Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas

Mesaj de Andrei Op » 02 Feb 2014, 10:07

Merci baieti!
Zamfi,te rog spune=mi daca este batanos,e mai tare decat avidu ala de 8,6 pana in 2 oz?...un avid de serie cumparat nu rezista la mine...de ce?nu pentru ca sunt eu nebun si le rup...au niste gauri in ele de te doare minte..am au vre=o 7 pana acum..mai am2 dar il vreau pe ala daca e batanos asa...daca se tine drept cand ma vede:))))
St.croix Avid sunt niste bete foarte bune la niste bani ok.dar se fac la norma si cand incepi sa ai pretentii nu mai e asa...v-am zis..au gauri in blank...carboane sarite...sa intrebati pe cineva care le-a dezbracat..toate au..si varfurile care se mai gasesc de rezerva....sincer m-as feri de ele cat pot,din sursa sigura va spun ca au defecte de fabricatie si nu le pot vinde asamblate cu cotor...St.croix legend elite....este un bat bun,usor,senzitiv,dar foarte mincinos...la 30 de grame se incordeaza cam tare(vorbesc de ala pana in 2oz)si se mai scapa in izmene!
O zi buna sa ave=ti baieti si ms frumos,eu dau o fuga pana la dunare sa fac un gratat si sa arunc 4 fixe la mihalt!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Feb 2014, 10:20

Andrei ,nu stiu cum e Avidul de 2 oz ca omul avea un Legend de 2 oz,fata de care DA pare mai tare ! Batul oricum pare ca duce mai mult decat Legendul. Ce m-au pus pe ganduri au fost microinelele de pe varf care in condtitii de fir mai gros si frig ...Si manerul un pic scurt parca...Dar inca odata este doar o "traire" personala :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Feb 2014, 11:50

[quote="Andrei Op"
St.croix Avid sunt niste bete foarte bune la niste bani ok.dar se fac la norma si cand incepi sa ai pretentii nu mai e asa...v-am zis..au gauri in blank...carboane sarite...sa intrebati pe cineva care le-a dezbracat..toate au..si varfurile care se mai gasesc de rezerva....sincer m-as feri de ele cat pot,din sursa sigura va spun ca au defecte de fabricatie si nu le pot vinde asamblate cu cotor...[/quote]

foarte interesanta afirmatie si indrazneata as spune
daca ai detalia ceva mai mult..........
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 02 Feb 2014, 13:07

Andrei Op scrie:Merci baieti!
Zamfi,te rog spune=mi daca este batanos,e mai tare decat avidu ala de 8,6 pana in 2 oz?...un avid de serie cumparat nu rezista la mine...de ce?nu pentru ca sunt eu nebun si le rup...au niste gauri in ele de te doare minte..am au vre=o 7 pana acum..mai am2 dar il vreau pe ala daca e batanos asa...daca se tine drept cand ma vede:))))
St.croix Avid sunt niste bete foarte bune la niste bani ok.dar se fac la norma si cand incepi sa ai pretentii nu mai e asa...v-am zis..au gauri in blank...carboane sarite...sa intrebati pe cineva care le-a dezbracat..toate au..si varfurile care se mai gasesc de rezerva....sincer m-as feri de ele cat pot,din sursa sigura va spun ca au defecte de fabricatie si nu le pot vinde asamblate cu cotor...St.croix legend elite....este un bat bun,usor,senzitiv,dar foarte mincinos...la 30 de grame se incordeaza cam tare(vorbesc de ala pana in 2oz)si se mai scapa in izmene!
O zi buna sa ave=ti baieti si ms frumos,eu dau o fuga pana la dunare sa fac un gratat si sa arunc 4 fixe la mihalt!
Esti primul care se plange de Avid.....St.Croix=garantie pe viata,fiecare bat e testat in parte si trece un control viguros,eu detin un Avid si sunt super multumit...gauri??unde??Defecte din fabricatie??Nu cred sa existe la marca aceasta...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Feb 2014, 13:45

Baieti...Azi-maine se va incepe "dezbracarea" unui Avid de 8'6" ...Cu varful schimbat (comandat separat ) :lol: O sa va spun cam intr-o saptamana daca blancul are gauri ,ciupituri ,etc. Mai ales ca nu se va mai vopsi la loc (normal). Deci un cotor de Avid mai vechi si un varf nou! Sa vedem ce blanc au ... :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 02 Feb 2014, 18:15

Zamfi scrie:Baieti...Azi-maine se va incepe "dezbracarea" unui Avid de 8'6" ...Cu varful schimbat (comandat separat ) :lol: O sa va spun cam intr-o saptamana daca blancul are gauri ,ciupituri ,etc. Mai ales ca nu se va mai vopsi la loc (normal). Deci un cotor de Avid mai vechi si un varf nou! Sa vedem ce blanc au ... :twisted:
Chiar sunt curios Zamfi....sa vedem daca se confirma ca sint blankuri cu defecte...
Un salut.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 02 Feb 2014, 18:50

suli scrie:
Zamfi scrie:Baieti...Azi-maine se va incepe "dezbracarea" unui Avid de 8'6" ...Cu varful schimbat (comandat separat ) :lol: O sa va spun cam intr-o saptamana daca blancul are gauri ,ciupituri ,etc. Mai ales ca nu se va mai vopsi la loc (normal). Deci un cotor de Avid mai vechi si un varf nou! Sa vedem ce blanc au ... :twisted:
Chiar sunt curios Zamfi....sa vedem daca se confirma ca sint blankuri cu defecte...
Un salut.

nu cred ca sunt :) eu am avut unu dat jos .. si nu avea nici o buba:)

adevarat ca e UL
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 02 Feb 2014, 19:22

Umbla vorba pici picolo ca au probleme, omu' nu cred ca bate campii, stie el ce stie. Un builder ar trebui sa spuna ce si cum, dar e putin probabil, e vorba de painea lor.
Urasc atarnatorii!

el pescadore
junior
junior

Mesaj de el pescadore » 03 Feb 2014, 15:18

Megabass Racing Condition RCS-832M pana in 42g asta l am luat eu anul trecut in noiembrie si am facut doar 2 partide cu el(nu am prins nici un peste cu el.....inca :cry: )...dar va pot spune doar la superlativ despre el :!: :idea:

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 03 Feb 2014, 15:33

Deci..revenim...eu ma refer exclusiv la St.Croix Avid 8,6 ft,MH 1/2=2oz...legend elite aceeleasi specificatii...legendu duce maxim 28g in curent+guma...avidu iti duce 35-40 peste cap...GARANTIE....HA<HAA<HAA>...ti-as spune cum e garantia dar suntem pe forum public...deci ma intelegi...daca nu faceam o anumita presiune asupra magazinului de unde am cumparat batul ramneam cu GARANTIA PE VIATA:))))...mi-a fost aiurea sa mai revin si pt al 4 bat rupt tot din aceasi intepatura(asemanatoare)...la unu se reteaza cotoru..la altu se reteaza matisaju cu tot cu inel...altu varfu...si cel de-al 4 pleaca fisura pe tot cotorul..alte bete de ce nu am rupt daca pescuiesc 5/7zile pe sapt in medie???iti spun eu de ce..ca nu au gauri in ele*se simt la mana,se vad cu ochiul liber cand dai lacu jos de pe blank*...ce a fost la inceput cand costa avidu 560ron..acum6 ani a fost o serie ok...cativa prieteni au dezbracat betele sunt ok nu au gauri..in rest toate risca sa crape si de la frig...nu fac antireclama,repet St.Croix Avid 8,6ft MH 1/2=2oz este un bat care face fata multor cerinte...si sa nu uitam ca,cu toate ca si-a marit pretul ramane un bat relativ ieftin si bun,poate cel mai cumparat bat de cei care pescuiesc la salau pe marile rauri.
sa povesteasca cineva care a schimbat ceva pe garantie daca tot am intrat in amanuntele astea,va rog!!
si inca ceva..daca iesi la pescuit in weekendu asta si in celalt bate vantu,in urmatorul ploua,si luna viitoare ninge...e posibil sa fie bun batul si sa te tina inca un an,daca iesi mai des..iti iei un blank bun(cu gauri),prost facut,ieftin si te bucuri de el pana se rupe...apoi intervine garantia:))))))))))
Numai bine!Eu nu vreau sa va supar,poate va spun prea multe!

Scrie răspuns