magazine de pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 25 Feb 2008, 12:40

asa se intampla cand toti ciobanii se apuca de facut comert. fenomenul nu e singular. in alba sunt cateva magazine (nu de pescuit) in care am jurat ca nu mai intru, pentru ca nu mi-a placut atitudinea vanzatorilor. trebuie sa mai treaca ceva vreme pana vor intelege ca ei sunt la dispozitia noastra si nu noi la dispozitia lor.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 04 Mar 2008, 19:10

pai ala de pe girocului de dupa semafoare pe stanga nu e tot al lui cocarla????

eu de cate ori ma duc acolo......vanzatoarea(pe nume cyntia)e f amabila cu mine......cei drept ca las aproape de fiecare data sute grele....

dar de astia de la balcescu :evil: :evil: :evil:

eu miam luat de la ei un cormoran dar imi venea sai dau cu el in cap.....da zicea cas de neam prost dupa aia....

daca o tin tot asa.....anu asta o sa se duca in joss...Doamne ajuta...AMIN :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 04 Mar 2008, 20:03

Ba da..in Giroc e tot al lui Cocarla, dar nu Dan..ci Marius daca nu ma insel... fratele patronului de la Arrow !
Alta firma, alta atitudine alta marfa !!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 04 Mar 2008, 20:10

mda.....cred ca tu ai dreptate....mie unul imi place tare mult sa cumpar de la ei......cand mi sa pus odata pata pe ceva si am vrut sa cumpar si ui aveam bani.....mia zis ::::las ca nui n imik imi aduci data viitore::::::

si era vb de vreo 300 ron....super cumsecade....de aia si fac vanzare probabil...

mai e un magazin super fain in spate la strelitzia(hotel)marfa buna, calitate.seriozitate cu clientii.....poate ca sunt de la NV de noi????

MariusC
senior
senior

Referitor la magazinul Arrow din Timisoara (Balcescu)

Mesaj de MariusC » 05 Mar 2008, 16:31

Multumesc pt. atentionarea facuta aici referitor la comportamentul colegilor (colegului) din magazinul Arrow din Tim. Fara astfel de informari nu am avea de unde sa aflam despre nemultumirile clientilor nostri.

In acelasi timp, va spun ca forumul firmei este functional, avem o multime de forumisti si postari si daca s-a intamplat ca cineva sa nu se poata inregistra, nu stiu din ce cauza este, dar ar trebui incercat din nou.

Toata stima pt. fostii nostri colegi, fratii Bagia, si despre ei, doar cuvinte de lauda. Totusi, vreau sa va fac cunoscute doua aspecte.
Pe vremea lor, exista obiceiul ca un numar de pescari (clienti desigur) sa stea in magazin cu orele la povesti, sa fumeze (am fost eu in magazin si era de nerespirat), intocmai ca la un cafe-bar sau club pescaresc. Atunci am avut reclamatii ca nu se poate cumpara din magazin pt. ca vanzatorii stau de povesti cu prietenii. Nimeni nu e absurd sa sustine ceva de genul "ai venit, ai cumparat, te-ai carat", dar atmosfera de acolo nu era placuta decat pt. cei in cauza.
Pe de alta parte, oricate pacate ar avea actualii mei colegi din magazin (si va rog sa credeti ca au fost foarte serios atentionati), nu pot sa nu remarc ca sub administratia lor, vanzarile magazinului s-au dublat, semn clar ca exista o majoritate a clientilor care sunt multumiti (sper ca nu doar de calitatea produselor, dar si de prestatia vanzatorilor).

Nu voi comenta nici una din situatiile expuse in acest topic, ci inchei prin a va spune ca usa magazinului nostru va este mereu deschisa (in timpul orelor de program :wink: :lol: ), iar noi va asiguram ca vom incerca sa ne imbunatatim permenent serviciile (si cu ajutorul Dumneavoastra).

Marius Cocarla
Arrow Int. SRL

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 05 Mar 2008, 17:38

landscaper.

Nu, nu sunt de la NV.. sunt din TM.
au intr-adevar multa marfa.

Mai toate magazinele din TM trag tare pe partea seriozitatii si calitatii pentru simplul motiv ca sunt pravaliile lor de unde isi castiga painea ... si nu angajati !
Poate o sa ai ocazia sa te intalnesti cu unii patroni la pescuit atunci cand colcaie de puiet de stiuca prin canalele ce au fost inundate.
Cum a fost dupa inundatii.

:idea:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

landscaper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de landscaper » 05 Mar 2008, 23:31

mugurstefan.............

eu cand am fost la ei vorbeau o alta limba decat a noastra(romana) dar daca tu zici ca sunt din tm atunci asa este.....

si eu am o firma si la randul meu sunt......patron ....ca sa zic asa....dar imi place sai respect pe cei care imi intra in curte pt ca de ce sa nu recunosc.........pe banii lor eu traiesc...

si chiar pe banii lor imi permit moftul acesta care se numeste pescuit si care tinde sa fie din ce in ce mai scump la noi......

insa atunci cand iti respecti clientii si ii multumesti prin ceea ce faci si prin ceea ce tu le oferi(servicii sau produse)atunci ei te vor respecta si de fiecare data se vor intoarce la tine.....asta este parerea mea proprie...

domnule mariusC.......tot respectul pt dvs........insa eu...nu cred ca mai vreau sa mai merg in acel magazin.....nu mam simtit deloc apreciat ca si client si in primul rand ca si OM...

ma bucur pt dvs ca vanzarile sau dublat....sa dea domnul sa se tripleze......dar la ce rezultat ati fi ajuns daca TOTI sau aproape toti clientii dvs ar fi fost multumiti???????

in primul rand noi suntem OAMENI si mai apoi CLIENTI

asta din pacate la noi romanii inca nu prinde contur si tocmai de aceea exista o lege ::::::A JUNGLEI::::::::in domeniul comertului......

va doresc LA MULT FIIIIIIIIRRRRRR INTINS si capturi frumoase.....

Scrie răspuns