Lansete si accesorii Jaxon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
La 7-28gr numai ultralite nu se poate numi ... dupa cate mai tin minte la Jaxon in gama Perseus bete sub 2m sunt doar Perseus SS cu puteri de 9 / 19 / 24 si 35 gr. (comform catalog 2009) Am pus mana pe varianta de 24 gr. si este excelenta pentru salau ... am acum un Perseus SS pe care scrie 1/4- 1 oz adica 7-28 gr care e un adevarat par si nu cred ca este potrivit pentru stiuca sau biban. Cred ca nici cel pe care ei il dau la max.9gr. nu e deloc ultralitealex_24ARN scrie:ce parere aveti de lanseta asta? //Jaxon Perseus Ultralite {lungime 1,98}{putere 7g-28g medium heavy}{greutate 137g}// o pot folosi si la alte specii de pesti?ea e pt salau dar ma gandesc ca e buna si la stiuca ,bibani...

S'altare și bunăstare !
-
- utilizator nou
JAXON
DOMNILOR!!!!Am gresit eu!!!scrie pe ea ceva de genu up to 35g!!!nu am inteles eu bine!!!!
Eu personal m-am scarbit de produsele Jaxon (singurele exceptii sunt voblerele)....cam tot ce are Jaxon este ieftin, deci CLAR ca-s ca pixu. Dupa cum spune si "numele" meu, m-am dedicat produselor SHIMANO, care nu si-au batut joc de mine niciodata. Lansetele-s super, mulinetele la fel. Pretul e mare, dar si calitatea. Jaxon am impresia ca-i un caine corcit, balos, care incearca sa fuga dupa alti "caini" de rasa, ca Daiwa, Shimano, Maver, Berkley, Okuma, etc...dar cu putin succes, cel putin la betze si mulinete. Voblerele imi plac. Daca ai bani, recomand un batz Shimano Lesath care n-are cum sa dezamageasca pe om (pt ca e perfecta), iar daca n-ai bani, recomand un Catana sau Nexave, care-s la preturi foarte bune, si calitate Shimano.
- semlecangheorghe
- veteran
Shimano a scris:
Lesath care n-are cum sa dezamageasca pe om (pt ca e perfecta), iar daca n-ai bani, recomand
Ar fi interesant sa ne spui ce inseamna 'lanseta perfecta'in acceptia ta.La mulinete stau bine, nu zic,cei de la shimano,dar la lansete unii ar zice ca perfectiunea ar mai putea fi....perfectionata.
Lesath care n-are cum sa dezamageasca pe om (pt ca e perfecta), iar daca n-ai bani, recomand
Ar fi interesant sa ne spui ce inseamna 'lanseta perfecta'in acceptia ta.La mulinete stau bine, nu zic,cei de la shimano,dar la lansete unii ar zice ca perfectiunea ar mai putea fi....perfectionata.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Auch!shimano scrie:...recomand un batz Shimano Lesath care n-are cum sa dezamageasca pe om (pt ca e perfecta)...
Aici m-ai faultat... Dupa mine Shimano face niste bete bune in loc de lansete. Mai ales cele pt. piata europeana. Sa zicem ca inca n-au inteles cum se fac lansetele. Antares-ul e o tentativa, Lesath-ul o mediocritate , Fireblood un pas inapoi... Culmea ca abia cele ieftine sunt cinstite. Macar nu-si jefuiesc proprietarii...
Dar, nah... e o parere...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...