Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre
Dupa cum spune si titlul as vrea cateva pareri de la cei care au pescuit batul asta
http://www.ebay.com/bhp/megabass-racing-condition ,sau daca l-a pipait cineva macar,dupa parerea mea este un bat allround la ce facem noi pescarii de spinning,pe Dunare,pe Mures,Olt,Siret,etc...m-ar interesa cat este de tare,ce actiune are,comparativ cu St.Croix Avid Salmon&SteelHead 1/2-2oz,am inteles ca este facut mai mult pentru Europa!
Va multumesc!
http://www.ebay.com/bhp/megabass-racing-condition ,sau daca l-a pipait cineva macar,dupa parerea mea este un bat allround la ce facem noi pescarii de spinning,pe Dunare,pe Mures,Olt,Siret,etc...m-ar interesa cat este de tare,ce actiune are,comparativ cu St.Croix Avid Salmon&SteelHead 1/2-2oz,am inteles ca este facut mai mult pentru Europa!
Va multumesc!
Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas
andrei,poti sa-l intrebi pe caius(fishshop)mai multe despre lanseta
acum cateva luni avea la vanzare
preturi bune(spunea c-ar mai aduce)
acum cateva luni avea la vanzare
preturi bune(spunea c-ar mai aduce)
Sunt si eu interesat de joarda, daca afli ceva Andrei sa-mi zici si mie 

Stiu,vorbisem cu el pentru una,mi-a tinut=o putin si nu am avut eu posibilitatea sa o cumpar atunci,si as vrea totusi sa stiu si alte pareri de la cei care o au,Caius mi=a spus ca e mai tare ca St.croix avidu..astept si alte pareri:)
daca ar fi asa..nu stiu daca ne-ar mai trebui alte bete,spun asta gandindu-ma la pescarii care fac sporturi extreme pe ape curgatoare...ma incanta de mor lungimea,puterea si sensivitatea pe care am remearcat-o la orice bat facut de cei de la megabass!
Numai bine!
Numai bine!
Fiind de megabass mai ai dubi??Calitate 100% cred ca e diferenta mare intre Avid si modelul acesta de Megabass...pretul isi spune cuvantul,e parerea mea fara sa fi probat cele doua bete...
daca ma crezi nu am probat nici un megabass din cate am...am cumparat orbeste si nu mi-a parut rau o secunda,dar am adunat ceva si imi e sa nu ma lovesc de o dublura..din cauza asta ma intereseaza daca a dat cineva cu el,pentru ca moale si de mal as avea megabass X.O.R. Independece de 9,6ft si e super dar vreau si ceva mai tare pe varf,asta dau cu el la vobler si spre dimineata mai pun un jig pana in 28 de g dar sunt situatii in care mi-ar trebui si niste capete mai grele si asta se cam incordeaza!numai bine:)
lungimea aia ma intereseaza de fapt..un bat lung si tare de la megabass..si asta ar cam fi de spinning,asta e oful meu:)
Andrei ...intamplarea face ca exact azi
am avut ocazia sa pun mana pe batul asta. Sau ma rog, in proportie de 95% era acest bat .Recunosc ca nu m-am uitat expres la model,cod,etc.Insa ...asta era!
Batul l-am vazut in Odorheiul Secuiesc la cel mai titrat pescar de stationar din Romania si cred ca chiar de la Caius l-a cumparat! Nu m-am jucat cu batul decat asa la rece ,deci nu se pune impresia
Totodata m-am "jucat" cu un St.Croix Legend 9'-2oz, Lamiglas 7' M, St.Croix Legend extrem de 6'6" ; unul de 7' si un Elite (cred
) de 6'6" .O placere ...betele scurte dintr-o bucata ,Megabass-ul si Legendul mare din doua bucati,normal.
Ce pot sa-ti spun...batul lucrat ca de japonezi
,pescuit cu un TP CI4 de 4000.Mulineta nu era pe bat. Un bat de spinning greu ,care desi lucrat deosebit si categorisit de proprietar ca fiind excelent ,pe mine nu m-a facut sa mi-l doresc
La fel si un prieten cu care am fost in vizita...Insa ,asa cum stii ,gusturile nu se discuta si cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu proprietarul lui care l-a pescuit cred si pe Dunare. Mie mi-au placut mai mult St.Croix-urile...In rest 

Ce pot sa-ti spun...batul lucrat ca de japonezi

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
In links nu e pusa actiunea,fast,extra-fast??In general japonezele sint putin mai moi comparate cu americanele....cumparasem un Major Craft Arival mh 6,9 fast pe nevazute,cum zici tu,cu intentia de al folosi cu monturi texas si tare mi-a fost dezamagirea cind l-am scos la proba,cu toate ca era dat ca si fast eu spun ca era un moderat-fast american....era moale si aveam multe rateuri.
In final a trebuit sa il vand,de atunci am invatat un lucru,nu am sa mai cumpar nimic fara sa cunosc batul sau marca..
Asa ca daca ai ocazia sa il testezi inainte,ceea ce e cam greu la noi,sau sa primesti un sfat de la cine la avut mai bine,chiar si asa fiecare avem gusturile noastre.
Un salut.
In final a trebuit sa il vand,de atunci am invatat un lucru,nu am sa mai cumpar nimic fara sa cunosc batul sau marca..
Asa ca daca ai ocazia sa il testezi inainte,ceea ce e cam greu la noi,sau sa primesti un sfat de la cine la avut mai bine,chiar si asa fiecare avem gusturile noastre.
Un salut.