Lansete si accesorii Jaxon

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 16:42

:shock: NU CONTEAZA ECHIPAMENTUL, ci tehnica mai fratilor.. Referitor la sculele din GAMA SHIMANO, intrebati putin si in afara la adevarati maestri intr-ale spinning'ului, gen Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler, si veti vedea parerea lor referitor la SHIMANO.

Da sunt si scule mai bune. Hai sa vorbim atunci si de: Jackall Poison,
Fenwick Fenglass, , Daiwa Shogun Z, Moritz, Airrus si multe altele 8)

De astea ce spui fishi, colegu? Tot inceputuri intr-ale spinn'ului ? :)

FIRE INTINSE, va doresc :)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

rine
veteran
veteran

Re: :)

Mesaj de rine » 18 Dec 2009, 19:27

razvi scrie::shock: NU CONTEAZA ECHIPAMENTUL, ci tehnica mai fratilor.. Referitor la sculele din GAMA SHIMANO, intrebati putin si in afara la adevarati maestri intr-ale spinning'ului, gen Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler, si veti vedea parerea lor referitor la SHIMANO.

conteaza si astea prietene.una e sa ajungi la baia cu trabantul alta e cu mercedesul.oricum scopul il atingi dar mai conteaza si placerea

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 18 Dec 2009, 22:17

Corect rine, dar mai importanta-i stiinta domle, stiinta.... :) .. Si vrei sa zici ca la SHIMANO n-ai comfort? E ca un Trabi pe langa Mercedes ?

Eu zic ca nu :) .. Nu contest ceea ce spui tu, referitor la calitatea si alte firme net superioare. Tocmai ti-am spus cateva firme pe care eu le mai prefer 8)
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Dec 2009, 01:00

razvi scrie:Corect rine, dar mai importanta-i stiinta domle, stiinta.... :) .. Si vrei sa zici ca la SHIMANO n-ai comfort? E ca un Trabi pe langa Mercedes ?

Eu zic ca nu :) .. Nu contest ceea ce spui tu, referitor la calitatea si alte firme net superioare. Tocmai ti-am spus cateva firme pe care eu le mai prefer 8)
n-am nimic cu shimano.nu-mi plac lansetele lor nici un pic.am o mulineta de clasa medie care in loc de rulment la galet are un fel de bucse de plastic,cu toate ca pe cutie e trecuta ca rulment.la o lanseta nu ma intereseaza in mod deosebit frumusetea finisajelor culoarea matisajului etc,adica estetica la maxim ca sa-l prinda pe pescar.nu se preteaza genului meu care e mai agresiv.poate ptr,maruntis in ape amenajate sunt ok,

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 21 Dec 2009, 09:40

razvi scrie::shock: NU CONTEAZA ECHIPAMENTUL, ci tehnica mai fratilor.. Referitor la sculele din GAMA SHIMANO, intrebati putin si in afara la adevarati maestri intr-ale spinning'ului, gen Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler, si veti vedea parerea lor referitor la SHIMANO.

Da,tot inceputuri ,apropo's tu imi citezi de Fenwick Fenglass...ai pus mana pe vreunul????sau pe shogun???? Vorbesti din carti prietene,nu ai pus mana pe asa ceva.Pune mana pe japonezele citate de mine si compara....o sa vezi surpriza.
Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler........marketing si atat!!!!!!

Leuciscus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Leuciscus » 25 Dec 2009, 20:28

Eu sunt un fan inrait Jaxon ceeace priveste voblerele strunele si sapca mea :D . In materie de bete din cate am auzit nu e cine stie ce, idem in mulinete. Pe mine desi sunt fan Jaxon, nu m-a tentat niciodata nici un bat sau mulineta de la ei. Parere personala. :)

Scrie răspuns