Da sunt si scule mai bune. Hai sa vorbim atunci si de: Jackall Poison,
Fenwick Fenglass, , Daiwa Shogun Z, Moritz, Airrus si multe altele

De astea ce spui fishi, colegu? Tot inceputuri intr-ale spinn'ului ?

FIRE INTINSE, va doresc

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
conteaza si astea prietene.una e sa ajungi la baia cu trabantul alta e cu mercedesul.oricum scopul il atingi dar mai conteaza si placerearazvi scrie:NU CONTEAZA ECHIPAMENTUL, ci tehnica mai fratilor.. Referitor la sculele din GAMA SHIMANO, intrebati putin si in afara la adevarati maestri intr-ale spinning'ului, gen Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler, si veti vedea parerea lor referitor la SHIMANO.
Fenwick Fenglass, , Daiwa Shogun Z, Moritz, Airrus si multe altele![]()
FIRE INTINSE, va doresc
n-am nimic cu shimano.nu-mi plac lansetele lor nici un pic.am o mulineta de clasa medie care in loc de rulment la galet are un fel de bucse de plastic,cu toate ca pe cutie e trecuta ca rulment.la o lanseta nu ma intereseaza in mod deosebit frumusetea finisajelor culoarea matisajului etc,adica estetica la maxim ca sa-l prinda pe pescar.nu se preteaza genului meu care e mai agresiv.poate ptr,maruntis in ape amenajate sunt ok,razvi scrie:Corect rine, dar mai importanta-i stiinta domle, stiinta...... Si vrei sa zici ca la SHIMANO n-ai comfort? E ca un Trabi pe langa Mercedes ?
Eu zic ca nu.. Nu contest ceea ce spui tu, referitor la calitatea si alte firme net superioare. Tocmai ti-am spus cateva firme pe care eu le mai prefer
Da,tot inceputuri ,apropo's tu imi citezi de Fenwick Fenglass...ai pus mana pe vreunul????sau pe shogun???? Vorbesti din carti prietene,nu ai pus mana pe asa ceva.Pune mana pe japonezele citate de mine si compara....o sa vezi surpriza.razvi scrie:NU CONTEAZA ECHIPAMENTUL, ci tehnica mai fratilor.. Referitor la sculele din GAMA SHIMANO, intrebati putin si in afara la adevarati maestri intr-ale spinning'ului, gen Mick Brown, Jean Porter sau Martin Bowler, si veti vedea parerea lor referitor la SHIMANO.
Fenwick Fenglass, , Daiwa Shogun Z, Moritz, Airrus si multe altele![]()
FIRE INTINSE, va doresc