Motor de barca 4-5 cai ieftin si bun

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Apr 2011, 21:25

danielcocea scrie:"iar sansa de a prinde un motor bun e rara precum zimbrii."...hal de comparatie.....sincer nu cred ca s au terminat motoarele la importator...dar daca asa vezi tu situatia?!?!!?.....comportament tipic mioritic ai tu , cu faptul ca te mandresti si faci in ciuda la altii , vai ce bun esti TU si ce motor ai TU....grow up....oricum sa-l turezi cu placere.....in continuare nu mi vine a crede ce posturi ai pus..... :( ...si mai vb si la plural.... :cry: ...trist
...nu te inteleg, dar pe bune ca nici nu o sa ma chinui...oricum adevarul e ca am un motor bun...ce e rau in asta?! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Apr 2011, 23:08

vanzatorul a fost de tot kkatul.
un rahat de om fara cuvant si onoare.
in toata istoria asta, vanzatorul poarta intrega vina asupra situatiei ivite

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 14 Apr 2011, 23:13

adiwolf scrie:vanzatorul a fost de tot kkatul.
un rahat de om fara cuvant si onoare.
in toata istoria asta, vanzatorul poarta intrega vina asupra situatiei ivite

sunt de aceeasi parere

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Apr 2011, 09:43

Eu nu vreau sa comentez, doar ca m-a deranjat modul in care unii vad lucrurile.
E ca si cum afli ca nevasta s-a fu.tut cu altul si tu in loc sa iti rezolvi problema cu sotia mergi si te iei de ala care poate nici nu stia ca e maritata...sau poate nici nu-l interesa.Asta nu s-a inteles ca relatia mea a fost doar cu cumparatorul si nu cu ceilalti care au dorit sa cumpere barca.E simplu!...discutiile pe care le-au avut ei cu cumparatorul nu ma privesc pe mine.
Ca nu le-a cazut bine ii inteleg, dar refularea e de kkt. :cry:
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 15 Apr 2011, 10:01

fara a judeca pe nimeni, cred ca atunci cind iti doresti ceva f tare, nu mai stai pe ginduri si pe facut rezervari...pur si simplu te duci si iti rezolvi problema. si cred ca nici vinzatorul nu este de condamnat. poate avea nevoie urgenta de bani. poate a mai tinut motorul pt oameni care nici macar nu s-au dus sa-l vada sau la fata locului au incercat fel de fel de negocieri ridicole.
pe de alta parte, adelin ce ar fi trebuit sa faca? sa posteze anunturi peste anunturi in care sa intrebe daca motorul e rezerva, de catre cine si daca poate si el sa se bage pe felie?
parerea mea...decit sa moara capra vecinului, mai bine moare vecinul si iei capra :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Apr 2011, 10:17

:lol: :lol: :lol: , ceva sa mai destida putin momentul:
http://www.youtube.com/watch?v=dSZYsyrP3Co

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 15 Apr 2011, 16:51

Adelin,

Te-am rugat sa inchidem subiectu,nu are rost,eu l-am rezervat ca nu puteam sa plec la 9 seara de acasa sa i-au motorul,dabia a doua zi puteam pleca,omu ti-a spus ca eu ma duc vineri(astazi),insa tu ai preferat sa te duci miercuri noapte,si omu a fost de tot kkatu ,insa acum chiar numai are rost,vor mai fi si alte motoare nu s-au terminat parerea mea...trebuia sa plec imediat ce am vorbit cu el ca el singur ma sunat sa batem palma insa nu imi doresc un motor asa de tare incat sa-mi las nevasta si copilul peste noapte si eu sa plec dupa motor...si probabil dupa aia ai sunat tu sa faci oferta...oricum NUMAI CONTEAZA...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Apr 2011, 18:39

Ia legatura cu cel ce vinde Jonson-ul de 4 cai, e o alta castana care nu merita sa o ratezi si îl iei in 500eu.Macar suna ca ţi-am dat numărul, sa vezi ca e cizma scurta si are 2-3 ore de functionare...atata ca e la constanta.
WSB CLUB

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 15 Apr 2011, 21:42

Am sunat de ieri si l-a vandut,eu mi-am gasit azi motor daca moderatorii considera acest topic poate fi inchis daca e de interes atunci sa mearga mai departe...

Va multumesc...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 15 Apr 2011, 22:38

Sa mearga, ca nu ai fost singurul care pandea oferte bune...
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns