Lansete si accesorii Jaxon

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cristi.v
senior
senior

Lansete si accesorii Jaxon

Mesaj de cristi.v » 12 Feb 2008, 09:57

Cum in ultima vreme au tot aparut ustensile marca Jaxon (lansete, mulinete, jiguri, grip-uri) va cer parerea in legatura cu ele: raport calitate/pret, provenienta, etc.
Pe net nu am gasit nimic referitor la ele intr-o limba de circulatie internationala, decat ceva in poloneza....

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 12 Feb 2008, 10:27

Asta pentru ca firma e poloneza ... dar productia are loc in China.
Tocmai am achizitionat o lanseta de spin de la Jaxon.
Pentru mai multe info (importante) MP.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 12 Feb 2008, 10:43

Am luat un vobler Twingo sau Karas ca scria o gramada pe el de 6cm si 6 grame (il au si pe totalfishing) si o stuna din aia foarte fina. Sunt bunicele care nu sunt deloc iefine adica au cam acelasi preturi cu salmo si dorado.
Finisajele si barbeta sunt excelente si actiunea e perfecta dar la fel raportul pret calitate cam ca la salmo.
Daca spui ca sunt din polonia atunci se explica totul.
the angler is catching xxx, not by the lure

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2008, 20:24

ANG'el scrie:Asta pentru ca firma e poloneza ... dar productia are loc in China.
Tocmai am achizitionat o lanseta de spin de la Jaxon.
Pentru mai multe info (importante) MP.
mai sa fie,
dar ce info atat de importante si secrete detii incat nu pot fi facute publice??
oare nu pt asta exista si acest forum??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 12 Feb 2008, 20:28

Ca bine zici, Adi!! Si pe mine ma intereseaza lansetele Jaxon si ar fi fost bun un review
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Solithar
junior
junior

Mesaj de Solithar » 13 Feb 2008, 10:51

Bine, bine ... hai ca fac public ce are si ce n-are batu' asta Jaxon ce l-am achizitionat de curand ... Daca tot ma rugati frumos...
Deci, al meu este Jaxon Perseus de 2,40 m si 17g CW.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-jaxo ... -4361.html
Ce are si ce nu are :
-are maner destul de scurt pentru lungimea sa (ceea ce mie imi convine)
-are conicitate mare
-actiunea este aproape fast (putea fi si mai mult, parerea mea)
-finisajul batului e ok (nu ma asteptam)
-destul de usor
Si acum marea dezamagire :!: :!: :!:
Inelele nu sunt aliniate :evil: Nu sunt aliniate nici intre ele, si nici cu directia blank-ului. Au "alunecat" in timpul matisarii. Asa ca toate avantajele sunt oarecum anulate de chestia asta :!: daca nu intervin cumva sa le ... rematisez.
Daca nu iei in considerare acest inconvenient batul e bunicel, nu extraordinar, bun. Dar ...
:roll:
Asta e dezavantajul cand cumperi de pe net ... te risti ... :evil:

Fire incinse!

P.S. de ce nu l-am trimis inapoi ? Pt ca am nevoie urgenta de el :twisted: :wink: :twisted:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 13 Feb 2008, 11:42

eu am acelasi bat, perseus jig up to17g, 2.40m, sunt f multumit de el la jiguri, inelele la mine sont ok, nu perfect, dar ok! cred ca difera si de la un bat la altul, ce ma deranjeaza insa e mandrina: putea fi un pic mai ergonomica si mai micuta, mi se pare cam mare, eu am pus pe ea o mulineta okuma zeon20 si daiwa procaster 2000, la ambele trebuie stransa ceva mai tare ca sa stranga cum trebuie, in rest sunt multumit,

FIRE INTINSE

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 13 Feb 2008, 15:38

Am vazut si eu un jaxon cand imi cautam lanseta, cred ca perseus da nu-s sigur, are maner din ala despartit in 2. Am scuturat-o de cateva ori, pare rigida, finisaje ok dar ce nu mi-a placut e ca e extrem de subtire in pereti, ca o foaie de hartie, asa ca am luat o lanseta Maver Stralis Spigot in loc, desi e mai grea pare mai solida.

bosssorin
senior
senior

Mesaj de bosssorin » 04 Mar 2008, 21:50

Salut...... am achizitionat si eu o lanseta ....shimano...1,80 cm......fir trabucco 0.22....o mulineta micuta..8 rulmenti .... .si vreau asa stiu daca este buna la pescuitul avatului ,salaului..( daca nu cumva este prea mica).....multumesc!!

bosssorin
senior
senior

Mesaj de bosssorin » 04 Mar 2008, 21:51

Salut...... am achizitionat si eu o lanseta ....shimano...1,80 cm......fir trabucco 0.22....o mulineta micuta..8 rulmenti .... .si vreau asa stiu daca este buna la pescuitul avatului ,salaului..( daca nu cumva este prea mica).....multumesc!!

Scrie răspuns