Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
ideea e alta zic eu,oricat ai trage de somn daca e mare si vrea sa plece...nu poti sa il tii cu nici un bat de salau pe care il folosim noi....ori rupi firu..ori indrepti acul..sau mai rau iti rupe batul,deci rabdare:)
m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!
Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas
Andrei Op scrie:Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
ideea e alta zic eu,oricat ai trage de somn daca e mare si vrea sa plece...nu poti sa il tii cu nici un bat de salau pe care il folosim noi....ori rupi firu..ori indrepti acul..sau mai rau iti rupe batul,deci rabdare:)
m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!
La intepare trebuie lasat sa plece,nu trebuie fortat,incetul cu incetul o sa ii scada puterile,un bat mai moderat si puternic ajuta mult...asteptam pareri despre Mega bassul ....cu toate ca se cam stie ca sunt OK.suli scrie:Andrei Op scrie:Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
Numai bine baieti!
Un salut.
Andrei Op scrie: m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!
Astept feedback cu nerabdare

Oare fix despre asta e vorba ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Tocmai a fost postata de vanzare in grup de spinning pe facebook.
P.S. Eu nu cunosc vanzatorul si nu am nici o legatura cu el. Doar sunt fan Megabass
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Tocmai a fost postata de vanzare in grup de spinning pe facebook.
P.S. Eu nu cunosc vanzatorul si nu am nici o legatura cu el. Doar sunt fan Megabass

Salut
Am si eu unul de vanzare RCS 832.....poate nu l ai vazut la vanzari.....

Am si eu unul de vanzare RCS 832.....poate nu l ai vazut la vanzari.....