discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
fresenanu
- utilizator nou

buna, vreau sa deschid si eu un topic despre unii vanzatori, cum ar fii unul de la un magazin din timisoara, care, desi are o gramada de bete expuse, comenteaza cand un client ia un bat in mana si se uita la el, zice ca daca pui mana sa il si cumperi. am patit si eu si niste prieteni de-ai mei. e normal asa ceva? eu stiu ca, ca si pescar, nu iti iei un bat, pana nu i lsimti la mana, eventual cu ce mulineta se echilibreaza. parerea mea. care e parerea voastra?
eu am incercat sa intru pe forumul firmei pe care o reprezinta, sa ii intreb pe patroni asta, dar dupa ce m-am inscris si mi-a venit confirmarea pe mail, tot nu ma lasa sa intru, iar pe mail nu am vreun link pe care sa il urmez pentru a ma loga.

-
sasekile
- junior

fresenanu scrie:buna, vreau sa deschid si eu un topic despre unii vanzatori, cum ar fii unul de la un magazin din timisoara, care, desi are o gramada de bete expuse, comenteaza cand un client ia un bat in mana si se uita la el, zice ca daca pui mana sa il si cumperi. am patit si eu si niste prieteni de-ai mei. e normal asa ceva? eu stiu ca, ca si pescar, nu iti iei un bat, pana nu i lsimti la mana, eventual cu ce mulineta se echilibreaza. parerea mea. care e parerea voastra?
eu am incercat sa intru pe forumul firmei pe care o reprezinta, sa ii intreb pe patroni asta, dar dupa ce m-am inscris si mi-a venit confirmarea pe mail, tot nu ma lasa sa intru, iar pe mail nu am vreun link pe care sa il urmez pentru a ma loga.

Mai avem de "halit mamaliga",cum se spune pe la noi,asta pana vom ajunge la un grad de civilizatie decent.
Aceeasi problema o regasesti in multe magazine din Romanica noastra,nu doar cele care comercializeaza scule de pescuit.
(..)nestins!..
-
Armand
- veteran

-
Si cine te obliga sa intri la el in magazin a doua oara?!
Exista economie de piata. NU iti convine du-te la concurenta.
Daca ala nu e patron si e un papagal de angajat, atunci poti sa dai un mail la conducerea firmei sa spui ca nu isi face treaba!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
razvan cristescu
- veteran

Cred ca stiu magazinul

.Acolo si eu am patit-o cand am vrut a 2-a oara sa invart un Infinity,mi-a zis ca e pt. ultima oara,iar cand am cumparat ultima data twistere,am luat cate 4 din fiecare model pe care il vroiam si mi-a spus ca o sa dea faliment cu asa clienti ca mine,ca nu sunt serios sa cumpar o punga intreaga.Omul e un habotnic.
-
Andrei
- veteran

-
pentru a nu e divulga identitatea magazinului.....va rog spuneti macar in ce zona este

daca nu....cred ca stiu si eu care e.....ca nu cred ca mai sunt pe altundeva infinity-uri

-
shootgun
- veteran

-
Sa-si inchida magazinul daca nu-i convine...

Magazinul din care cumpar eu e super.... Acolo nu trebuie sa ceri vanzatorului nimc....intri unde vrei, iti iei ce vrei, te uiti, cumperi sau nu... La cumpararea unei lansete poti sa-ti pui mulineta pe ea, iesi afara in curte, te manifesti in largul tau si vezi daca se potriveste sau nu... cumperi de rusine...

-
oby 1
- veteran

o fi fostul magazin al filialei ajvps?
intreb si eu ca prostu din moldova

-
MihaiV
- Moderator

bai dar secretosi mai sunteti! nu e voie sa faceti reclama, dar reclamatii se pot face, pe fatza!

-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 19 Feb 2008, 18:59
"o fi fostul magazin al filialei ajvps? "
Eu am patit-o cu magazinele AJVPS si in Iasi si in Bacau....
-
Cipi tm
- veteran

Este vorba de magazinul din Balcescu,unde am patit si eu acelasi lucru cand am incercat o mulineta.Cuvintele lui au fost: "daca doar ne uitam si nu cumparam...." .Se pare ca acest vanzator este prea putin controlat de catre patron