mulineta raport de recuperare mare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sorine...nu-s eu vreun expert...mai bine vb cu baietii de pe la magazine ca aia se pricep mult mai bine...eu m-am lovit fix de problema voastra, am cautat de vreo 2 ani o mulineta mai rapida strict pt avat. Si pentru carcotasi, mie unuia mi-e cam lene sa mulinez repede o mulineta normala vreo 10 ore pe zi de 3-4 ori pe saptamna vara cand dau la avat. Ca nu invartitul e singura problema...ca trebuie sa strangi batul f puternic, sa-l stabilizezi, si apare o problema care se cheama „tennis elbowâ€
Sa stii ca eu nu m-am gandit deloc la avat cand am facut alegerea cu Pflueger, m-am gandit sa fie usoara si rezistenta si cu tambur mare, mai rar gasesti asa, cam 260 gr imi trebuie mie, tambur mai mare si sa fie si buna, ma refer la materiale.
In primul rand cred ca o s-o folosesc la stiuca dar si la avat.
Oricum la banii aia daca ma tine 2 sezoane eu sunt multumit, nici nu merg foarte des la pescuit...
In primul rand cred ca o s-o folosesc la stiuca dar si la avat.

Oricum la banii aia daca ma tine 2 sezoane eu sunt multumit, nici nu merg foarte des la pescuit...

Asa e Adrian, s-au primit informatii bune, mersi inca odata pentru masuratori
Deci pe cine intereseaza, in urma masuratorilor efectuate de Adrian, tamburul de la Pflueger 8035 este identic cu tamburul de la Saros 3000...
Si ca diametru, si ca inaltime si ca locas unde se depoziteaza firul...
Diferenta intre 8035 si 8040 e doar de 20 gr, de aceea am zis ca o sa le iau pe ambele si o sa vad pe care o pastrez...

Deci pe cine intereseaza, in urma masuratorilor efectuate de Adrian, tamburul de la Pflueger 8035 este identic cu tamburul de la Saros 3000...

Si ca diametru, si ca inaltime si ca locas unde se depoziteaza firul...
Diferenta intre 8035 si 8040 e doar de 20 gr, de aceea am zis ca o sa le iau pe ambele si o sa vad pe care o pastrez...