Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas

Mesaj de stefanflorin » 04 Feb 2014, 21:53

Ar fi culmea sa o zici cu invidie :) la urma urmei e un pic de matematica la mijloc, cum ai zis si tu: iesiri multe, apa multa batuta, concurenta mica spre 0 este cheia succesului...si sa recunoastem si muuuuult bulan. Ori cat de pescar ai fi, si cat de mult timp ai sta pe apa, daca Ala de la etaj nu tine cu tine, nu ai ce sa-i faci :)
Salaii mari ii prinzi in rauri, nu in baltoace plasuite si strecurate.
Cred ca nu e unu' pe forumul asta, sau in tara, care sa fi vazut pozele cu pestanii aia si sa nu viseze ca o data in viata sa prinda macar unu', si nu de 2 cifre, unu' de 7-8 kile, care oricum e piesa si cu care te intalnesti o data la ceva ani.
Urasc atarnatorii!

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 04 Feb 2014, 22:05

Zamfi scrie:@suli

Sa nu faci greseala sa te uiti pe pagina de facebook a omului :lol:
Prima conditie sa prinzi peste e sa mergi la pescuit! Apoi ,daca mai ai si talent ...te trezesti cu o galerie de invidiat! :respekt:
Am facut greseala de m-am uitat pe pagina de facebook a lui Andrei si mi-a venit cheful sa imi rup betele.... :shock: :shock:
Unde se pot pescuii asa exemplare in Romania ??Efectiv il invidiez pe Andrei si la fel ca multi altii visez ca intr-o zi sa scot si eu ceva asemanator..
Felicitari inca odata si sa nu aiba noroc pestii!!

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 05 Feb 2014, 10:55

Saru=Mana...cum zicea Florin..trebuie iesit la pescuit destul de des si atunci cand gasesti pestele stai si insista sa intelegi ceva din ce se intampla,in pescuitul salaului va spun ca orice are o explicatie.
Zonele de pescuit trebuie alese de tine..acum cativa ani mergeam si eu unde stiam ca se mai prinde...unde aveam vesti,ma sunau ceva prieteni la 2=la 3 noaptea sa vin ca trage de rupe...nicodata nu am avut noroc sa merg la masa cand cantau si lautarii...am dat numai gherla..atat de multe incat acum nu mai aud si nu mai vad nici o chemare de genu...merg unde cred eu ca ar fi mai bine,ma pun in locul pestelui de fapt..de ex acum scazu apa din nou,da?...temperatura la fel,nu se astepta la incalzirea asta..dar pestele deja incepuse sa iese din gropi inainte de zapada...acum nu mai este in gropi..sta pe o apa de 6=7=8m in praguri...cei mai mari pesti pleaca in februarie,cei mai mari somni pe dunare i-am vazut prinsi pe o apa de 4grade C la buchet de rame in arpoierea locului de iernat..deci pleac....la fel si salaul...
Dupa ce muncesti ceva nopti cu gherle,zile cu friguri de -,cate si mai cate...poti ajunge sa mergi la cules...sti ca de acolo iei 2...de acolo 3...colo poate iti da sau nu dar ai sanse de unu gros si iti zici catrebuie sa insisti...
Va fac una cu niste gherle..dar care cred ca au cantarit mai mult decat ar fi fost partide cu peste:)
numai bine

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 05 Feb 2014, 13:10

Asa e, experienta isi spune cuvantul,iesirile multe pe apa in final dau roade....am citit si articolul cu salaul
de 16,5 kg si mi-a placut...mare noroc sa ai aproape de tine asa locuri de pescuit...
Un salut.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 05 Feb 2014, 13:49

Andrei Op scrie:..unde aveam vesti,ma sunau ceva prieteni la 2=la 3 noaptea sa vin ca trage de rupe...
Multi ani am plecat in graba,in delta,buimac,pe la 2-3 noaptea,la 15-20 min. de la apelul telefonic "fatidic",cel care anunta urgia...
Dupa aprox. 20 ore,ma intorceam la caldura patului,de cele mai multe ori visand la partida de peste zi.Mai fac si acum ispravi d'astea,tot mai rar.

Apropo,sunt fan Megabass.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Feb 2014, 15:46

suli scrie:
Zamfi scrie:Baieti...Azi-maine se va incepe "dezbracarea" unui Avid de 8'6" ...Cu varful schimbat (comandat separat ) :lol: O sa va spun cam intr-o saptamana daca blancul are gauri ,ciupituri ,etc. Mai ales ca nu se va mai vopsi la loc (normal). Deci un cotor de Avid mai vechi si un varf nou! Sa vedem ce blanc au ... :twisted:
Chiar sunt curios Zamfi....sa vedem daca se confirma ca sint blankuri cu defecte...
Un salut.

Deci Avidul meu de 8'6" pana intr-un oz nu are nici un defect vizibil! Nici pe cotor ,nici pe varful schimbat!Poate cele de 2 oz cum zicea Andrei . Cand va fi gata o sa va spun mai multe cu voia colegului care se ocupa de el. :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

el pescadore
junior
junior

Mesaj de el pescadore » 05 Feb 2014, 15:52

Andrei Op scrie:el pescadore...asta pana in 42 g cat duce...cum e?il simti incordat cu 35g?ce lungime?de cast sau de spin?

1 duce 50g fara probleme
2 nu prea este incordat la 35g
3 2,53m
4 de spin

Pot sa zic numai de bine de el!!!!! :respekt:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 05 Feb 2014, 16:20

Zamfi scrie:
suli scrie:
Zamfi scrie:Baieti...Azi-maine se va incepe "dezbracarea" unui Avid de 8'6" ...Cu varful schimbat (comandat separat ) :lol: O sa va spun cam intr-o saptamana daca blancul are gauri ,ciupituri ,etc. Mai ales ca nu se va mai vopsi la loc (normal). Deci un cotor de Avid mai vechi si un varf nou! Sa vedem ce blanc au ... :twisted:
Chiar sunt curios Zamfi....sa vedem daca se confirma ca sint blankuri cu defecte...
Un salut.

Deci Avidul meu de 8'6" pana intr-un oz nu are nici un defect vizibil! Nici pe cotor ,nici pe varful schimbat!Poate cele de 2 oz cum zicea Andrei . Cand va fi gata o sa va spun mai multe cu voia colegului care se ocupa de el. :wink:
Ma bucur Zamfi,mi-ai luat o piatra de pe inima....nu il mai vand pe al meu :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Feb 2014, 16:40

:lol:
Sa stii insa ca in toamna l-am simtit "limitat" rau cand a dat trenul de el! :lol: Nu cred ca mai aveam mult sa-l pocnesc! Insa si "trenuletul" parea cu vagoane multe ...Ca norocul ca s-a desprins locomotiva :twisted: :headbash:
Scuze Andrei de off :oops:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 05 Feb 2014, 21:05

La un Avid de pana in 1 oz sa iti intre un ,,trenulet" chiar ca il chinui....pt. asa ceva trebuie ceva mai in putere 2-3 oz.

Scrie răspuns