magazine de pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 23:16

shootgun scrie:Ala nu se pune ca avea mustati.... :lol:
da stai ca daca ma gandesc mai bine am mai prins unu la boilies direct din lanseu!si asta avea cioc nu mustati.......se pune? :roll: :lol: sau pescarusii nu intra in categoria obleti? :lol: :lol: hai ma ca a fost catch and release! :lol:

fresenanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fresenanu » 20 Feb 2008, 08:57

da, e vorba de "magazinul" din Balcescu, pana nu se schimba vanzatoru', nu mai intru acolo! :evil:

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 20 Feb 2008, 09:49

Asta e ! Saptamana trecuta am fost pe la respectivul magazin din Balcescu, si cum nu mai trecusem de mult pe acolo m-am holbat si eu vreo 5-10min maxim la ce mai era prin magazin... cand... incepe tipu de dupa tejghea sa vorbeasca singur. Nu ma intreaba cu ce ma poate servi sau ajuta, ci : "spune-ti ce vreti sa cumparati ?! trebuie sa cumparati ceva ca aici e magazin , nu e nici muzeu, nici expozitie ! Da magazinul faliment daca toti fac asa ... bla bla ..." :shock: :!:
Dupa ce trec de soc, imi zic in sinea mea ca omu n-are o zi buna, si ma gandesc sa-l intreb de o sapca cu o anume emblema ce doream sa o cumpar si niste carlige pentru montura texas... la care ala incepe sa se isterizeze ca "ha, o sapca ! vezi dincolo! Si carlige din alea nu avem, ce nu stiti ca magazinul asta are exclusivitate la marca x de carlige si nu au modele de-astea ! ...bla " :evil:
Bai nene, nu mi-a trecut socu' toata ziua ... E si normal ca dau faliment cu atitudinea si serviciul de o astfel de maniera. Idem @fresenanu : mai calc pe acolo cand ma cheama ei :evil:

In ziua respectiva am vizitat mai multe maganize de profil si in cateva (cu mai putine fitze) am fost tratat si servit 10x in comparatie cu cel din Balcescu :!:

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 20 Feb 2008, 17:04

si nimeni nu-i raspunde mojicului?
Dc tot nu mai intrati in magazin, macar sa aveti un motiv temeinic si o satisfactie cand iesiti de acolo. Ori stai acolo si il lasi sa se isterizeze si faci misto de el, ori chemi opc-ul, ori dc e cazul ii spui cuvinte de "love" si ... etc.
Cand o sa am drum prin timisoara neaparat o sa trec pe la meserias.
Imi face impresia ca tipul e un personaj original in lumea pescarilor.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

fresenanu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fresenanu » 25 Feb 2008, 08:39

eu unul m-am luat de el, si mai mai l-am facut prost in fata, oricum cu subinteles l-am facut. ce sa faci? asta e. de acum gata cu magazinul ala, macar pana schimba vanzatorul!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 09:44

Baieti, dati-l pe mana mea pentru ca luni dimineata ajung cu serviciul in Timisoara si poate dau o fuga la magazinul asta. Iau cu mine un stilou cu cerneala rosie si daca tipul se ia de mine aplic "metoda Isaia Faur vs Constantinescu" adica il fac ...dalmatian! :lol: :lol: Sper sa aiba totusi umor si sa nu se inacreasca prea tare! Si ca sa il enervez incep discutia cu ceva gen "Buna ziua dom'ne, am auzit ca aici s-a deschis un mic muzeu de pescuit cu exponate unice etc" Cand incepe sa dea in clocot il racorecte subsemnatu cu un jet de cerneala "violenta" vorba lui Caragiale! :D

bad wolf
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bad wolf » 25 Feb 2008, 10:58

vezi ca au si raion de vanatoare langa, sa nu ceara ajutor de la colegu :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2008, 11:21

dreptate am,spectaculos mh,dar scandalos sigur Fario. :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Re: magazine de pescuit

Mesaj de Michael » 25 Feb 2008, 12:30

fresenanu scrie:cand un client ia un bat in mana si se uita la el, zice ca daca pui mana sa il si cumperi
dar ce e,paine? :lol: :lol: :lol:
raman amprente? nu l-ai trimis spre origini? :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Feb 2008, 12:37

razvan cristescu scrie:Da,este vorba de magazinul din Balcescu.Cei doi frati care erau vanzatori inainte erau mai intai de toate pescari pasionati.Si nu stiu daca sa iau ca pe o coincidenta faptul ca erau si aromani.
pai in balcescu,din cate stiu numai arrow este...ar trebui sa afle si dan cocarla probleme cu care se confrunta pescarii in magazinul lui din tm,nu?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns