu fac parte dintre idiotii aia pt care o placere ii o avere). Si ca sa-ti dai seama ca nu e deloc acelasi pescuit, arata-mi si mie unu la saltwater aruncand pe sub mana(golf swing)...si da ma doare cotul dupa ce pescuiesc o zi intreaga(de obicei eu pescuiesc cu floreta mea de 2.10 cu varful in jos). Deci domnul pescar de apa sarata ai gresit topicul, arata-ti muschii pe unul potrivit.
Amice , asta ii un forum de discutii ! Deci se discuta , in speta dupa experienta personala !bogdan82 scrie: Comparatiile tale sunt inutile, eu pescuiesc pe rau, si crede-ma ca ma distrez de minune cu floretele si mosoarele mele de 2500, si chiar ma incomodeaza sculele prea grele sau care nu-mi cad pe mana. 20 de grame conteaza enorm uneori...pt ca pe aia 20 de grame uneori platesti si dublu pe mulineta Deci domnul pescar de apa sarata ai gresit topicul, arata-ti muschii pe unul potrivit.
Ai avut un argument "tenis elbow" . Am scris strict la argumentu tau , argument care din experienta mea nu tine ! In mod normal ar trebui sa-mi demonstrezi ca eu gresesc , eventual sa vi cu niste radiografii de pescari nenorocitii din faptu ca au mulinat nitel mai repede cu sculele lor mediu sub

Dintr-o data ai schimbat macazu , 20 de grame conteaza prin prisma banilor , nici macar nu ai zis un cuvant despre ce vorbisem io , i-ti amintesti , ala tenis elbow si greutatile !
Muschii incerci tu sa ii scoti cand ma trimiti la plimbare !
Reamintesc ca-i un forum de discutii , se comenteaza argumente , deci argumenteaza putin coatele alea rupte pescuind medium la avat , sau cel putin daca casti gura lasa si pe altu sa-ti comenteze argumentele