Motor de barca 4-5 cai ieftin si bun

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andoroi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de andoroi » 09 Apr 2011, 19:06

andoroi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de andoroi » 09 Apr 2011, 19:08

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 09 Apr 2011, 20:36

mersi andoroi dar la 600 de ore....e obosit rau...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Apr 2011, 10:17

Tocmai am luat un motor Mercury 5HP de pe Rapitori dupa care am si fost azi noapte.Are 8 ore de functionare contorizate si are inca miros de nou.Ce-i drept ca am platit pt asta 700 de EU + un drum de 15 ore(dus intors) dupa o zi de job, dar pe cuvant daca imi pare rau. :wink: ...atata ca dorm pe mine. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 14 Apr 2011, 14:04

Adelin scrie:Tocmai am luat un motor Mercury 5HP de pe Rapitori dupa care am si fost azi noapte.Are 8 ore de functionare contorizate si are inca miros de nou.Ce-i drept ca am platit pt asta 700 de EU + un drum de 15 ore(dus intors) dupa o zi de job, dar pe cuvant daca imi pare rau. :wink: ...atata ca dorm pe mine. :oops:
Așează-l sub pernă, culcă-te și spor la vise. Cu vremea de-afară mai ai de așteptat.
Să te bucuri de el !

hoinar7777
junior
junior

Mesaj de hoinar7777 » 14 Apr 2011, 17:52

Foarte util si binevenit topicul,si eu mi-am luat de curand o barca pe care vreau sa pun tot un motor de 5 cai pt.ca nu vreau sa ma mai complic cu obtinerea permisului de navigatie,si pentru ca este micuta 3,50 metri si am cerinte minime in legatura cu viteza de deplasare.

Nu m-am dezlipit de calculator pana nu am citit absolut tot ce sa scris aici, de informatile astea aveam nevoie si gasesc cum spuneam foarte util topicul.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 14 Apr 2011, 18:54

Adelin scrie:Tocmai am luat un motor Mercury 5HP de pe Rapitori dupa care am si fost azi noapte.Are 8 ore de functionare contorizate si are inca miros de nou.Ce-i drept ca am platit pt asta 700 de EU + un drum de 15 ore(dus intors) dupa o zi de job, dar pe cuvant daca imi pare rau. :wink: ...atata ca dorm pe mine. :oops:
@Adelin,

daca nu ti-am dat seama cu mine ai dus lupta pt motorul ala de aia ai dat si asa de mult,daca omul era un pic destept dadeai si 900 pe el,daca nu stiai vorbisem inaintea ta cu el si il rezervasem cu 700 apoi ai sunat tu si i-ai oferit 650,omul ti-a spus ca are oferta cu 700 si ca e rezervat pana vineri dimineata(Ti-a spus negru pe alb) insa tu in disperarea ta ai incercat prin toate mijloacele sa distrugi angajementul dintre mine si el,oferind 700 iar in secunda doi ai si plecat la drum nu ti-a pasat ca era noapte si ca ai ajuns la 3 dimineata la om la poarta,ai mers pe premiza primul venit primul servit,insa eu (si cred ca si colegii de forum) consider actiunea ta de tot SHEETUL dat fiind ca stiai prea bine situatia,nu este nimic,atat tu cat si Catalin aveti destule carne de Paste in frigidere si SA VA FIE RUSINE la amandoi.Acesta este Adelin "moderatorul" nostru!!!

iti urez

Apa'n ulei.

danielcocea
veteran
veteran

Motor

Mesaj de danielcocea » 14 Apr 2011, 19:03

Doamne ce disperare au unii...Adelin , si eu vorbisem cu omu si mi a spus ca il sunase cineva din Arad , dar inainte ii oferise cineva din Bucuresti 700...nu este deloc frumos ce ai facut....stiai foarte clar ca ii oferise cineva din Bucuresti 700 , si ca trebuia sa vina maine sa l ridice, si te ai dus repede ca un parsiv la 3 noaptea .....nu te cunosc dar nu este frumos ce ai facut...rusine.... :evil: :evil: :evil: ..urat...sorry Crystianoo :cry:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 14 Apr 2011, 19:14

Scuzati-mi ortografia dar tremur de nervi... :evil: :evil: :evil:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Apr 2011, 19:16

crystianoo scrie: iti urez

Apa'n ulei.
Ce oameni rai....... :cry:

Oricum, trebuie sa fii destul de .... ca sa faci 15 ore dus-intors ptr un motor si o "manevra" .... Cu toate astea eu iti urez:

http://www.youtube.com/watch?v=hCXrIcED ... re=related

:roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns