magazine de pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 21:42

Aha deci....tradare pe fata.... :lol: sti tu oare ca doamna in cauza este campioana nationala la stationar? Stiai ca sotul doamnei respective este divizionar A la stationar? Deci te-ai dat cu pescuitorii de pasnic... :lol: :lol: :lol: Dar te iert ca respectivii sunt o familie de treaba... :wink:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 21:54

shootgun scrie:Aha deci....tradare pe fata.... :lol: sti tu oare ca doamna in cauza este campioana nationala la stationar? Stiai ca sotul doamnei respective este divizionar A la stationar? Deci te-ai dat cu pescuitorii de pasnic... :lol: :lol: :lol: Dar te iert ca respectivii sunt o familie de treaba... :wink:
iooooooooiiii.....nu poti face un pas far sa te prinda "astia"! :lol: da asa e cum zici tu! :wink: stiam....normal ca stiam de amandoi!doar cochetez si eu cu stationaru si mai citesc si io literatura de specialitate! :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 22:07

No ca acu chiar te-am prins...deci cochetezi cu stationaru, zici, ha? :twisted:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 22:14

:oops: la naiba! :lol: :lol: :lol: m-ai prins! :lol: :lol: recunosc!sunt un pacatos!si la stationar,si la crap.....si ......si........de fapt inafara de rubesiana si fly cam de toate am "facut" si mai fac :lol: si mai nasol e ca imi si face placere! :lol: :lol: :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 22:19

No atunci mai pacatosule, vei fi aspru pedepsit... :twisted: Ca sa fi iertat tre sa prinzi 30 de stiuci la vobler, 20 de salai la twister si 50 de bibani la lingura, in sistem catch&release, desigur... :lol: :lol: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 22:24

iooooi.....totusi sunteti milostiv! :lol: :lol: nu merit atata ingaduinta! :oops: :lol: :lol: o sa imi duc la capat sentinta! :lol: da pot prinde intercalat niste mrene la feeder,carasi la match si crapi la monturi "blow-back"? :lol: :lol: sau intind coarda prea mult?! :roll: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 22:41

Eeeeee...daca dai in mrene si-n ciortani nu te mai izbavesti in veci... Singura solutie ar fi sa iei un oblete la boiles...creca atunci te-ai scoate din pacat.... :lol: :lol: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 22:46

shootgun scrie:Eeeeee...daca dai in mrene si-n ciortani nu te mai izbavesti in veci... Singura solutie ar fi sa iei un oblete la boiles...creca atunci te-ai scoate din pacat.... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: atunci aproape ca m-am scos!anu trecut am prins un ciortan aproape cat palma la o montura cu 2boiliesuri de 20mm :shock: aaaa?c zici?campion,nu alta.....unde mai pui ca era si in conditii de concurs! :oops: :lol: :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 19 Feb 2008, 22:53

Ala nu se pune ca avea mustati.... :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 19 Feb 2008, 23:12

aaaaah cat de aproape am fost! :lol: no acum tre sa muncesc ceva ca sa ma reabilitez in ochii critici! :P :lol: :lol:

Scrie răspuns