Motor de barca 4-5 cai ieftin si bun

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2011, 08:52

crystianoo scrie:Adelin,

Te-am rugat sa inchidem subiectu,nu are rost,eu l-am rezervat ca nu puteam sa plec la 9 seara de acasa sa i-au motorul,dabia a doua zi puteam pleca,omu ti-a spus ca eu ma duc vineri(astazi),insa tu ai preferat sa te duci miercuri noapte,si omu a fost de tot kkatu ,insa acum chiar numai are rost,vor mai fi si alte motoare nu s-au terminat parerea mea...trebuia sa plec imediat ce am vorbit cu el ca el singur ma sunat sa batem palma insa nu imi doresc un motor asa de tare incat sa-mi las nevasta si copilul peste noapte si eu sa plec dupa motor...si probabil dupa aia ai sunat tu sa faci oferta...oricum NUMAI CONTEAZA...
deci pana la urma recunosti ca nu Adelin este cel vinovat, el a fortat putin nota cautand sa isi rezolve problema si interesul lui, nu avea nici o intelegere cu tine sau cu ceilalti.
singurul de kkat in toata povestea asta ramane vanzatorul si bine ar fi sa ii faceti public nickname-ul sau numele sa ne putem feri de astfel de oameni

p.s, si eu am cumparat un motor sh si am facut un drum la Bucuresti pe niste nameti de zapada de ziceam ca raman acolo, dar cand iti doresti ceva...............mai conteaza??!! :wink:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 16 Apr 2011, 20:59

Mdea sa zicem,fiecare are partea lui de vina cel pagubit am fost eu,pe vanzator il chema Catalin si era din zona cu tine(Dragasani-Valcea)userul nu il stiu...dar STAI poate ne lamureste Adelin ca doar il cunoaste acum sunt prieteni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Apr 2011, 06:20

Chiar nu stiu ce user are baiatul si fata de mine a fost ok, si-a respectat intelegerea...si sa sti ca nu am fortat nota deloc, nu am facut nici o presiune pe vanzator, chiar el singur a zis ca sa vin linistit sa iau motorul "ca se descurca el cu cel de la Bucuresti"...se pare ca s-a si descurcat :lol: :lol: :lol:
...asta a fost o gluma, proasta ce-i drept. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Apr 2011, 11:19

WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Apr 2011, 21:43

WSB CLUB

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 19 Apr 2011, 21:55

Waww...dar ce motor .... :? ...varza , normal..am impresia ca te simti putin vinovat...de tot dai link uri...si oricum , omu a spus ca si a cumparat motor .... :!:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Apr 2011, 08:56

Stai linistit nu ma simt deloc vinovat :roll: ...poate imi spui tu de ce as fi, pt ca vad ca te roade tare.Am crezut ca s-a inteles exact situatia, dar se pare ca pt unii e mai greu.
Pun link-uri pt cei interesati si nu cred ca asta e un lucru rau...daca nu te intereseaza nu deschizi, ce e asa de greu?!
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Apr 2011, 09:06

adeline, suzuki-ul de 4 caluti e talidumba de motor. eu as pune link-ul catre el la sectiunea "de evitat". se vede din avion ca e umblat in el, ala nu mai e rezervorul original, e ingenuncheat rau de tot motorul.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Apr 2011, 09:32

Intrebare: e normal ca la un 4 cai in doi timpi, sa ramana mai mereu o pata de ulei/benzina in apa?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Apr 2011, 09:39

Leba scrie:Intrebare: e normal ca la un 4 cai in doi timpi, sa ramana mai mereu o pata de ulei/benzina in apa?
Normal nu e la niciun motor , indiferent de putere sau timpi . Uleiul poate fi ori din motor , ori din talpa , dar daca zici benzina...e clar ca-i din motor. Sterge motorul bine si apoi urmareste-l unde se umezeste , poate e vorba de vreo garnitura . In cel mai rau caz , e posibil sa fie semeringul de la elice . Cauze pot fi multe .
In orice caz , nu-i normal sa curga ulei din el .

Scrie răspuns