Lansete si accesorii Jaxon
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Jaxon mai are si niste voblere pe cat de frumoase, atat de prinzatoare:
http://www.sovereignsuperbaits.co.uk/Lu ... html#JerkF
sau
http://www.jerkbait.com/product_info.ph ... belle.html
Si un bat de jerk - Jaxon Jerk Spin 1,95m, c.w. 50-12o gr. care se comporta foarte bine.
In plus, cateva dintre echipamente - ruxaci, genti si cutii de scule mi sa-u parut destul de ok. Si sapca lui Adelin.
http://www.sovereignsuperbaits.co.uk/Lu ... html#JerkF
sau
http://www.jerkbait.com/product_info.ph ... belle.html
Si un bat de jerk - Jaxon Jerk Spin 1,95m, c.w. 50-12o gr. care se comporta foarte bine.
In plus, cateva dintre echipamente - ruxaci, genti si cutii de scule mi sa-u parut destul de ok. Si sapca lui Adelin.

De unde plumb ? Nu ai dat la spin, cu batul ?
Si cum de au sarit deja doua inele , ca eu nu am reusit nici macar cu gioarse de pe taraba .
Te-ai batut cu ea , sau ce ?
Faptul ca ai mai rupt deja un bat ar trebui sa-ti dea de gandit .
Nu am avut nimic de la Jaxon dar din cele citite pe ici pe colo , am vazut ca lumea e multumita .
Si cum de au sarit deja doua inele , ca eu nu am reusit nici macar cu gioarse de pe taraba .
Te-ai batut cu ea , sau ce ?
Faptul ca ai mai rupt deja un bat ar trebui sa-ti dea de gandit .
Nu am avut nimic de la Jaxon dar din cele citite pe ici pe colo , am vazut ca lumea e multumita .
pai am si eu o gramada de bete ieftine, sub un milion la care nu au sarit nimic, dar la asta au sarit doua inele pe care le-am lipit inapoi. dupa cum spuneam nu prea ma inteleg cu batul, iar la iesirea cu el am ajuns sa il folosesc pentru pescuit la fund la distante mai mari si se pare ca mi-a purtat totusi noroc ca am scos vreo 6-7 clenuti destul de frumusei cu el . parerea mea ramane neschimbata, batul e de calitate proasta.
Dau cu batul meu de jerk - JAXON, de 2 ani si jumatate, cu naluci grele si foarte grele. Si.... NIMIC! Functioneaza si se comporta la fel ca in prima zi. Eu cred ca cei de la JAXON au o politica similara cu a altor mari producatori: SHIMANO, EnergoFish, etc. Adica au produse de tot felul: bune, bunicele, bunutze, bune de tot si foarte bune. Dar toate acestea sunt legate de elementul PRET. Adica o mulineta SHIMANO Hyperloop fara nici un rulment costa putin, dar nu este asa buna. In schimb de aceeasi bani, poti sa iti cumperi una de la alta firma, cu mult mai buna decat Hyperloop-ul.
Asa ca totul tine de a cauta si gasi produsul cu cel mai bun raport pret/calitate. Si JAXON este o marca care are produse destul de ok, in proportie de 60-70%, cu mici exceptii. Ca oricine.
Ar mai fi posibil sa se nimereasca loturi cu defecte: adezivul inelelor sa fi fost de calitate mai proasta, de exmplu.
Per general, firma JAXON este bunicica. Parerea mea.
Asa ca totul tine de a cauta si gasi produsul cu cel mai bun raport pret/calitate. Si JAXON este o marca care are produse destul de ok, in proportie de 60-70%, cu mici exceptii. Ca oricine.
Ar mai fi posibil sa se nimereasca loturi cu defecte: adezivul inelelor sa fi fost de calitate mai proasta, de exmplu.
Per general, firma JAXON este bunicica. Parerea mea.
de curiozitate ... spune modelul exact de Crystalis ... personal cred ca e vorba de Cristalis Tele Spin 3m, 8 inele, 10-30gr. si vreo 235 gr greutate totala pentru ca asta e varianta cu inele lipite ...rockitos scrie:dezamagit total, la bat i-au sarit doua inele deja, iar de lansari ce mai vorbim, e bine ca nu mi-am dat inca cu plumbul in cap, ca nu mai aveam mult. e ff slab batul.
S'altare și bunăstare !
Hai ca iti spun exact ce scrie pe el, lenght 3,00m, casting weight 10-30 g, WJ-BCN300 ADVANCED CARBON FIBRE, JAXON Crystalis Tele Spin 300.
Eu stau in Vatra Dornei, iar cele doua magazine de pescuit de acolo aduc numai marci mai slabute gen barracuda, jaguar, jaxon, etc. desi am peste 20 de bete, nu rezist tentatie, cand mai trec pe acolo sa ma aprovizionez cu cele necesare sa mai iau cate un bat sau cate o mulineta. am nimerit si bete bune, cum ar fi o bologneza barracuda de 5 metri, sau un bat noname de 4 metri, dar de calitate cu care am scos destui pesti peste kilogram si care nu da nici un semn de slabiciune si se comporta exemplar.
Eu stau in Vatra Dornei, iar cele doua magazine de pescuit de acolo aduc numai marci mai slabute gen barracuda, jaguar, jaxon, etc. desi am peste 20 de bete, nu rezist tentatie, cand mai trec pe acolo sa ma aprovizionez cu cele necesare sa mai iau cate un bat sau cate o mulineta. am nimerit si bete bune, cum ar fi o bologneza barracuda de 5 metri, sau un bat noname de 4 metri, dar de calitate cu care am scos destui pesti peste kilogram si care nu da nici un semn de slabiciune si se comporta exemplar.
-
- utilizator nou