Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noastre

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Re: Megabass Racing Condition,bat allround pentru apele noas

Mesaj de Andrei Op » 06 Feb 2014, 06:51

Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
ideea e alta zic eu,oricat ai trage de somn daca e mare si vrea sa plece...nu poti sa il tii cu nici un bat de salau pe care il folosim noi....ori rupi firu..ori indrepti acul..sau mai rau iti rupe batul,deci rabdare:)
m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 10:41

Andrei Op scrie:Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
ideea e alta zic eu,oricat ai trage de somn daca e mare si vrea sa plece...nu poti sa il tii cu nici un bat de salau pe care il folosim noi....ori rupi firu..ori indrepti acul..sau mai rau iti rupe batul,deci rabdare:)
m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 10:48

suli scrie:
Andrei Op scrie:Alea care sunt de 2 oz poti sa dai afara cu ele balauri,cel mai mare al meu a fost pe undeva la 37kg si cu alt bat un,rogue,mult mai puternic am luat unu de 46 de care nu am putut sa trag ca aveam inaintas de 0,26,am stat 2 ore cu el din barca...
Numai bine baieti!
La intepare trebuie lasat sa plece,nu trebuie fortat,incetul cu incetul o sa ii scada puterile,un bat mai moderat si puternic ajuta mult...asteptam pareri despre Mega bassul ....cu toate ca se cam stie ca sunt OK.
Un salut.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 06 Feb 2014, 12:48

Andrei Op scrie: m-am hotarat sa imi iau joarda penru care am deschis topicul...va zic eu cum este,adica prinzatoare sau pierzatoare:)
Numai bine baieti!

Astept feedback cu nerabdare :)

luckyls
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de luckyls » 26 Oct 2015, 22:40

Oare fix despre asta e vorba ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Tocmai a fost postata de vanzare in grup de spinning pe facebook.

P.S. Eu nu cunosc vanzatorul si nu am nici o legatura cu el. Doar sunt fan Megabass :)

lau_bau
veteran
veteran

Mesaj de lau_bau » 11 Noi 2015, 11:47

Salut
Am si eu unul de vanzare RCS 832.....poate nu l ai vazut la vanzari.....
:respekt: :respekt: :respekt:

Scrie răspuns