magazine de pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Cipi tm
veteran
veteran

Mesaj de Cipi tm » 19 Feb 2008, 19:18

Am crezut ca este un caz singular dar se pare ca suntem mai multi in aceiasi situatie.Oricum in acel magazin nu mai intru pana nu este schimbat vanzatorul.Imi amintesc vanzatorii(2 frati) dinainte care stiau cum sa-si mentina clientii si cand veneam pe acolo chiar si pentru 10 carlige tot plecam de acolo dupa 1-2 ore lasand 4-500 de mii.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 20:11

mai e un magazin in targu mures unde cineva a urmarit mult timp o lanseta(nu d spin ci de match)care acum vreo 5 ani costa o carca de bani...a intrat in magazin cu gandu de a o achizitiona,si cand a scos-o din rastel sa o mufeze s-a repezit patronu,i-a smuls-o din mana,si a inceput sa o mufeze el! :shock: tipul in discutie s-a uitat cu mila la el si a iesit fara un cuvant din magazin.......si d atunci nici nu a mai calcat pe acolo :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 20:14

shootgun,magazinu d care vb e pe lamaitei,p ecodrii cozminului sau e ala de "afara"? :lol:

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 19 Feb 2008, 20:29

Daca doar comenteaza, lasati-l si vedeti de cumparari si de testat marfa. Nu cred ca va da peste maini. Omu poate incearca sa fie spiritual :)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 19 Feb 2008, 20:29

Veniti fratilor la Mim Team :D ,aici puteti sa incercati ce vreti si sa stati cat vreti fara sa va reprosez eu sau colegii mei ceva!!!Nu o luati ca pe o reclama ci ca pe o indrumare spre o locatie unde puteti sa cereti un sfat despre orice produs de la noi si mai ales sa-l incercati fara sa vi se reproseze ca nu l-ati cumparat :D !!! Fire intinse!!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 20:37

adrignat scrie:shootgun,magazinu d care vb e pe lamaitei,p ecodrii cozminului sau e ala de "afara"? :lol:
Ala de pe Codrii Cosminului si ala de afara...adica din Sacele ziceai, nu? oooooopppppppsss.... :lol: In fond si la urma urmei e una si aceasi firma :wink:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 19 Feb 2008, 20:46

Da,este vorba de magazinul din Balcescu.Cei doi frati care erau vanzatori inainte erau mai intai de toate pescari pasionati.Si nu stiu daca sa iau ca pe o coincidenta faptul ca erau si aromani.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 21:08

shootgun scrie:
adrignat scrie:shootgun,magazinu d care vb e pe lamaitei,p ecodrii cozminului sau e ala de "afara"? :lol:
Ala de pe Codrii Cosminului si ala de afara...adica din Sacele ziceai, nu? oooooopppppppsss.... :lol: In fond si la urma urmei e una si aceasi firma :wink:
dap......si io merg pe acolo.....da deocamdata numa accesorii mi-am luat....cand am fost sa imi iau lanseta nu aveau c vroiam io..........da e super ok magazinu! :wink: imi face placere sa merg pe acolo :D ......da io prefer pt cumparaturi "mari" alt magazin. :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 21:16

Pai daca e tradare, tradare sa fie...da sa stim si noi... :lol: Zi-ne si noua sa nu murim...... :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 21:33

no......bine! :lol: e in brintex(magazinul de la parter,nu cel de la etaj).......si doamna in cauza mi-a adus pana acum tot ce am comandat(in caz ca nu avea in magazin).io sunt supermultumit de conditii si mai ales de preturi! :wink: chiar acum astept mult-visata lanseta :lol:

Scrie răspuns