Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas
el pescadore...asta pana in 42 g cat duce...cum e?il simti incordat cu 35g?ce lungime?de cast sau de spin?
Te-am inteles acuma,credeam ca de referi la toata gama de Avid....eu detin unul de casting dintr-o bucata si e super,garantia in Romania nu stiu cum functioneaza...aici in Spania il duci la Magazin si se ocupa ei,nu stiu sigur ,cred ca se plateste ceva ,in jur de 25 euro,spunea cineva...dar merita,in SUA a fost cel mai vandut bat,m-a refer la cele din o bucata,de aceea am ramas surprins de problemele care le-ai descris.Andrei Op scrie:Deci..revenim...eu ma refer exclusiv la St.Croix Avid 8,6 ft,MH 1/2=2oz...legend elite aceeleasi specificatii...legendu duce maxim 28g in curent+guma...avidu iti duce 35-40 peste cap...GARANTIE....HA<HAA<HAA>...ti-as spune cum e garantia dar suntem pe forum public...deci ma intelegi...daca nu faceam o anumita presiune asupra magazinului de unde am cumparat batul ramneam cu GARANTIA PE VIATA:))))...mi-a fost aiurea sa mai revin si pt al 4 bat rupt tot din aceasi intepatura(asemanatoare)...la unu se reteaza cotoru..la altu se reteaza matisaju cu tot cu inel...altu varfu...si cel de-al 4 pleaca fisura pe tot cotorul..alte bete de ce nu am rupt daca pescuiesc 5/7zile pe sapt in medie???iti spun eu de ce..ca nu au gauri in ele*se simt la mana,se vad cu ochiul liber cand dai lacu jos de pe blank*...ce a fost la inceput cand costa avidu 560ron..acum6 ani a fost o serie ok...cativa prieteni au dezbracat betele sunt ok nu au gauri..in rest toate risca sa crape si de la frig...nu fac antireclama,repet St.Croix Avid 8,6ft MH 1/2=2oz este un bat care face fata multor cerinte...si sa nu uitam ca,cu toate ca si-a marit pretul ramane un bat relativ ieftin si bun,poate cel mai cumparat bat de cei care pescuiesc la salau pe marile rauri.
sa povesteasca cineva care a schimbat ceva pe garantie daca tot am intrat in amanuntele astea,va rog!!
si inca ceva..daca iesi la pescuit in weekendu asta si in celalt bate vantu,in urmatorul ploua,si luna viitoare ninge...e posibil sa fie bun batul si sa te tina inca un an,daca iesi mai des..iti iei un blank bun(cu gauri),prost facut,ieftin si te bucuri de el pana se rupe...apoi intervine garantia:))))))))))
Numai bine!Eu nu vreau sa va supar,poate va spun prea multe!
In Spania e dintre cele mai cautate pe forum,calitate-pret ma refer,alta e treaba cu cele de gama superioara pe care doaro parte si le permit.
Un salut.
Salut..si aici este la fel de cautat..numarul1...a ajuns sa se vanda si second la un pret aproape intreg..
m-am gandit ca Megabass Racing Condition asta de 8,6 si pana in 50 de g ar fi un inlocuitor ceva mai bun...dart totul depinde de puterea de aruncare si de actiune,in rest nu cred ca au cum sa dezamageasca cei de la MB.
o zi buna sa aveti!
m-am gandit ca Megabass Racing Condition asta de 8,6 si pana in 50 de g ar fi un inlocuitor ceva mai bun...dart totul depinde de puterea de aruncare si de actiune,in rest nu cred ca au cum sa dezamageasca cei de la MB.
o zi buna sa aveti!
-
- veteran
Andrei, ai mai prins vreun salau urias in ultima vreme?
Salut...cam asta a fost ultimul in toamna...dar oricand pot sa dobor clasamentul...asta am povestit in ce am scris la mine pe pagina ...in 3 ore am avut 8salai adevarati,caii nu carlani de Varlam:)))glumesc...nu am vazut nici unul din ei..dar grosi si rai..sunt nopti in care ma bantuie amintirile de la acea partida..va invit sa cititi si sa imi spuneti dupa...deci asta a fost atunci
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater ..ultimul mare...
Numai bine!
Numai bine!
-
- veteran
Ai mai multi salai mari cum nu reusesc multi pescari la noi sa prinda in 10 ani unul. Felicitari, frumosi.
- stefanflorin
- veteran
Pai pe aici pe la Bucale, cam toti vor sa se duca la pomu' laudat, toti vor mura-ngura, toti sunt ginitori, toti asteapta ca altii sa se chinuie sa dea de peste, ca ei sa culeaga roadele muncii altora. Fara suparare, dar cam asta e realitatea. In plus de asta, daca faci un calcul, Bucurestiul are mult mai multi spiningari decat Oltenia, locurile sunt relativ putine si foarte bantuite, pe cand in zona Dolj-Mehedinti, altfel stau lucrurile.spiridusul scrie:Ai mai multi salai mari cum nu reusesc multi pescari la noi sa prinda in 10 ani unul. Felicitari, frumosi.
Urasc atarnatorii!
Frumos salau..felicitari!! Cu asa salaii ar trebui sa ii postezi in albumul de poze pe forum sa ii vada toata lumea..Andrei Op scrie:Salut...cam asta a fost ultimul in toamna...dar oricand pot sa dobor clasamentul...asta am povestit in ce am scris la mine pe pagina ...in 3 ore am avut 8salai adevarati,caii nu carlani de Varlam:)))glumesc...nu am vazut nici unul din ei..dar grosi si rai..sunt nopti in care ma bantuie amintirile de la acea partida..va invit sa cititi si sa imi spuneti dupa...deci asta a fost atunci
Numai bine!
@suli
Sa nu faci greseala sa te uiti pe pagina de facebook a omului
Prima conditie sa prinzi peste e sa mergi la pescuit! Apoi ,daca mai ai si talent ...te trezesti cu o galerie de invidiat!
Sa nu faci greseala sa te uiti pe pagina de facebook a omului

Prima conditie sa prinzi peste e sa mergi la pescuit! Apoi ,daca mai ai si talent ...te trezesti cu o galerie de invidiat!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Stefanflorin, Dunarea pe la el probabil ca e mai putin batuta decat e prin alte zone. In plus, eu merg la pescuit in week-end, Andrei in fiecare zi in care poate, e normal sa aiba sanse mai mari sa prinda asemenea pesti. Nu am zis cu invidie, ci cu admiratie, pentru ca salaii postati pe pagina lui sunt superbi. Iar eu unul nu pot decat sa visez ca voi prinde unul la fel, desi sansele sunt inspre 0 pe baltile pe care merg.