Motor de barca 4-5 cai ieftin si bun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Imi pare rau ca asa se vad lucrurile dar eu iti spun cum le vad eu din punct de vedere al cumparatorului.Am sunat si am oferit un pret, 650Eu...omul mi-a spus ca mai are si alte oferte si ca cea mai buna e 700Eu.Am spus ca daca asta e cea mai buna oferta pe care a primit-o ma ofer eu sa o platesc si ca fac un efort sa ajung sa il platesc chiar in acea seara...ceea ce am si facut.
Nu vad unde e parsivenia, unde e marlania?! Am avut o discutie si o intelegere cu cuparatorul pe care mi-am respectat-o.Nu am convenit nimic cu voi ca sa puteti sa ziceti ca m-am bagat peste voi.
Ma bucur sincer ca am cumparat un motor atat de bun si in acelasi timp imi pare rau pt voi ca nu ati ajuns inaintea mea.Trebuia sa conveniti cu cumparatorul sa va retina motorul, eu nu l-am fortat sa il vanda si nici nu aveam de unde sa stiu ce a discutat el cu voi si ce v-a promis.Daca imi spunea "...nu veni la Dragasani pt ca motorul e vandut!"...fi sigur ca nu bateam drumul pana acolo.
...chiar imi pare rau pt voi, pt ca piatza e plina de furtaciuni, ciurucuri si carpituri, iar sansa de a prinde un motor bun e rara precum zimbrii.
Spor la cautat!
Nu vad unde e parsivenia, unde e marlania?! Am avut o discutie si o intelegere cu cuparatorul pe care mi-am respectat-o.Nu am convenit nimic cu voi ca sa puteti sa ziceti ca m-am bagat peste voi.
Ma bucur sincer ca am cumparat un motor atat de bun si in acelasi timp imi pare rau pt voi ca nu ati ajuns inaintea mea.Trebuia sa conveniti cu cumparatorul sa va retina motorul, eu nu l-am fortat sa il vanda si nici nu aveam de unde sa stiu ce a discutat el cu voi si ce v-a promis.Daca imi spunea "...nu veni la Dragasani pt ca motorul e vandut!"...fi sigur ca nu bateam drumul pana acolo.
...chiar imi pare rau pt voi, pt ca piatza e plina de furtaciuni, ciurucuri si carpituri, iar sansa de a prinde un motor bun e rara precum zimbrii.
Spor la cautat!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- crystianoo
- veteran
Adelin scrie:Imi pare rau ca asa se vad lucrurile dar eu iti spun cum le vad eu din punct de vedere al cumparatorului.Am sunat si am oferit un pret, 650Eu...omul mi-a spus ca mai are si alte oferte si ca cea mai buna e 700Eu.Am spus ca daca asta e cea mai buna oferta pe care a primit-o ma ofer eu sa o platesc si ca fac un efort sa ajung sa il platesc chiar in acea seara...ceea ce am si facut.
Spor la cautat!
Motorul nu era vandut ci era rezervat de mine,Catalin(vanzatorul)m-a sunat azi si mi-a spus sa nu ma mai duc maine dupa el ca "baiatu ala din Arad"a insistat pana am cedat...oricum urat din partea ta,mai te dai si de gol prin afirmatii gen "piata e plina de ciurucuri..."ai facut tot posibilul sa ajungi tu primu sa ii dai stres...iti doresc sa ai parte de el cum am eu motor acum...
...si ca sa vedeti ca mai sunt scule bune pe piata, uite un motor care e de cateva zile si care trebuia deja luat.Eu am vorbit cu vanzatorul, dar inconvenientul a fost distanta(Arad-Constanta) iar pretul e clar mai bun decat la cel de 5 cai.E nou, poate mai nefolosit decat cel pe care l-am cumparat, an de fabricatie 2006(parca, daca numa insel)... parerea mea e ca e scula buna.
http://www.probarca.ro/anunt/11824/104/ ... -4-CP-.htm
WSB CLUB
WSB CLUB
- crystianoo
- veteran
Parerea ta,insa acel jonhson de 4 nu are acte si are cizma medie!!!Adelin scrie:...si ca sa vedeti ca mai sunt scule bune pe piata, uite un motor care e de cateva zile si care trebuia deja luat.Eu am vorbit cu vanzatorul, dar inconvenientul a fost distanta(Arad-Constanta) iar pretul e clar mai bun decat la cel de 5 cai.E nou, poate mai nefolosit decat cel pe care l-am cumparat, an de fabricatie 2006(parca, daca numa insel)... parerea mea e ca e scula buna.
oricum numai conteaza m-a deranjat parsivenia atata tot...
Daca era rezervat nu mi-ar fi zis baiatul care l-a vandut sa vin sa-l iau, deci discutia ar trebui sa o porti cu vanzatorul, adica cu cel care ti-a facut rezervarea, pt ca rezervarea nu ti-am facut-o eu.Stiu ca tie ciuda de mori ca ti-a scapat scula printre degete si sentimentul e tipic romanesc, dar din punctul meu de vedere n-am pt ce sa ma justific in fata ta.Pur si simplu nu am avut nici o intelegere pt care sa ma tragi de obraz.Te mai intreb odata daca motorul era rezervat de ce a zis vanzatorul sa vin 450 de km sa il cumpar?!...doar nu am tabarat pe el cu forta....si te rog sa ma crezi ca nu am insistat, doar am ofertat si m-am oferit sa vin in acea zi cu banii.....cred ca asta a fost atuul meu in fata ta, m-am miscat mai rapid cu plata si asta nu inseamna ca te-am fu.t.ut.crystianoo scrie: Motorul nu era vandut ci era rezervat de mine,Catalin(vanzatorul)m-a sunat azi si mi-a spus sa nu ma mai duc maine dupa el ca "baiatu ala din Arad"a insistat pana am cedat...oricum urat din partea ta,mai te dai si de gol prin afirmatii gen "piata e plina de ciurucuri..."ai facut tot posibilul sa ajungi tu primu sa ii dai stres...iti doresc sa ai parte de el cum am eu motor acum...
Ca piata e plina de ciurucuri nu e vina mea, asta e tara in care traiesti, nu ma scoate vinovat si pt acest lucru.
WSB CLUB
WSB CLUB
Daca tu vezi parsivenie e treaba ta, oftica-te in continuare, iar motorul Jonson e cizma scurta, din spusele vanzatorului.crystianoo scrie:
oricum numai conteaza m-a deranjat parsivenia atata tot...
...in fond ciuda e un sentiment omenesc, savureaza-l daca crezi ca iti face bine.
Intre timp mai arunca un ochi pe probarca, ca lumea nu se termina cu acel motor pe care l-ai ratat: http://www.probarca.ro/anunt/11837/104/ ... -4-CP-.htm
WSB CLUB
WSB CLUB
- crystianoo
- veteran
Iti mai vand un pont, mai e un motor de 6 cai in Galati care se vinde cu tot cu barca Allroundmarine...dar cred ca omul il da si separat undeva la 600-700eu. Uite telefonul daca te intereseaza: 0734263898.
Motorul e din 2010 are cateva ore si informativ iti zic ca voia pe barca si motor impreuna 4000ron.Cred ca merita sa iei tot anamblul si sa vinzi barca separat.
Spor!
Motorul e din 2010 are cateva ore si informativ iti zic ca voia pe barca si motor impreuna 4000ron.Cred ca merita sa iei tot anamblul si sa vinzi barca separat.
Spor!

WSB CLUB
WSB CLUB
- danielcocea
- veteran
"iar sansa de a prinde un motor bun e rara precum zimbrii."...hal de comparatie.....sincer nu cred ca s au terminat motoarele la importator...dar daca asa vezi tu situatia?!?!!?.....comportament tipic mioritic ai tu , cu faptul ca te mandresti si faci in ciuda la altii , vai ce bun esti TU si ce motor ai TU....grow up....oricum sa-l turezi cu placere.....in continuare nu mi vine a crede ce posturi ai pus.....
...si mai vb si la plural....
...trist