magazine de pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fresenanu
utilizator nou
utilizator nou

magazine de pescuit

Mesaj de fresenanu » 19 Feb 2008, 16:14

buna, vreau sa deschid si eu un topic despre unii vanzatori, cum ar fii unul de la un magazin din timisoara, care, desi are o gramada de bete expuse, comenteaza cand un client ia un bat in mana si se uita la el, zice ca daca pui mana sa il si cumperi. am patit si eu si niste prieteni de-ai mei. e normal asa ceva? eu stiu ca, ca si pescar, nu iti iei un bat, pana nu i lsimti la mana, eventual cu ce mulineta se echilibreaza. parerea mea. care e parerea voastra?
eu am incercat sa intru pe forumul firmei pe care o reprezinta, sa ii intreb pe patroni asta, dar dupa ce m-am inscris si mi-a venit confirmarea pe mail, tot nu ma lasa sa intru, iar pe mail nu am vreun link pe care sa il urmez pentru a ma loga. :?:

sasekile
junior
junior

Re: magazine de pescuit

Mesaj de sasekile » 19 Feb 2008, 16:28

fresenanu scrie:buna, vreau sa deschid si eu un topic despre unii vanzatori, cum ar fii unul de la un magazin din timisoara, care, desi are o gramada de bete expuse, comenteaza cand un client ia un bat in mana si se uita la el, zice ca daca pui mana sa il si cumperi. am patit si eu si niste prieteni de-ai mei. e normal asa ceva? eu stiu ca, ca si pescar, nu iti iei un bat, pana nu i lsimti la mana, eventual cu ce mulineta se echilibreaza. parerea mea. care e parerea voastra?
eu am incercat sa intru pe forumul firmei pe care o reprezinta, sa ii intreb pe patroni asta, dar dupa ce m-am inscris si mi-a venit confirmarea pe mail, tot nu ma lasa sa intru, iar pe mail nu am vreun link pe care sa il urmez pentru a ma loga. :?:
Mai avem de "halit mamaliga",cum se spune pe la noi,asta pana vom ajunge la un grad de civilizatie decent.
Aceeasi problema o regasesti in multe magazine din Romanica noastra,nu doar cele care comercializeaza scule de pescuit.

(..)nestins!..

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 19 Feb 2008, 16:34

Si cine te obliga sa intri la el in magazin a doua oara?!

Exista economie de piata. NU iti convine du-te la concurenta.

Daca ala nu e patron si e un papagal de angajat, atunci poti sa dai un mail la conducerea firmei sa spui ca nu isi face treaba!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 19 Feb 2008, 17:12

Cred ca stiu magazinul :twisted: .Acolo si eu am patit-o cand am vrut a 2-a oara sa invart un Infinity,mi-a zis ca e pt. ultima oara,iar cand am cumparat ultima data twistere,am luat cate 4 din fiecare model pe care il vroiam si mi-a spus ca o sa dea faliment cu asa clienti ca mine,ca nu sunt serios sa cumpar o punga intreaga.Omul e un habotnic.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 19 Feb 2008, 17:19

pentru a nu e divulga identitatea magazinului.....va rog spuneti macar in ce zona este :) daca nu....cred ca stiu si eu care e.....ca nu cred ca mai sunt pe altundeva infinity-uri :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 17:25

Sa-si inchida magazinul daca nu-i convine... :evil: Magazinul din care cumpar eu e super.... Acolo nu trebuie sa ceri vanzatorului nimc....intri unde vrei, iti iei ce vrei, te uiti, cumperi sau nu... La cumpararea unei lansete poti sa-ti pui mulineta pe ea, iesi afara in curte, te manifesti in largul tau si vezi daca se potriveste sau nu... cumperi de rusine... :lol:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 19 Feb 2008, 17:26

o fi fostul magazin al filialei ajvps?
intreb si eu ca prostu din moldova 8)

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Feb 2008, 17:34

bai dar secretosi mai sunteti! nu e voie sa faceti reclama, dar reclamatii se pot face, pe fatza! :twisted:

marcel gheorghita
senior
senior

MAGAZINE DE PESCUIT

Mesaj de marcel gheorghita » 19 Feb 2008, 18:59

"o fi fostul magazin al filialei ajvps? "

Eu am patit-o cu magazinele AJVPS si in Iasi si in Bacau....

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 19 Feb 2008, 19:10

Este vorba de magazinul din Balcescu,unde am patit si eu acelasi lucru cand am incercat o mulineta.Cuvintele lui au fost: "daca doar ne uitam si nu cumparam...." .Se pare ca acest vanzator este prea putin controlat de catre patron

Scrie răspuns